Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Angie

Uliczki na Grochowie i w okolicach placu Szembeka to moim zdaniem świetne miejsce na spacer po zmroku :)
  • Karolina

Dokładnie tak:)lubię okolice Ostrobramskiej,Promenadę, ale wszystko przebijają uliczki na osiedlu na Łukowskiej:) uwielbiam je:):)
  • Anonim

warto się wybrać tramwajem 23 do jego praskiej pętli CZYNSZOWA
  • Aleksandra Wyszko

Ruszacie ze znajomymi do klubów na Pradze. Pewnie się spotykacie przed tym na jakiś mały "bifor". Gdzie się wtedy umawiacie? Gdzieś w charakterystycznym miejscu? Na "patelni", pod rotundą, kolumną Zygmunta? Na stronie http://www.nowarotunda.pl jest ankieta. Odpowiedzcie na pytanie gdzie się najczęściej spotykacie ze znajomymi i zobaczcie jak głosowała większość warszawiaków.
  • Peron 9 i 3/4

Jak dla mnie Praga Północ ma swój klimat, mam zwłaszcza sentyment do skrzyżowania Al Solidarności i Targowej.
  • Natalia Rogowska

Zdecydowanie klimatyczna
  • Aurelia(Romantyczna Strzała).

Praga jest bardzo klimatyczna zgadzam się :)
  • Marcin

Hej
    Dla wszystkich, którzy wątpią w klimat tej dzielnicy. Polecam kilka spacerów najlepiej wraz z aparatem i dobrym przewodnikiem.
    Tutaj znajdziecie przykładowe trasy.
    http://spoti.pl/dokument/442/broszu...
    Ja wybieram się po raz kolejny jak tylko zrobi się cieplej.
  • Clarry79

Mieszkam od pół roku na Pradze Północ i muszę przyznać że polubiłam okolicę.
    Co prawda mieszkam na nowej pradze, w okolicach 11 listopada.
    Akurat przypadek chciał, że egzystuję w starciu granic tzn. Starej i Nowej Pragi.
    Ul. Stalowa, Brzeska - wyglądają bardzo klimatycznie, ale nie radzę tam uczęszczać.
    W nocy na Stalowej jest jak w filmie który trzyma w napięciu - tak klimatycznie, ze nie da się tego opisać.
    Miejsce jak miejsce, ciekawe, urocze i spokojnie nocą.
    Nigdy nie trafiłam tam na bojki, ale potwierdza się stereotyp stania w bramach.
    Ludzie stoją cały czas dzień i w nocy (w nie wszystkich)

Aczkolwiek Praga Północ jest zajebistą dzielnicą.
    I to tyle w tym temacie.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)