- 1
- 2
-
milena
slyszeliscie o czyms takim jak bania taxi, czyli o specjalnych taksowkach dla pijakow? -
call me V
-
.::crabby go bye bye::.
nie,ale to good idea. najlepiej z jakims prostym nr telefonu, co by tak latwo z glowy nie wylecial przy okazji imprezy... -
Grono.Net
-
-
Cóż w skrajnych przypadkach mozna nosic ( w widocznym miejscu) karteczke z adresem zamieszkania.... -
Grono.Net
Oczywiście w kodzie prążkowym (czytniki mieliby kierowcy) - aby przypadkiem ktoś się z ekipą balangowiczów pod lokal zastępczy nie podczepił. -
lulu
akcja z karteczkami z wypisanymi nazwami stacji docelowych była kiedyś zorganizowana w, zdaje się, londyńskim metrze, na okoliczność Sylwestra względnie innych świąt :) -
Michał Lubtak
- Jaaaadęęęę na bbbąąą brzeską.
Koles dowozi klienta na Brzeską:
- Jesteśmy!
- JAk to jeeessteśmy to nie białobrzeska!
Pomysł dobry dla klienta, ale nikt się nie podejmie załozenia takiej firmy; -)
Pozdro -
Grono.Net
a pamiętacie dżołk primaaprilisowy starego dobrego citymagazime przed laty o nightdriversach-kałbojach? westernowe klimaty itd.. fajnie w sumie
albo ta bodajże holenderka artycha i jej sex-taxi, buduarowa czarna wołga?
:))
a tak to smutno jest z tymi taksami. -
z miejscem dowozu to jeszcze nic, gorzej z wyplacalnością pasażera... -
Molako
-
Cinek_ru(L)z
pewnie że jest... jak ktoś ma tam znajomych to ja mogę tam pracować bardzo chętnie :D nie żartuję... proszę szefów warszawskich firm typu nightdrivers o mejle :D -
milena
juz znalazlam!
bania taxi polega na tym, ze dzwoni sie pod nr kom (w razie czego, sluze :)), przyjezdza 2 kolesi, z ktorych 1 przesiada sie do waszego samochodu i bezpiecznie odwozi was do domku. -
Anonim
hehehehe dobre :) To ja poprosze ten numer, moze sie przydać (szczególnie w ten weekend :p ) :D -
2n999
phi... żadna nowość...
ja to robię od lat...
w odróżnieniu od innych krzak drivers - legalnie, wystawiam rachunki... -
Anonim
Ja bym chciała żeby były takie taksówki dla kobiet jak Elka (L-ka?) w Krakowie. -
Anonim
-
MarCin &Cin
a night drivers to fajni goście znam paru hehe:)))nawet wiem gdzie często przebywają:D ale nie powiem :P -
2n999
w wawie to działa w wielu korporacjach... nie tylko tych co widac na stronie...
wystarczy przy wejściu do taksówki, po podaniu nazwiska (lub np. nru karty) powołac sie na hasło "bezpieczna taksówka dla kobiet - znizka 10%".
wtedy kierownik wstuka stosowny rabat na kasę i po wyjściu dziewczyny będzie mieć baczenie do momentu wejscia do bloku.
to generalnie działa, ale no taaa... trafiaja się burki, co nie wiedzą o co chodzi.
aha ... znizki nie ma w korporacjach, które jeżdżą po minimalnych lub bliskich minimum stawkach... ale wtedy nie o zniżkę przecież chodzi tylko o bezpieczeństwo... -
2n999
to co powyżej dotyczy bezpiecznych taxówek dla kobiet (nie wszedł mi quoting, dziwne).
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne