Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • milena

slyszeliscie o czyms takim jak bania taxi, czyli o specjalnych taksowkach dla pijakow?
  • call me V

masz na myśli nightdrivers?
  • .::crabby go bye bye::.

nie,ale to good idea. najlepiej z jakims prostym nr telefonu, co by tak latwo z glowy nie wylecial przy okazji imprezy...
  • Grono.Net

- Gdzie Pan mieszka?

- ggrrumph... erhhhmm... w dddomu..

Cóż w skrajnych przypadkach mozna nosic ( w widocznym miejscu) karteczke z adresem zamieszkania....
  • Grono.Net

Oczywiście w kodzie prążkowym (czytniki mieliby kierowcy) - aby przypadkiem ktoś się z ekipą balangowiczów pod lokal zastępczy nie podczepił.
  • lulu

akcja z karteczkami z wypisanymi nazwami stacji docelowych była kiedyś zorganizowana w, zdaje się, londyńskim metrze, na okoliczność Sylwestra względnie innych świąt :)
  • Michał Lubtak

- Jaaaadęęęę na bbbąąą brzeską.
    Koles dowozi klienta na Brzeską:
    - Jesteśmy!
    - JAk to jeeessteśmy to nie białobrzeska!

Pomysł dobry dla klienta, ale nikt się nie podejmie załozenia takiej firmy; -)
    Pozdro
  • Grono.Net

a pamiętacie dżołk primaaprilisowy starego dobrego citymagazime przed laty o nightdriversach-kałbojach? westernowe klimaty itd.. fajnie w sumie

albo ta bodajże holenderka artycha i jej sex-taxi, buduarowa czarna wołga?
    :))

a tak to smutno jest z tymi taksami.

z miejscem dowozu to jeszcze nic, gorzej z wyplacalnością pasażera...
  • Molako

jest w wuwua nightdrivers...
    jak znajde numer tele to wrzuce
  • Cinek_ru(L)z

pewnie że jest... jak ktoś ma tam znajomych to ja mogę tam pracować bardzo chętnie :D nie żartuję... proszę szefów warszawskich firm typu nightdrivers o mejle :D
  • milena

juz znalazlam!
    bania taxi polega na tym, ze dzwoni sie pod nr kom (w razie czego, sluze :)), przyjezdza 2 kolesi, z ktorych 1 przesiada sie do waszego samochodu i bezpiecznie odwozi was do domku.
  • Anonim

hehehehe dobre :) To ja poprosze ten numer, moze sie przydać (szczególnie w ten weekend :p ) :D
  • 2n999

phi... żadna nowość...
    ja to robię od lat...
    w odróżnieniu od innych krzak drivers - legalnie, wystawiam rachunki...
  • Anonim

Ja bym chciała żeby były takie taksówki dla kobiet jak Elka (L-ka?) w Krakowie.
  • Anonim

http://www.oska.org.pl/taxi/
  • MarCin &Cin

a night drivers to fajni goście znam paru hehe:)))nawet wiem gdzie często przebywają:D ale nie powiem :P
  • 2n999

w wawie to działa w wielu korporacjach... nie tylko tych co widac na stronie...

wystarczy przy wejściu do taksówki, po podaniu nazwiska (lub np. nru karty) powołac sie na hasło "bezpieczna taksówka dla kobiet - znizka 10%".
    wtedy kierownik wstuka stosowny rabat na kasę i po wyjściu dziewczyny będzie mieć baczenie do momentu wejscia do bloku.
    to generalnie działa, ale no taaa... trafiaja się burki, co nie wiedzą o co chodzi.

aha ... znizki nie ma w korporacjach, które jeżdżą po minimalnych lub bliskich minimum stawkach... ale wtedy nie o zniżkę przecież chodzi tylko o bezpieczeństwo...
  • 2n999

to co powyżej dotyczy bezpiecznych taxówek dla kobiet (nie wszedł mi quoting, dziwne).
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)