- 1
- 2
-
Anonim
Polecam wszystkim spacer po starym żoliborzu, moze byc z dziewczyną a moze byc w samotnosci, co by sobie porozmyslac.konkretnie mowie o osiedlach willowych na tylach kina wisla oraz okolice pl. inwalidów (po prawej stronie jadac w strone zoliborza) niby nic ciekawego, łazenie miedzy domami, ale tam naprawde jest jakis magiczny klimat.stare domy,cisza,drzewa zielone itd. OCZYWISCIE ZALECAM SPACER JAK PRZYJDZIE WIOSNA :/ -
just KARLA
-
Anonim
-
Anonim
Fakt, swietna okolica. Zasadniczo zdecydowanie okolice Cytadeli, Zoliborz Oficerski, Plac Sloneczny... bardzo fajne miejsca na spacery... -
-
Kuba
-
Pavor Nocturnus
A ja polecam dłuuuugi spacerek po zmroku ulicą Cegłowską przy świetle naprawdę pieknych, unikalnych latarni gazowych!
-
Karolina
Żoliborz to świetne miejsce na takei spacery... polecam i uliczki w pobliżu Pl. Inwalidów i Cegłowską...
a najlepiej jest zrobić sobie porządny spacer od Łazienek na Żoliborz, przez Nowy Świat, starówkę... długi ale polecam w ciepłe wieczory!
Pzdr! -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Tapir i ja odbylismy w zeszle lato super spacer Tamka - okolice Mostu Swietokrzyskiego - wzdluz Wisly - obok BUWu - Mariensztat - miedzy Zamkiem Krolewskim a Wisla - Cytadela - Zoliborz. Plac Sloneczny rzeczywiscie jest super! Jaki klimacik... Az nierealny troche. Chcialabym tam mieszkac (chociaz domy jednak troche za gesto jak na moj gust). -
Iwonkaaa
no wreszcie ktoś mnie zrozumie; ) ja uwielbiam Cytadele plac Słoneczny ulice Smiałą...fakt ma to wszystko swój urok i bardzo lubi etam łazić...ale zdecydowanie bardziej jak jest cieplej!!!
ma ten stary żoliborz jednak swój klimat -
ZIELONY BEMOWO
ja kochm nocne spacery na BEMOWIE ktos powie blokowisko ale ja to kocham ide i mysle sobie taki spokoj polecam tylko nie w weeked; ))) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Mr.D
i obok tego co wymienialiscie, moim faworytem jest ulica Promyka
a reszta się zgadza. Żoliborz- malutka dzielnica, ale bardzo esencjonalna(?)
w pyte jest i tyla! -
Anonim
Aleją Wojska Polskiego do Cytadeli. W ogóle okolice Pl. Wilsona i Pl. Inwalidów. Inne fajne miejsce to uliczki między Żeromskiego a Kasprowicza (okolice Pl. Konfederacji). -
Anonim
i jeszcze kępa potocka - tani browar i wysoka tolerancja dla rowerów; )
oraz ul. felińskiego na tyłach kościoła st. kostki, podobny klimat jak na wieniawskiego -
Mr.D
-
Anonim
M_F: Tam kolo Ciebie wcale nie jest tak fajnie; )))
no wlasnie jest, widziales de facto tylko jedna glowna ulice obok mnie i to jeszcze zmasakrowana po budowie; )
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne