-
Mr.D
chodzi o miejsca gdzie spokojnie można pojeździć na łyżwach, pograć w hokeja
ja wyjeżdzam z pierwszą miejscówką, z której korzystam co roku - kanałek na kępie potockiej. spora przestrzeń, knajpka tuz obok (Arab)- wolę niż lodowiska. czekam na namiary na kolejne miejscówki
peace -
dropsik
-
Anonim
nie NA Wilanowie tylko W Wilanowie.
Jeziorko Czerniakowskie o ile dobrze zamarźnięte. -
aesiaes
-
-
sympatyczna
Lase(zwany dalej parkiem)przy stacji metra Natolin,jest ślizgawadobrze wyślizgana i całkiem długa.. -
Anonim
Przy Multikinie (stacja Imielin) jest płatne lodowisko w "zadaszeniu" a i jeszcze na Natolinie czasem wylewaja i jest za free -
poranki są okrutne
-
Anonim
-
M.
Ja polecam Zegrze... bylam w niedzielę i zjechaździłam od Bialobrzegów do Zegrza Płd ( tam pyszne spaghetti w Cafe Szanta ), potem była Rynia a potem znów Białobrzegi i Port Pilawa...
Ech... czekam do kolejnego weekendu.. -
Pacynka
>danon napisał
>Przy Multikinie (stacja Imielin) jest płatne lodowisko w
>"zadaszeniu" a i jeszcze na Natolinie czasem wylewaja i jest
>za free
prosiłabym jakies dodatkowe informacje: ile kosztuje godzina przyjemności :] oraz wypozyczenie łyzew.
pozdrawiam -
Anonim
.>>>prosiłabym jakies dodatkowe informacje: ile kosztuje godzina przyjemności :] oraz wypozyczenie łyzew.
pozdrawiam
Poszukaj watku "lodowiska" w tym gronie tam sa ceny czasy i inne dane dotyczace chyba wszystkich lodowisk w warszawce
pozdrawiam również :) -
Anonim
o tu jest wszystko : http://grono.net/forum/topic/139432... -
Mr.D
>Marta napisała:
>Ja polecam Zegrze... bylam w niedzielę i zjechaździłam od
>Bialobrzegów do Zegrza Płd ( tam pyszne spaghetti w Cafe
>Szanta ), potem była Rynia a potem znów Białobrzegi i
>Port Pilawa...
>
>Ech... czekam do kolejnego weekendu..
no co Tyyyyyyyyyyyyyy....jaka masa... ja np od wielu lat jeżdże na kanałku na Kępie potockiej....ale na jeziorze bym się czuł nie do końca pewnie. i spoko się jeździ? niesamowite. peace -
K
przy multikinie stacja IMIELIN to jest figlowisko otwarte 24h polecam; tel 504 245 910
bilet ulgowy 7 zl ; normalny 9 zł; wypożyczenie łyżew bez limitu czasu 5 zł po godzinnie 22 jest promocja druga godzina gratis; -
THX 1138
przecież to zwyczajne płatne lodowisko, nie dzika slizgawka
czy choć tafla jest lepsza niz na torwarze? -
K
tak ale w tytule topicu jest lodowiska;p dla mnie jest duzym atutem to że mozna tam sie wybrac o każdej porze bo czynne jest 24 h a czy tafal lepsza nie wiem -
Marcia...:)
no co Tyyyyyyyyyyyyyy....jaka masa... ja np od wielu lat jeżdże na kanałku na Kępie potockiej....ale na jeziorze bym się czuł nie do końca pewnie. i spoko się jeździ? niesamowite. peace
nie ma sie czego bać, lod jest dosc gruby, a jezdzi sie super. naprawde polecam.... -
Anonim
mozna fajnie pojezdzic na lyzwach na Fortach Bema; zararznieta fosa w srodku lasku- parczku. Klimacik jest niepowtarzalny, a po zmroku prawie nie ma tam ludzi, romantyczne oswietlenie.. W sylwestra wyprobowalam:)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne