Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

co myślicie o akcji rozweselania warzsawiaków? jak wam sie podobają różwoe posagi w środku miasta?
  • kaczken

ja popieram wszystkie akcje zmienijszenia pompy naszej stolicy. nie wszystkie mogą mi się podobać ale wolę Warszawę wesołą niż szarą.
  • Anonim

ja na jednego wczoraj skakałem ale piwo ktos mu rozlał na grzbiet i sie mi spodenki uchlapały....
  • Anonim

hehe.. smutne
  • Anonim

jak ja skakalam, to nie bylo piwa, wniosek z tego taki, ze jestem szczesciara :)
  • Ktoś

ehh w nocy to te jelonki tak wesoło się świecą; )
  • Śpiesz się powoli

a gdzie takie stworzenia stoja???
  • Mańka

Zaraz przy Bibliotece uniwersyteckiej, od strony Wisły :)
  • Rudanna :)

jelenie..krowy wszelkie opcje nadania stolicy koloru sa SUPER i je w pelni popieram :)
  • Anonim

nic dodać nic ująć...wiem jednak, że Warszawa jest jedynym - jak dotąd - miatem, w którym na tak dużą skalę niszczy się krowy...to smutne nieco
    :(

jelonki cudo absolutne i tuz przy domu :) zimą wyglądaja bosko!

palma też zdanża; )

pzdr.
  • Anonim

reniferki sa super... i tak slicznie swieca na rozowo... krowy niektore tez sa fajne (pod sephora na marszalkowskiej byla taka piekna niebieska z lodkami to jej zagle urwali; ( )
    a palma moze byc, tylko ze wg mnie troche za gruba jest i za malo lisci ma xD
  • Anonim

kiedy satawiali palme to sie w glowe stukalam po co a teraz bez niej zyc sie nie da:)
  • Anonim

JUz ma liście!
  • k.

przy Łazienkach stoja teraz takie fajne:P kolorowe krowy buhahahhahah tandetne...:/
  • pablo

krowy są OK choć wole jelonki i palme. z nami nie jest tak żle jeszcze jak z Londyńczykami. tam zdewastowali połowe krów rozbijając im głowy.....
  • Gonzo

popieram kał parejd, jeszcze bardziej popieram RŚJ! niech żyje bęc!!!!
  • Smęt

Reniferki widziałam jak rowerkiem jechałąm sobie z Bielan do Łazienek i przy Wiśle stały sobie bodajże 2. Ujęły mnie od razu i żałowałam że nie mam aparatu bo już bym sobie zrobiła zdjęcie :) A krowy to już w ogóle świetna sprawa :) mnie tylko rozweselają i ciekawia bradzo. Osobiście najbardziej mnie zaintrygowała ta krówka co stoi na przystanku autobusowym w centrum :P świetna opcja :D
  • ★ gabi ★

ej, krowy i palmę widziałam (trudno ich nie zauważyć... :), ale reniferów czy tam jeleni nie, a bardzo bym chciała... niestety, nie mam za bardzo czasu (biznes-woman jestem; ) i byłabym bardzo dźwięczna, jak komuś chciałoby się foty zamieścić... pliis :)
  • pablo

wstyd tam nie być! miesiąc temu z koleżankami byliśmy w BUWie. opadła im szczęka bo nie wiedziały że coś takiego jest w Warszawie...... dla mnie to był szok.
  • 2pac Tha Godfather

hehe tesh skakalem na te jelonki; ) , dopiero pozniej oblookalem informacje nieopodal (zakaz opierania sie, wskakiwania itp itd).ale po to sa zasady, zeby je lamac; )
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)