Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Organizuję mały plener fotograficzny ze znajomymi ( w ramach klubu fotograficznego FOCUS na PW ) o temacie jak w temacie; ) Może posiadacie informację o lokalizacji ciekawych miejsc w których o zmierzchu można znaleźć dobry motyw na zdjęcie.

pozdrawiam

• zajebisty czas

proponuje most siekierkowski. Troche oklepane ale zdjecia fajne. Nie wiem jak wyjdą zdjecia z kopca czerniakowskiego, jak dobary aparat to pewnie niezle. O ile mi wiadomo to na powislu mozna sie wbic na dach tych 3 bloków takich widocznych z czerniakowskiej. Kolega robil foty z dachu i byly niekiepskie.
  • Anonim

stadion Legii w czosie meczu widziany ze skarpy, jak staniesz pod zamkiem ujazdowsim to zrozumiesz
    poza tym napewno park ujazdowski wieczorem, tylko czynny do 22 (jesli sie nie myle)
    teraz juz niestety wylaczli (na zime) wspaniala, choc kiczowata, jest fontanna za sejmem podswietlona zmieniajacymi sie kolorami

• senner

rozumiem że o ten 'kicz' chodzi?

http://www.senner.prv.pl/fontan/ind...
  • Anonim

nie nie

o tę dużą na schodach, starą
  • Anonim

Te trzy bloki to te zaraz przy stacji powiśle ? A gdzie jest ten kopiec czerniakowski ? Dzięki w ogóle za pomysły na pewno skorzystam, jakbyście mieli coś jeszcze ciekawego to dawać.

pokój
  • zajebisty czas

chodzi o te 3 bloki, na jednym z nich jest albo była reklama goodyear'a, jak wiesz gdzie kiedys byl hotel solec to juz te bloki znajdziesz bo są obok:) A kopiec czerniakowski jest przy bartyckiej. NIe wiem dokladnie jak sie tam wchodzi, od ktorej strony bo bardzo dawno tam bylem, ale jak jadąc w stronę centrum czerniakowską skrecisz w bartycką to gdzies po prawej stronie to jest. Najlepiej jak tam kogos zapytasz.
  • Anonim

Wejście na kopiec jest od Bartyckiej. Jakieś 100-200 metrów od Czerniakowskiej
  • Krzysiek

Stary neon z siatkarką na pl. konstytucji :)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)