-
Maś
-
Bartek
-
Anonim
-
Basso Cantante
właśnie.......trolejbusy to było coś...zawsze będąc w trójmieście ekscytuje się bardzo na myśl o przejażdżce trojelbusem..a tu co?
Tak generalnie to tramwaj...
A szkoda że tak kiepsko rozbudowane są ścieżki rowerowe, to mnie ostro wkurwia -
-
Olencja
:)))małe sprostowanko; )))
Trolejbusy owszem,ale nie w całym 3mieście, a konkretnie w Gdyni- Gdańsk i Sopot są pozbawione tychże środków komunikacji...:))) -
Anonim
-
Anonim
rower dobry pomysł....ale lubie tez (zwlaszcza zima) metro i tramwaj ...:)) -
Anonim
na pierwszym miejscu jednak Autobus, z racji mojego wzrostu, tramwaje sa za niskie, wiec landuja na ostatnim z mozliwych miejsc, a wsrodku dam metro. -
!!!...venusl...!!!
ja zdecydowanie tramwaj...przynajmniej korków nie ma...a metro -> szkoda, ze od niego mam tak daleko do domu -
Anonim
-
eh.. ja w wawie mieszkam i owszem metro lubie ale tramwaje + pociągi są de dest :)
a chciałbym trolejbusem przejechać kiedyś.. -
pdr
-
AnJu
Trolejbusy to bylo cos... Ale tylko w innych miastach udalo mi sie nimi jechac :( NA brodnie po pieknej zajezdni trolejbusowej zostaly tylko fragmenty torow wkopane w ziemie przy trasie torunskiej; ) A gdzuie jeszcze byly petle, ktos pamieta?
ZAs co do tematu to proste tramwaj-ale szkoda ze ma tak malo miejsc siedzacych; p -
leen.
metro, tramwaj, pociąg. dokładnie w tej kolejności, choć tak najbardziej, to własne nogi..;)
-
Fi
hmm tramwaje jednak ..
metro jest dobre .. ale ma mało przystanków ...
autobusy zwykle zapchane i róznie jezdzą -
Jan
Tramwaje bylyby spoko, tyle ze maja ogromna ilosc przystankow. Wole autobus. Najlepiej pospieszny.
A metro sie nie liczy bo jest go za malo. Jak dla mnie to by wystarczyly szybkie tramwaje i dobry dojazd do stacji kolejki podmiejskiej(teraz juz SKM)
W W-wie metro nie jest tak bardzo konieczne bo to miasto rozległe i bez gestej zabudowy jak np. w Londynie. -
!!!...venusl...!!!
-
leen.
-
lullaby
ja jestem za tramwajami.....
Jada szybciej niz autobusy, nie stoja w korkach. Scisk moze nie jest mniejszy ale za to jakis latwiejszy do zniesienia w swietle czesciej zmieniajacej sie scenerii. Przystanki jakby blizej siebie wiec automatycznie wiekszy ruch i czesciej zmieniajace sie twarze ludzi....to wlasnie lubie w komunikacji miejskiej, mozna sie poprzygladac....takie male zboczenie..:).
Jest to kompletnie cos innego niz gapienie sie w twarz naprzeciwko w metrze, tam nie masz wyboru....;)
Tramwaje noca, olejarki wyjezdzajace na tory ok 2 w nocy...niesamowite wrazenia sensoryczne(dzwiek i blysk) jesli ma sie szczescie mieszkac przy rozjazdach ...ach!!
Trolejbusow nie lubie, nie slychac czy to- to jedzieczy nie i wogole to jakas nieudana hybryda..;P
-
...:: Aga ::...
nie mam dużego wyboru... tramwaj ani metro na sadybę nie dojeżdza;) z resztą tramwajów i tak nie lubię:/
ale przyśpieszone lub wręcz ekspresowe autobusy znieść się da:)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne