Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ciągle na niego wpadam, wiem że jest znanym warszawskim dziwakiem, wszyscy go kojarzą. Kto zna jakieś szczegóły ?
  • J.J Zuk

moje dwie zaslyszane wersje

1.byl cinkciarzem mial sporo kasy, zone, dzieci ale zakochal sie i rzucil rodzine dla jakies dziewczyny ktora dala mu kosza i dlatego zwariowal(wersja pani z obuwniczego)

2.twierdzi ze jest mesjaszem(wersja znajomej)

ostatnio go sledzilem i wiem ze bywa w kafejce internetowej na nowym swiecie i mieszka (prawodopodobnie na swietokrzyskiej) jada wafelki ryzowe, z tego co sie orientuje to zawsze jest zadbany. Sam staram sie dowiedziec kim jest:D
  • sosna

to szatan:P ostatnio go nie wiedzialam, w zime tez chodzi?
  • Anonim

Ahhh tak? zima nie chodzi bo zimno, czy bo szatan??:PP
  • sosna

szatan jak nic;P
  • Anonim

Ahhhhhhhhhh... no dobrze, dobrze..
  • Sylwia

więcej o panie mrocznym na gronie "Mitologia miejska"; )
  • Wrotka

a to aż trzeba nowy topik zakładać?
  • rjs

Podobno faktycznie był cinkciarze i dostał wp*** pod peweksem, od tego czasu mu odbiło. Aczkolwiek ostatnio jest coraz gorzej, bo coś wykrzykuje, wcześniej tylko chodzil cicho.
  • One of them..

A zna ktoś Rycerza Jedi.. często pojawia sie przy metrze cenrtum ??
  • Anonim

ten człowiek ubarny na czerno jest niesamowity.
    wzbudza niepokój...
  • Anonim

na warszawskim forum GW był spory wątek o tym gościu. Ma ksywkę Czarny Roman.Kolo po centrum się głównie kręci...wymiata:)
  • kRupka

Ostatnio Czarny Pan przełamał swą tradycyją czerń ciemnoniebieskim dresikiem, płaczasz, kapelusz i rękawiczki wciąż czarne. I czarne cichobiegi.
    Miałam okazję iść za nim Marszałkowską od ronda do placu konstytucji. Szedł dość bislko ściany i wpychal się miedzy ludzi którzy, np oglądali wystawy. Nie pozwolił żeby między nim na ściana był ktoś inny. Wyjątek zrobił dla stoiska z kebabami. Ale jedną babkę dość obcesowo odsunął od wystawy. I jadł całą drogę mandarynki
  • Anonim

ma długiego, czarnego...paznokcia.
    podobno kogo nim podrapie, ten się zamienia w cinkciarza i tkwi w poprzedniej epoce pod Pewexem:-/
  • Anonim

ale wiecie co...
    ze 2 razy widziałam go na UKSW....
    o dziwo zawsze w czwartki... raz zwineła go policja...
    drugi raz przyszed... pochodził... poszedl...
    niesamowity czlowiek...
    co do gadania to on wydaje dziwne odgłosy jakieś...
    ale przyznam że jest intrygujący
  • Anonim

pare razy widzialem go na nowym swiecie nie zly typ a kto to i jak zwariowal to sie juz chyba nie dowiemy slyszalem juz tyle wersji ze czesc osobiscie uwazam ze to pszybysz ze swiata rownoleglego; )
  • Anonim

hmmm no ciekawe moze ma kogos kto studiuje na UKSw (nie wiem córke moze czy cos)
    bo tak z własnej woli by przyjechał??/ wiedział gdzie to jest???
    powiem szczerze że ile razy go widze, zawsze wzbudza moja ciekawosć
  • Petro

to, że bywa na uksw czyni wersję z sztanem jeszcze bardziej prawdopodobną; -)
  • Anonim

ja go ostatnio widziałam na Marszałkowskiej w okolicach Rossmana. Otworzył drzwi do delikatesów, wrzasnął, poszedł dalej. ciekawy jest, nie powiem.
  • Anonim

"to, że bywa na uksw czyni wersję z sztanem jeszcze bardziej prawdopodobną; -)"
    hahahahahha:D
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)