-
Elvis
... studio muzyczne/ salę prób dla muzyków w Stolicy?
Naprawdę jest z tym ciężko. Szukam już od 3 misięcy. Może ma ktoś jakiś pomysł? Jakby co czekam na wiadomość na PW. Ważna jest dla mnie dość dogodna lokalizacja. Pomocy! -
Anonim
W Róży Luksemburg ? Tam jest sporo miejsca i jest już jakaś kapela która tam ma próby. -
Elvis
-
Anonim
na Ursynowei w szkole podstawowej nr 318. Zorientuj się proszę, tam było całkiem fajne studio -myślę że cały czas istnieje. w sumie to bardziej na terenie przedszkola. Ale to juz znajdziesz sobie telefon w książce telefonicznej, pzdr -
-
Anonim
on szuka pomieszczenia na salke czy tam studio, a nie studia. Poszukaj na Włochach, Woli etc w magazynach (a najczęściej pod nimi) -
Anonim
w fabryce starej phillipsa chyba mozna cos wynajac. to jest kolo okopowej za bph`em -
Maryl.
-
underdog
jak ktoś ma jakies konkretne pomysły to chetnie sprawdze bo tez szukam sali prob z moja kapela -
Mateusz K.
Ćwiara, a na Chłodnej próbowaliście - w sumie średnio tam jest, ale w centrum. Jak chcesz to bij na prv. -
E M E K
>Vit napisał
>on szuka pomieszczenia na salke czy tam studio, a nie
>studia. Poszukaj na Włochach, Woli etc w magazynach (a
>najczęściej pod nimi)
Na Włochach raczej nie; > Prędziej Ursus. -
kika
Jeśli ktoś szuka sali prób gotowej to zapraszam na Jana Kazimierza tel: 877 65 84 albo 887 741 014. O samym pomieszczeniu aktualnie nic mi nie wiadomo. -
Anonim
1. towarowa 32
2. sala przy garażowej (Kosmos studio, dawniej umiejscowione na Ochocie);
3. nie chce mi się wstukiwać w google
Pozdrawiam,
o. -
Zdzisław Janowski
Wiecie co? mam taki ostatni gwizdek -warsztat a warsztat sami wiecie jak to roznca ale ja szukam w łodzi pomieszczenia na warsztat samochodowy jakies 100 m2 powiem wam ze mimo ogloszen jakie wale do gazet jest lipa -obecnie musze znalezc takowe w ciagu miesiaca i sie przeniesc ciekaw jestem sam samego co sie wydarzy jaka decyzja zapadnie-w lodzi no moze macie jakies ciekawe propozycje są warjaci na rynku łodzkim ale stawka jest za m2 ok od 7 do 20zł ciekaw jestem jakie macie propozycje moj tel 501590376-e-majltesergal@inter ia.plczekam na szybkie odpowiedzi i co radzicie?
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne