Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maś

Co wolicie; ) ?

A może metro :>
  • Bartek

proste że tramwaj.
  • Anonim

a gdzie trolejbusy ?
  • Basso Cantante

właśnie.......trolejbusy to było coś...zawsze będąc w trójmieście ekscytuje się bardzo na myśl o przejażdżce trojelbusem..a tu co?
    Tak generalnie to tramwaj...
    A szkoda że tak kiepsko rozbudowane są ścieżki rowerowe, to mnie ostro wkurwia
  • Olencja

:)))małe sprostowanko; )))
    Trolejbusy owszem,ale nie w całym 3mieście, a konkretnie w Gdyni- Gdańsk i Sopot są pozbawione tychże środków komunikacji...:)))
  • Anonim

wlasne nogi ew. rower
  • Anonim

rower dobry pomysł....ale lubie tez (zwlaszcza zima) metro i tramwaj ...:))
  • Anonim

na pierwszym miejscu jednak Autobus, z racji mojego wzrostu, tramwaje sa za niskie, wiec landuja na ostatnim z mozliwych miejsc, a wsrodku dam metro.
  • !!!...venusl...!!!

ja zdecydowanie tramwaj...przynajmniej korków nie ma...a metro -> szkoda, ze od niego mam tak daleko do domu
  • Anonim

a w sezonie to kawa
  • senner

eh.. ja w wawie mieszkam i owszem metro lubie ale tramwaje + pociągi są de dest :)

a chciałbym trolejbusem przejechać kiedyś..
  • pdr

Oczywiście tramwaj :)
  • AnJu

Trolejbusy to bylo cos... Ale tylko w innych miastach udalo mi sie nimi jechac :( NA brodnie po pieknej zajezdni trolejbusowej zostaly tylko fragmenty torow wkopane w ziemie przy trasie torunskiej; ) A gdzuie jeszcze byly petle, ktos pamieta?
    ZAs co do tematu to proste tramwaj-ale szkoda ze ma tak malo miejsc siedzacych; p
  • leen.

metro, tramwaj, pociąg. dokładnie w tej kolejności, choć tak najbardziej, to własne nogi..;)
  • Fi

hmm tramwaje jednak ..
    metro jest dobre .. ale ma mało przystanków ...
    autobusy zwykle zapchane i róznie jezdzą
  • Jan

Tramwaje bylyby spoko, tyle ze maja ogromna ilosc przystankow. Wole autobus. Najlepiej pospieszny.
    A metro sie nie liczy bo jest go za malo. Jak dla mnie to by wystarczyly szybkie tramwaje i dobry dojazd do stacji kolejki podmiejskiej(teraz juz SKM)
    W W-wie metro nie jest tak bardzo konieczne bo to miasto rozległe i bez gestej zabudowy jak np. w Londynie.
  • !!!...venusl...!!!

jednak nie ukrywajmy, ze metro czasem bardzo sie przydaje... :)
  • leen.

..w lato, gdy za gorąco i w zimę, gdy za zimno..;P
  • lullaby

ja jestem za tramwajami.....
    Jada szybciej niz autobusy, nie stoja w korkach. Scisk moze nie jest mniejszy ale za to jakis latwiejszy do zniesienia w swietle czesciej zmieniajacej sie scenerii. Przystanki jakby blizej siebie wiec automatycznie wiekszy ruch i czesciej zmieniajace sie twarze ludzi....to wlasnie lubie w komunikacji miejskiej, mozna sie poprzygladac....takie male zboczenie..:).
    Jest to kompletnie cos innego niz gapienie sie w twarz naprzeciwko w metrze, tam nie masz wyboru....;)
    Tramwaje noca, olejarki wyjezdzajace na tory ok 2 w nocy...niesamowite wrazenia sensoryczne(dzwiek i blysk) jesli ma sie szczescie mieszkac przy rozjazdach ...ach!!
    Trolejbusow nie lubie, nie slychac czy to- to jedzieczy nie i wogole to jakas nieudana hybryda..;P

• ...:: Aga ::...

nie mam dużego wyboru... tramwaj ani metro na sadybę nie dojeżdza;) z resztą tramwajów i tak nie lubię:/
    ale przyśpieszone lub wręcz ekspresowe autobusy znieść się da:)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)