-
Marcin M.
Chodzi o ludzi typu Witek z Atlantydy. Ilu podobnuch znacie? Jak często widujecie? Ja znam jeszcze "pana w kapeluszu" który ciągle nawija o nieśmiertelności grzechu, "bardzo kolorową panią" która maluje sobie całą twarz w zależnośći od humoru i "kolorową baletnicę" twarz na różowo, sukienika baletnicy i różowe rajstopki. Znacie tych modeli? :D Może znacie więcej podobnych? :) -
sylwiaczq
znam ową baletnicę z kolorową twarza czasem ja widuję na Targówku,
Przy palcu hallera mieszka pani ktora od lat robi sobie ubrania z krepiny i oczywiscie chodzi w nich po miescie.
Moja mama za lat młodosci mieszkała niedaleko niej - kobieta ponoc miała naprawde wymyslne sukienki, spodnice, kapelusze itd. -
.::crabby go bye bye::.
Ja kojarzę "bardzo kolorową pania" z pomalowana twarzą - taki rozmazany clown często. Zdarza jej się tańczyć i stroić miny do szyb wystawowych. A latem widziałam ja na przystanku pod Rotundą praktycznie topless. -
Anonim
A ja zawsze podczas wakacji mam przyjemność wisywac peewna starsza pania, która spedza całe dnie w parku krasinskim na Śródmiesciu, tanczy sobie wokół fontanny i spiewa :) bardzo sympatyczny widok :) -
-
Hudy :)
-
Hesus
-
Gonia
a na starówce bardzo czesto mozna spotkać "pseudo Zygmunta", spaceruje w papierowej koronie, z szabelka u boku i winkiem w torbie, ciekawy przypadek; ) -
Roman
Co zycie w miescie robi z ludzi :) Ja mialem tylko przyjemnosc spotkac babcie aspirujaca do kierowania ruchem na rondzie obok rotundy. Ale to bylo dawnoooo. -
leen.
pewien pan, co wsiada do autobusów na trasie traktu królewskiego i śpiewa przyśpiewki o aktualnej sytuacji politycznej..;))
-
Maś
-
jeżu
Na przystankach wzdłuż ul. Św. Bonifacego można spotkać jegomościa przemawiającego do autobusów, które się tam zatrzymują. Dosyć osobliwe... -
Bartek
-
Anonim
a ja znam takie siostry bliźniaczki , które zawsze stoją we dwie z kolczykami w podobnych miejscach, i rozdają ulotki przy stacji metro centrum -
.
a u nas 10 lat temu była Zosia, która wbijała do kosciólka <bialy tydzien te sprawy>..., czesto z nozem i przeklinala wnieboglosy...
wowczas to nei bylo zbyt smieszne -_- -
Uzytkownik usuniety
ja "znam" Igora z mokotowa [przy lazienkach], ma fajna gitarke na ktorej zawsze gra te sama piosenke i to samo zawsze spiewa i wogole jest smieszny; ) -
normalnie jak każdy
Na piwnej jest żul ciemnoskóry (murzyn znaczy się), który ma ksywkie Eskimos.
Jak opuszcza delikatesy o 22 to mówi do stróża: "żegnaj bracie" -
Anonim
oo ja widziałam tego pana ZYGMUNTA ze starówki, smiechowy jest bez kitu!! :D -
Maś
-
faustyn.
przy Al. Solidarności i czasami na stacji metra PLAC BANKOWY jest taki koleś z torebką, który idzie 2 metry, zatrzymuje sie, tanczy, i znow 2 metry, taniec, 2 metry, taniec :p -
Maś
Do mnie kiedyś zaczął gadać jakiś pijaczek i przywiesił sobie do sweterka takie radyjko i miał na full Radio Maryja.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne