Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JUSTYNKA

ja to kocham wole ale sama nie wiem za co za wszystko a szczegolnie za ludzi jacy tu mieszkaja:*:*:*:*:* pzdr
  • Anonim

Śródmieście Południe !!!!Dobra dzielnica wporzadku ludzie!!!!
  • n.!

Ursus . za klimat i za ludzi.
  • Anonim

Ursus, za to że kiedy wchodzę do fotografa to nie pyta w jakich formatach, optyk bez pytań wie co chcę kupić a dajmy na to szewc nie zapisuje żadnych nazwisk tylko pamięta twarze. Taki domowy klimacik w wielkim mieście.
  • Rudson

Ursynow za to ze 5 min do metra i w 20 min jestem w centrum, a odejde od bloku 1km i moge owczarka wypuscic na pole, niech sobie polata; ) i za to ze po moim osiedlu nie boje sie chodzic o adnej porze dnia i nocy- wszystkie podworkowe "zbiry" i menele to znajomi lub sasiedzi; )
  • żurek

Śródmieście Południowe.
    Samo serce wielkiej W-wy... wszystko jest pod nosem, wszędzie blisko... no i ten klimat; )
    Czasami denerwują mnie tylko ludzie przewijający się przez centrum... jeden wielki tłum, każdy wali w swoją stronę...
    No, ale i tak za nic nie zamieniłbym swojej dzielnicy na żadną inną :)
  • Hopl@

Wola - Mirów... okolice muzeum Woli :)
    dzielnica (lub rejon jak nazywaja to mieszkancy) bardzo roznorodna ostatnio coraz wiecej tam nowych budynkow, ale kiedys pamietam jeszcze stajnie na siennej, Dom Słowa Polskiego, stare kamienice, podworka, bazarki. Klimatem bardzo przypominalo to stara prage,
    a jest doslownie 5 minut spacerkiem od centrum :O
  • zuzanna von titts

Wilanów (Stare) - klasyka burżujstwa na przemian z bananową subkultura.. ble!
  • Anonim

Żoliborz - bosko, wszędzie blisko... i nawet ładnie jest:)
  • Anonim

Muranów - bo tu sie urodziłam więc chyba z sentymentu, mimo ze praktycznie w Centrum to jest spokojnie i i kameralnie
    Saska Kepa - mieszkam tu od niedawna i pomalutku odkrywam uroki, w porównaniu do Muranowa -dużo więcej lokali gastro, to oczywiście na +
    Trudno jednak odwyknąć od fanów Polonii i przyzwyczaić się wszędobylskiego L w koronie...
  • Słoń :F

Stara Ochota -> okolice cudne. Naprawdę. zielono itp. Ale towarzystwo... :/ ehh same drechy. idziesz sobie spokojnie i nagle słyszysz AAAA LEGIAAAAAAAA KURWAAAAAAAA HWDP CWELOM sratatata... eh ^^ cóż, myślę, że nie tylko na starej ochocie tak jest
  • Anonim

Bielany. Tu da się oddychać nieco lepszym powietrzem,
    troche samochodów, sporo drzew. Mnóstwo kamienic,
    nieco młodych, ale przedwojennych sporo. Nie ma
    gigantycznych bloków. Ulice są ładne. Zawsze uwielbiałem
    chodzić po Płatniczej, Al. Zjednoczenia.
    Względny spokój, cicho. Uwielbiam tą cisze.
    Tutaj jest wszystko nieco inne, ludzi czasem sie sporo
    zbierze, ale to głównie do kościoła. Ogólnie to pustawo
    tu czasami.
    Lubię.
  • ania flaming.różowy

Stary Mokotów.
    miejsce ma niesamowity klimat,
    piękne ulice, kamiennice i stare domy,
    tętni w nim życie
    rozrywki kulturalne, jest gdzie pójść, coś zjeść, coś obejrzeć.
    dużo kameralnych sklepików i zakładów.
    mili i w większości życzliwi ludzie.
    i mamy kino Iluzjon :)
    minus to to, że jest to dzielnica starców i małych dzieci.
    I bardzo nieładnie mówiąc to była dzielnica czerwonych.
  • la migotta

Ursus...
    nie cierpię go za to, że podnoszą nam czynsz i za gołębie srające na samochody i balkon :/
  • .:;Wojciech;:. .:;PW$E;:.

Powiśle- moja dzielnica od zawsze na zawsze...
    Na Powiślu zajebiste jest to, że wszędzie jest blisko... Sam środek miasta a dookoła pełno parków, zieleni, cisza i spokój... Blisko do wisły nad która można się nieźle wyluzować;]
  • Anonim

Nie chce tu mieszkać, ale musze :p
  • Jacu;P

Ja najbardziej lubię Powiśle!!!!!Za to ze jest tam tak cicho,spokojnie,jest dużo parków,blisko jest Wisła i nie jest to takie zadupie jak np.Ursus bo z Powiśla wszędzie jest blisko.Lubie jeszcze Powiśle za jej ciekawa stara zabudowę i wspaniały Most Poniatowskiego:).
  • .:;Wojciech;:. .:;PW$E;:.

I masz racje!!! Tak trzymaj!!! Powiśle jest zajebiaszcze i niech każdy sie o tym dowie;););)
  • Anonim

Od zeszłych wakacjii mieszkam na Saskiej Kępie jest tutaj bardzo fajny spokojny klimat. Ale wychowałem się na Śródmieściu Płd. i oczywiscie większą sympatią daze tą dzielnice, za niepowtarzalny klimat.....duze przywiązanie emocjonalne do tego miejsca.
  • kalaa

Grochów :*
    Lubie ta dzielnice bo stad mam prawie wszedzie dosc blisko . fajna okolica i w ogole; )
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)