Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

tramwaj !
  • Qroń

Tramwaj :)

Autobusy trzęsom i śmierdzom :P a w metrze nie ma widoków.
  • Fretka

Zdecydowanie tramwaj!!szybciej się wszędzie można dostać i po drodze popatrzeć co sie dzieje w mieście!!!
  • Unia Leszno

>Jah & Ruda napisał
    >>Karaoke napisała:
    >>Nie widziałam tego na stronach ZTM, a z chęcią bym się
    >>przejechała.
    >>
    >>
    >No widzisz, to proponuje zajrzeć na stronkę
    > http://miasta.gazeta.pl/warszawa/0,...
    >tam jest większość aktualnych informacji na różne
    >tematy związane z komunikacją, co prawda jak to w gazecie
    >nie są w 100% pewne (na 510 merolek nie będzie jeździł,
    >tylko w weekendy stoi na zajezdni r-4), ale dają jakiś
    >pogląd:) a autobusik niczego sobie, trochę jak dla mnie
    >zbyt udziwniony i z ergonomią niewiele mający wspólnego,
    >ale nowy:) jeździ teraz na 3 brygadzie E4
    >

Dziękuję bardzo, świetna strona :):)
  • Sara Paluchowska

tramwaj:-)
  • Marcin Ciesielski

>Jah & Ruda napisał
    >ale nowy:) jeździ teraz na 3 brygadzie E4

Czy gdzieś w Internecie można znaleźć rozkłady jazdy dla poszczególnych brygad?

• dor

w autobusie lepiej sie zalega i czyta, a poza tym w tramwajach jest dużo wieksze parcie na ustepowanie starym babką miejsca, za to jak sie rozsiądziesz w wygodnym skórzanym autobusowym siedzieniu od okna to jesteś nie do ruszenia;)
  • dor

w autobusie lepiej sie zalega i czyta, a poza tym w tramwajach jest dużo wieksze parcie na ustepowanie starym babką miejsca, za to jak sie rozsiądziesz w wygodnym skórzanym autobusowym siedzieniu od okna to jesteś nie do ruszenia;)
  • senner

>dor napisała:
    >w autobusie lepiej sie zalega i czyta, a poza tym w
    >tramwajach jest dużo wieksze parcie na ustepowanie starym
    >babką miejsca, za to jak sie rozsiądziesz w wygodnym
    >skórzanym autobusowym siedzieniu od okna to jesteś nie do
    >ruszenia;)

pokaż mi w warszawie autbus ze skórzanymi siedzieniami :]
    no chyba że ikarusowa 'skaj-skóra' :]
  • Anonim

Tak, jak ktoś zapoda maksia:) znaczy sie polecam forum wawkom.waw.pl i gdzies tam w downloadzie mozna znalezc, ja mam zazwyczaj z 2giej ręki bo nie chce mi sie szukać....
  • Jag.

Warszawska komunikacja mnie przeraża. W szczególności w godzinach szczytu. :/

A może to ludzie? Szczerze mówiąc wolę iść na piechotę.; p Czyli ani to ani to.
  • Anonim

W godzinach szczytu, to tylko SKM/KM, busem o 16 z Konstytucji do Starej Miłosnej to jakieś 1,5h w plecki... Zresztą kolej wymiata:) i siku zrobisz, i posiedzisz, i ciekawy element poznasz:)
  • osaa1985

zdecydowanie tramwaj. Jest szybciej, jesli oczywiscie pas jazdy tramwaju jest wyznaczony tylko dla tego typu pojazdów. A ze ja zawsze jezdze, gdzie tak wlasnie jest, to jest ok. Ale i tak lepsze jest metro, a juz thebest samochod, ale tylko, gdy sie jedzie z ukochana osoba - nie wazne czy to garbus czy mercedes
  • Szara

tramwaj, bo w korkach nie stoi
  • Murazaki

To zależy, nowe nie podobają mi się ani autobusy ani tramwaje. A starymi (zarówno autobusami jak tramwajami) jeździ się bardzo przyjemnie od pętli do pętli.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)