-
Angie
Uliczki na Grochowie i w okolicach placu Szembeka to moim zdaniem świetne miejsce na spacer po zmroku :) -
Karolina
Dokładnie tak:)lubię okolice Ostrobramskiej,Promenadę, ale wszystko przebijają uliczki na osiedlu na Łukowskiej:) uwielbiam je:):) -
Anonim
-
Aleksandra Wyszko
Ruszacie ze znajomymi do klubów na Pradze. Pewnie się spotykacie przed tym na jakiś mały "bifor". Gdzie się wtedy umawiacie? Gdzieś w charakterystycznym miejscu? Na "patelni", pod rotundą, kolumną Zygmunta? Na stronie http://www.nowarotunda.pl jest ankieta. Odpowiedzcie na pytanie gdzie się najczęściej spotykacie ze znajomymi i zobaczcie jak głosowała większość warszawiaków. -
-
Peron 9 i 3/4
Jak dla mnie Praga Północ ma swój klimat, mam zwłaszcza sentyment do skrzyżowania Al Solidarności i Targowej. -
Natalia Rogowska
-
Aurelia(Romantyczna Strzała).
-
Marcin
Hej
Dla wszystkich, którzy wątpią w klimat tej dzielnicy. Polecam kilka spacerów najlepiej wraz z aparatem i dobrym przewodnikiem.
Tutaj znajdziecie przykładowe trasy.
http://spoti.pl/dokument/442/broszu...
Ja wybieram się po raz kolejny jak tylko zrobi się cieplej.
-
Clarry79
Mieszkam od pół roku na Pradze Północ i muszę przyznać że polubiłam okolicę.
Co prawda mieszkam na nowej pradze, w okolicach 11 listopada.
Akurat przypadek chciał, że egzystuję w starciu granic tzn. Starej i Nowej Pragi.
Ul. Stalowa, Brzeska - wyglądają bardzo klimatycznie, ale nie radzę tam uczęszczać.
W nocy na Stalowej jest jak w filmie który trzyma w napięciu - tak klimatycznie, ze nie da się tego opisać.
Miejsce jak miejsce, ciekawe, urocze i spokojnie nocą.
Nigdy nie trafiłam tam na bojki, ale potwierdza się stereotyp stania w bramach.
Ludzie stoją cały czas dzień i w nocy (w nie wszystkich)
Aczkolwiek Praga Północ jest zajebistą dzielnicą.
I to tyle w tym temacie.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne