Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • strofa

darujmy im ten maly ekshibicjonizm; )
  • Mr.X

a tyle wam powiem! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPP i; P :)))))))))
  • Anonim

to ja w tym temacie też ";P"

a, co do fajnych miejsc... trafiłam kiedyś do "melanżu" nie klub, raczej knajpka... ale jaka cudowna, tylko wtedy zaprowadził mnie znajomy, a sama trafic drugi raz nie potrafie... to gdzies naa tylach Nowego Światu jest... :)

zeby nie bylo; )

mrrrucząca "tak"; )
  • Mr.X

łojjjjj to musimy poszukac tej knajpki....może chodzi o Piano Bar?;) Schodzilo sie kretymi schodkami w dół?;)

Mr.X patrzacy "tak"; ]
  • Anonim

hmm z zew. wygląda na opuszczony pawilon, taki jak obok po pewexie. w srodku mnoostwo futerek, przyciemniane swiatla, rozne krzesla fotele, kanapki, na dol tez mozna wlasnie kretymi zejsc; )

patrząca "tak"; )
  • Anonim

Ja w tym tygodniu byłem pierwszy raz w organzie i mi się bardzo podobało,
  • zoś

Meluś: regeneracja jest między dworkową a belgijską tuż obok parku, latem ciężko przeoczyć bo spora jej część jest na zewnątrz pod zielonym podajże plastikiem.

Le person de grono francais: Merci pour l'invitation mais j'ai peur que mon francais est un peu...hmmm...handicapee ? :)))
  • Anonim

bof.... pas handicape;)
  • rozgwiazda

melanz jest na koncu pawilonow na tylach nowego swiatu.a tam obok jest tez przeurocza butelka, fajka i wspanialy blue. w pewexie maja rozwodnione piwo. fuj. nie lubimy pewexu.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)