-
Anonim
Ciągle na niego wpadam, wiem że jest znanym warszawskim dziwakiem, wszyscy go kojarzą. Kto zna jakieś szczegóły ? -
J.J Zuk
moje dwie zaslyszane wersje
1.byl cinkciarzem mial sporo kasy, zone, dzieci ale zakochal sie i rzucil rodzine dla jakies dziewczyny ktora dala mu kosza i dlatego zwariowal(wersja pani z obuwniczego)
2.twierdzi ze jest mesjaszem(wersja znajomej)
ostatnio go sledzilem i wiem ze bywa w kafejce internetowej na nowym swiecie i mieszka (prawodopodobnie na swietokrzyskiej) jada wafelki ryzowe, z tego co sie orientuje to zawsze jest zadbany. Sam staram sie dowiedziec kim jest:D -
sosna
-
Anonim
-
-
sosna
-
Anonim
-
Sylwia
-
Wrotka
-
rjs
Podobno faktycznie był cinkciarze i dostał wp*** pod peweksem, od tego czasu mu odbiło. Aczkolwiek ostatnio jest coraz gorzej, bo coś wykrzykuje, wcześniej tylko chodzil cicho. -
One of them..
-
Anonim
-
Anonim
na warszawskim forum GW był spory wątek o tym gościu. Ma ksywkę Czarny Roman.Kolo po centrum się głównie kręci...wymiata:) -
kRupka
Ostatnio Czarny Pan przełamał swą tradycyją czerń ciemnoniebieskim dresikiem, płaczasz, kapelusz i rękawiczki wciąż czarne. I czarne cichobiegi.
Miałam okazję iść za nim Marszałkowską od ronda do placu konstytucji. Szedł dość bislko ściany i wpychal się miedzy ludzi którzy, np oglądali wystawy. Nie pozwolił żeby między nim na ściana był ktoś inny. Wyjątek zrobił dla stoiska z kebabami. Ale jedną babkę dość obcesowo odsunął od wystawy. I jadł całą drogę mandarynki -
Anonim
ma długiego, czarnego...paznokcia.
podobno kogo nim podrapie, ten się zamienia w cinkciarza i tkwi w poprzedniej epoce pod Pewexem:-/ -
Anonim
ale wiecie co...
ze 2 razy widziałam go na UKSW....
o dziwo zawsze w czwartki... raz zwineła go policja...
drugi raz przyszed... pochodził... poszedl...
niesamowity czlowiek...
co do gadania to on wydaje dziwne odgłosy jakieś...
ale przyznam że jest intrygujący -
Anonim
pare razy widzialem go na nowym swiecie nie zly typ a kto to i jak zwariowal to sie juz chyba nie dowiemy slyszalem juz tyle wersji ze czesc osobiscie uwazam ze to pszybysz ze swiata rownoleglego; ) -
Anonim
hmmm no ciekawe moze ma kogos kto studiuje na UKSw (nie wiem córke moze czy cos)
bo tak z własnej woli by przyjechał??/ wiedział gdzie to jest???
powiem szczerze że ile razy go widze, zawsze wzbudza moja ciekawosć -
Petro
to, że bywa na uksw czyni wersję z sztanem jeszcze bardziej prawdopodobną; -) -
Anonim
ja go ostatnio widziałam na Marszałkowskiej w okolicach Rossmana. Otworzył drzwi do delikatesów, wrzasnął, poszedł dalej. ciekawy jest, nie powiem. -
Anonim
"to, że bywa na uksw czyni wersję z sztanem jeszcze bardziej prawdopodobną; -)"
hahahahahha:D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne