-
Ag
dobry wieczor Panstwu :)
warszawskie mosty
skojarzenia
opowiesci
ulubione
nieznane? -
Grono.Net
Zdjęcie z '45.
Tryumfalne zdjęcie.
Z Warszawy pozostały tylko zgliszcza.
Po deskach i resztkach żelastwa pozostałych z Mostu Kierbedzia na prawy brzeg przeprawia się człowiek z walizką.
Ubrany jest, jak gdyby nigdy nic, w nienaganny garnitur sztuczkowy :)
-
polski gangsta na tanich felach
Najbardziej przyjazny jest zdecydowanie Swietokrzyski, bo to jedyny jak na razie most nie przypominajacy autostrady. Pozostale sa tak budowane zeby bylo szybciej do Moskwy dojechac...
Jesli chodzi o urode to Poniatoszczak. Przydaloby sie dac na niego latarnie stylizowane za zabytkowe (pastoral). -
Ag
ja zakochalam sie ostatnimi czasy w Gdanskim
deski na torowisku
stal pomalowana na zielono i poprzeplatana tysiacami pajeczyn
pociagi tuz obok
widok na starowke
bliskie zejscie nad Wisle
okragle schody
to cos :)
ach! -
-
Dreamcatcher.
Musze przyznać rację co do Gdańskiego... ten most ma to coś w sobie, że ilekroć jestem nad Wisłą musze tam pójść (z reguły rowerkiem, bo na nogach za daleko jak dla mnie:) Ogrmony plus dla niego za drewnie torowisko, widok na starówkę i pajęczyny... Pięknie wygląda o wschodzie słońca - rane promienie rozpadają się na stalowych wzmocnieniach i tworzą siatkę cieni na torowisku...
Swojego czasu bywałem bardzo często na Świętokrzyskim - chyba kwestia jest w tym, że jest podwieszany i ładnie w miare oświetlony (najcześciej byłem po zmroku...). -
marczyk
Polecam wędrówkę pod mostem Poniatowskiego (trzeba wspiąć się po drabince). -
x
gdanski: najbardziej nazwijmy to - klimatyczny :/
poniatowski: to lazenie pod mostem to polecam tylko wytrwalym, bylem tam z 10 lat temu i podejrzewam ze ilosc kurzu i brudu tylko sie zwiekszyla :/
nowe mosty podobaja mi sie za swiezosc i sciezki rowerowe. -
Anonim
Ja lubie jeździć świętokrzyskim jest mało ruchu oraz fajny przejazd, jeśli chdozi o drugi to siekierkowski(według mnie najładniejszy) przyjemnie sie jeździ na rowerze :P -
bananowa a
-
Matevsz
dokladnie gdanski gdanski gdanski ::D:D:D:DD:D:D:D:D nawet specjalnie trmawwajem przez niego jedze -
Matevsz
-
Anonim
rzeczywiście świętokrzyski jest świetny chodzę tam na spacer czasem
a poniatowszczak ma taki swój świetny klimat
w ogóle mosyt są super
polecam http://www.przegubowiec.com/foto/mo... -
Anonim
Gdański najfajniejszy!
Bo zielony, bo fajna konstrukcja, bo ma kręcone schody, bo dwupiętrowy i dołem można się przespacerować nie wdychając tylu spalin, no i fajnie się wjeżdża tramwajem przez "tunel"! -
Kuba
Średnicowy rządzi, nigdy nie wiesz co Cie na nim spotka; ) podobnie jak to co znajduje sie pod mostem Grota, a konkretniej wewtnątrrz. -
Dreamcatcher.
Tak gadu gadu o tych mostach, że nabrałem chęci na małą wycieczkę mostoznawczą dzisiaj wieczorem:) Muszę się przekonać który z nim jest najładniej oświetlony... -
Anonim
-
Kuba
Jesli byłas kiedys przy podporach mostu na brzegu zauważ ze są tam drzwi, te drzwi mozna otworzyc i wejsc do srodka, wewnatrz mostu biegnie tak jakby kanał, podobnie jest w Poniatowskim i Berlinga. -
Nie mam pomyslu
z gdanskiego jest swietna panorama na starowke ale tylko noca. najladniejszy jest swietokrzyski. polecam zwlaszcza widok z jakiegos wierzowca. ja patrzylem na niego noca z wierzowca przy skrzyzowaniu walu miedzyszynskiego i zwyciescow. ma swoj urok. najsmiwszniejszy most to Ś.P. most syreny... zbudowany jako prowizorka wytrzymal dluzej niz zakladano a jak przyszlo do demontarzu to nie wiedzieli jak to zrobisc :DDDD -
Ag
-
Ag
a siekierkowski?
panorama centrum Warszawy :)
tym piekniejsza, ze daleka
zaraz obok dzialki
byla strzelnica
zwaly pachu wislanego
cud
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn