-
Anonim
Witam
Nakręciłem w zeszłym roczku filmik o Foksal. Jest trochę przy długi ale mimo to ciekawią mnie opinie o nim. Jeśli by się komuś chciało, to okrojona wersja (40Mb) jest na mojej stronie http://www.gilbi.prv.pl Niestety trzeba usunąć podkreślenie z końca pliku, bo mój server jakoś cienko obsługuje pliki video. Tak czy inaczej, było by mi strasznie miło, gdyby komuś chciało się to oglądnąć i powiedzieć co o tym myśli.
A tak na marginesie, o Foksal jest już chyba granicznie wyczerpany tymi wszystkimi zdjęciami, które każdy biega tam robić. Może by pozwolić spokojnie umrzeć tej kamienicy, mimo iż szkoda. -
Grono.Net
Nie znam się zupełnie, ale jak dla mnie film jest świetny - choć jeśli chodzi o strukturę, to może warto by dodać więcej scen w budynkach, nie tylko w starej kamienicy, chociażby dla kontrastu a'la Balzac np. później w Foksal 19 :))))
Trochę jak kino francuskie, coś się dzieje z kamerą, jak w "Dobermann". Oczywiście trochę się trzęsie przy zbliżeniach, ale to w końcu film amatorski. Super.
Czekamy na sequel - np. z wyprawy tego Grona po bunkrach, czy poszukiwań Złotej Kaczki w podziemiach :-p -
zdjęcia tej kamienicy znajdziecie też tu:
http://www.opuszczone-miejsca.prv.p...
film właśnie sciągam i jak obejrzę to coś powiem :) -
Anonim
Wszystkie zdjęcia z Foksalu widziałem, byłem w środku, rozmawiałem z ludźmi, dałem na wino, nie zajebali mi kamery; -)
A jeśli chodzi o moją jutrzejszą sesję tam, to idę na całego, wchodzimy do budynku z oświetleniem i całą graciarnią bo budynek został sprzedany belgom i cholera wie jak długo postoii -
-
Anonim
Wszystkie zdjęcia z Foksalu widziałem, byłem w środku, rozmawiałem z ludźmi, dałem na wino, nie zajebali mi kamery; -)
A jeśli chodzi o moją jutrzejszą sesję tam, to idę na całego, wchodzimy do budynku z oświetleniem i całą graciarnią bo budynek został sprzedany belgom i cholera wie jak długo postoii -
motivo/rabbit
@gilbet
haha ja tu widze znajmego z zajaczka i jeszcze chodzi do tej samej fantastycznej uczelni :D
link niestety nie dziala :/
odezwij sie do mnie na priv, to go na jakis czas moge do siebie wrzucic na dosc szybki serwer, to kazdy chetny sie poczestuje.
pozdr -
film fajny szkoda że mało ujęć z wnętrza ale dobre i to.
sam chcę siętam wybrać ale z aparatem tylko nie wiem czy mój poczciwy zenit i mocarna radziecka lampa błyskowa sobie poradzi z mrokiem ale zobaczy się..
to trzeba się sprężać jak mają to przerabiać czy co :|
jak będzie jeszcze jakiś film albo zmiana serwera z tym to podajcie adres zamieszcze na swojej stronce link -
Anonim
Jutro robię rekonesans po Foksal i reszcie gratowatych kamienic w warszawie, cel misji, przygotowanie zdjęć do scenariusza, realizacja filmu, jesień 2005 -
pablo
a widzieliscie co zrobili z kompletna ruina czy jak wy to nazywacie graciarnia ,na Hozej? uuuuuuuuuuu...szczeka opada,a w oku lezka sie kreci. kamienica nie miala tynków tylko cegla, zero balkonów. pod koniec wakacji zdjeto rusztowania. to co sie wylonilo jest poprostu piekne. ruina totalna powrócila do dawnej swietnosci przed wielkie S. sami zobaczcie. zeby tak kazda kamienica skonczyla.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne