Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcin M.

Chodzi o ludzi typu Witek z Atlantydy. Ilu podobnuch znacie? Jak często widujecie? Ja znam jeszcze "pana w kapeluszu" który ciągle nawija o nieśmiertelności grzechu, "bardzo kolorową panią" która maluje sobie całą twarz w zależnośći od humoru i "kolorową baletnicę" twarz na różowo, sukienika baletnicy i różowe rajstopki. Znacie tych modeli? :D Może znacie więcej podobnych? :)
  • sylwiaczq

znam ową baletnicę z kolorową twarza czasem ja widuję na Targówku,
    Przy palcu hallera mieszka pani ktora od lat robi sobie ubrania z krepiny i oczywiscie chodzi w nich po miescie.
    Moja mama za lat młodosci mieszkała niedaleko niej - kobieta ponoc miała naprawde wymyslne sukienki, spodnice, kapelusze itd.
  • .::crabby go bye bye::.

Ja kojarzę "bardzo kolorową pania" z pomalowana twarzą - taki rozmazany clown często. Zdarza jej się tańczyć i stroić miny do szyb wystawowych. A latem widziałam ja na przystanku pod Rotundą praktycznie topless.
  • Anonim

A ja zawsze podczas wakacji mam przyjemność wisywac peewna starsza pania, która spedza całe dnie w parku krasinskim na Śródmiesciu, tanczy sobie wokół fontanny i spiewa :) bardzo sympatyczny widok :)
  • Hudy :)

ja znam pana mietka spod monopolowego, jest tam zawsze :]
  • Hesus

na kępie jest Jasio w hełmie i z bronią;)
  • Gonia

a na starówce bardzo czesto mozna spotkać "pseudo Zygmunta", spaceruje w papierowej koronie, z szabelka u boku i winkiem w torbie, ciekawy przypadek; )
  • Roman

Co zycie w miescie robi z ludzi :) Ja mialem tylko przyjemnosc spotkac babcie aspirujaca do kierowania ruchem na rondzie obok rotundy. Ale to bylo dawnoooo.
  • leen.

pewien pan, co wsiada do autobusów na trasie traktu królewskiego i śpiewa przyśpiewki o aktualnej sytuacji politycznej..;))
  • Maś

ja znam pania z kolorową buzią
  • jeżu

Na przystankach wzdłuż ul. Św. Bonifacego można spotkać jegomościa przemawiającego do autobusów, które się tam zatrzymują. Dosyć osobliwe...
  • Bartek

IPiN blisko, co wiele tłumaczy.
  • Anonim

a ja znam takie siostry bliźniaczki , które zawsze stoją we dwie z kolczykami w podobnych miejscach, i rozdają ulotki przy stacji metro centrum
  • .

a u nas 10 lat temu była Zosia, która wbijała do kosciólka <bialy tydzien te sprawy>..., czesto z nozem i przeklinala wnieboglosy...
    wowczas to nei bylo zbyt smieszne -_-
  • Uzytkownik usuniety

ja "znam" Igora z mokotowa [przy lazienkach], ma fajna gitarke na ktorej zawsze gra te sama piosenke i to samo zawsze spiewa i wogole jest smieszny; )
  • normalnie jak każdy

Na piwnej jest żul ciemnoskóry (murzyn znaczy się), który ma ksywkie Eskimos.
    Jak opuszcza delikatesy o 22 to mówi do stróża: "żegnaj bracie"
  • Anonim

oo ja widziałam tego pana ZYGMUNTA ze starówki, smiechowy jest bez kitu!! :D
  • Maś

Tego pana Zygmunta z daleka widać, taki duży; D
  • faustyn.

przy Al. Solidarności i czasami na stacji metra PLAC BANKOWY jest taki koleś z torebką, który idzie 2 metry, zatrzymuje sie, tanczy, i znow 2 metry, taniec, 2 metry, taniec :p
  • Maś

Do mnie kiedyś zaczął gadać jakiś pijaczek i przywiesił sobie do sweterka takie radyjko i miał na full Radio Maryja.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)