Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mr.D

chodzi o miejsca gdzie spokojnie można pojeździć na łyżwach, pograć w hokeja

ja wyjeżdzam z pierwszą miejscówką, z której korzystam co roku - kanałek na kępie potockiej. spora przestrzeń, knajpka tuz obok (Arab)- wolę niż lodowiska. czekam na namiary na kolejne miejscówki
    peace
  • dropsik

podobno jest coś takiego na Wilanowie.
  • Anonim

nie NA Wilanowie tylko W Wilanowie.

Jeziorko Czerniakowskie o ile dobrze zamarźnięte.
  • aesiaes

Jeziorko w Dziekanowie Leśnym - ale też przy tęgim mrozie.
  • sympatyczna

Lase(zwany dalej parkiem)przy stacji metra Natolin,jest ślizgawadobrze wyślizgana i całkiem długa..
  • Anonim

Przy Multikinie (stacja Imielin) jest płatne lodowisko w "zadaszeniu" a i jeszcze na Natolinie czasem wylewaja i jest za free
  • poranki są okrutne

za free to dziś chyba wszyscy maja ślizgawkę; )
  • Anonim

Właśnie gdzie w wawce mozna pojezdzić na łyżwach?
  • M.

Ja polecam Zegrze... bylam w niedzielę i zjechaździłam od Bialobrzegów do Zegrza Płd ( tam pyszne spaghetti w Cafe Szanta ), potem była Rynia a potem znów Białobrzegi i Port Pilawa...

Ech... czekam do kolejnego weekendu..
  • Pacynka

>danon napisał
    >Przy Multikinie (stacja Imielin) jest płatne lodowisko w
    >"zadaszeniu" a i jeszcze na Natolinie czasem wylewaja i jest
    >za free

prosiłabym jakies dodatkowe informacje: ile kosztuje godzina przyjemności :] oraz wypozyczenie łyzew.
    pozdrawiam
  • Anonim

.>>>prosiłabym jakies dodatkowe informacje: ile kosztuje godzina przyjemności :] oraz wypozyczenie łyzew.

pozdrawiam

Poszukaj watku "lodowiska" w tym gronie tam sa ceny czasy i inne dane dotyczace chyba wszystkich lodowisk w warszawce

pozdrawiam również :)
  • Anonim

o tu jest wszystko : http://grono.net/forum/topic/139432...
  • Mr.D

>Marta napisała:
    >Ja polecam Zegrze... bylam w niedzielę i zjechaździłam od
    >Bialobrzegów do Zegrza Płd ( tam pyszne spaghetti w Cafe
    >Szanta ), potem była Rynia a potem znów Białobrzegi i
    >Port Pilawa...
    >
    >Ech... czekam do kolejnego weekendu..

no co Tyyyyyyyyyyyyyy....jaka masa... ja np od wielu lat jeżdże na kanałku na Kępie potockiej....ale na jeziorze bym się czuł nie do końca pewnie. i spoko się jeździ? niesamowite. peace
  • K

przy multikinie stacja IMIELIN to jest figlowisko otwarte 24h polecam; tel 504 245 910
    bilet ulgowy 7 zl ; normalny 9 zł; wypożyczenie łyżew bez limitu czasu 5 zł po godzinnie 22 jest promocja druga godzina gratis;
  • THX 1138

przecież to zwyczajne płatne lodowisko, nie dzika slizgawka
    czy choć tafla jest lepsza niz na torwarze?
  • K

tak ale w tytule topicu jest lodowiska;p dla mnie jest duzym atutem to że mozna tam sie wybrac o każdej porze bo czynne jest 24 h a czy tafal lepsza nie wiem
  • Marcia...:)

no co Tyyyyyyyyyyyyyy....jaka masa... ja np od wielu lat jeżdże na kanałku na Kępie potockiej....ale na jeziorze bym się czuł nie do końca pewnie. i spoko się jeździ? niesamowite. peace

nie ma sie czego bać, lod jest dosc gruby, a jezdzi sie super. naprawde polecam....
  • Anonim

mozna fajnie pojezdzic na lyzwach na Fortach Bema; zararznieta fosa w srodku lasku- parczku. Klimacik jest niepowtarzalny, a po zmroku prawie nie ma tam ludzi, romantyczne oswietlenie.. W sylwestra wyprobowalam:)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)