Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Elvis

... studio muzyczne/ salę prób dla muzyków w Stolicy?
    Naprawdę jest z tym ciężko. Szukam już od 3 misięcy. Może ma ktoś jakiś pomysł? Jakby co czekam na wiadomość na PW. Ważna jest dla mnie dość dogodna lokalizacja. Pomocy!
  • Anonim

W Róży Luksemburg ? Tam jest sporo miejsca i jest już jakaś kapela która tam ma próby.
  • Elvis

nie wiem, jak znaleźć jakiś kontakt...
  • Anonim

na Ursynowei w szkole podstawowej nr 318. Zorientuj się proszę, tam było całkiem fajne studio -myślę że cały czas istnieje. w sumie to bardziej na terenie przedszkola. Ale to juz znajdziesz sobie telefon w książce telefonicznej, pzdr
  • Anonim

on szuka pomieszczenia na salke czy tam studio, a nie studia. Poszukaj na Włochach, Woli etc w magazynach (a najczęściej pod nimi)
  • Anonim

w fabryce starej phillipsa chyba mozna cos wynajac. to jest kolo okopowej za bph`em
  • Maryl.

w szkołach muzycznych.
  • underdog

jak ktoś ma jakies konkretne pomysły to chetnie sprawdze bo tez szukam sali prob z moja kapela
  • Mateusz K.

Ćwiara, a na Chłodnej próbowaliście - w sumie średnio tam jest, ale w centrum. Jak chcesz to bij na prv.
  • E M E K

>Vit napisał
    >on szuka pomieszczenia na salke czy tam studio, a nie
    >studia. Poszukaj na Włochach, Woli etc w magazynach (a
    >najczęściej pod nimi)

Na Włochach raczej nie; > Prędziej Ursus.
  • kika

Jeśli ktoś szuka sali prób gotowej to zapraszam na Jana Kazimierza tel: 877 65 84 albo 887 741 014. O samym pomieszczeniu aktualnie nic mi nie wiadomo.
  • Anonim

1. towarowa 32
    2. sala przy garażowej (Kosmos studio, dawniej umiejscowione na Ochocie);
    3. nie chce mi się wstukiwać w google

Pozdrawiam,

o.
  • Zdzisław Janowski

Wiecie co? mam taki ostatni gwizdek -warsztat a warsztat sami wiecie jak to roznca ale ja szukam w łodzi pomieszczenia na warsztat samochodowy jakies 100 m2 powiem wam ze mimo ogloszen jakie wale do gazet jest lipa -obecnie musze znalezc takowe w ciagu miesiaca i sie przeniesc ciekaw jestem sam samego co sie wydarzy jaka decyzja zapadnie-w lodzi no moze macie jakies ciekawe propozycje są warjaci na rynku łodzkim ale stawka jest za m2 ok od 7 do 20zł ciekaw jestem jakie macie propozycje moj tel 501590376-e-majltesergal@inter ia.plczekam na szybkie odpowiedzi i co radzicie?
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)