Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • borg

Ja nie mam nic przeciwko dymkowi papieroskowemu; ))
    W końcu przez 8 lat paliłem, to i teraz mi nie przeszkadza.
  • mysz

Zakątek jest genialny, ale ja się nie zgodzę co do obsługi... kelner też człowiek, ale tekstów w stylu "sorry... za godzinę już się obudzę, bo narazie to tak wiecie..." powinien w pracy unikać..;)
  • eMe

Zakatek jest uroczy...:) kelner wogole nie jest ospaly i zawsze pelen wigoru:P muzyka absolutnie mi nie przeszkadza(massive attack jest ciezki?!) i dym tez nie:P
  • Oki

Zakątek jest absolutnie cudowny. dym papierosowy można przecierpieć. Muzyka jest świetna, aczkolwiek faktycznie czasem trochę za głośna. Ja z pobytów w Zakątku najlepiej pamiętam momenty "wyjścia na powierzchnieę", bo po kilku godzinach w tej knajpce świat wydaje się bardzo jasny;). Piwo faktycznie jest drogie, dlatego w Zakątku racze się innymiu trunkami, których ceny są bardziej przystępne (Malibu za 11 zl:D).
    A w pobliskim Insajdzie piwo kosztuje 3,99 i złego słowa o knajpie nie dam powedzieć, bo pół mnojej szkoły do niego chodzi i jest to już miejsce historyczne wręcz, a klimatu ie brakuje:P
  • Anonim

zakatek jest boski,to prawda. bylam tam ostatnio ze znajomym i juz najchetniej bym tak zostala..ciemno..pyszna kawa irlandzka...i ten klimat przywodzacy na mysl jakas knajpe z ksiazek fantasy...genialnie jest, zwlaszcza ze kelnerzy sa przystojni i bardzo kontaktowi,nawet jak sie z chlopakiem przyjdze;]
  • Pati

tak... zakątek jest cudowny. Lepszej kawiarni nie ma:p( po względem muzyki i klimatu)
    w prawdzie dym od papierowsó przeszkadza, ale nie az tak żeby sobie tam nie posiedziec kilku godzin:D:D:D
    Co do miejsc to jeszcze nie trafiąłm tak żeby nie móc usiąść...

Pozdrawaim wszytskich ludzi kochających zakątek:D
  • Anonim

pokatna; ) zakatek ma klimat... to tyle :>

• rjs

Ma tylko jedną wadę, jeszcze nigdy nie trafiłem tam na wolne miejsce;)
  • Anonim

zakatek jest fajny ale ma kilka duzych wad
    -bardzo mały i nisko sufit
    -malo miejsca
    -cholernie goraco
    -duchota
    i w ogóle wszystko co wiaze sie z takim klaustrofobicznym miejscem.
    Ja osobiscie polecam abyscie poszli doslownie kilkanascie metrow dalej w lewo i zeszli po schodkach w dol.PIANO BAR!!!!to jest dopiero klimat a szczegolnie w piatki i soboty po 21 jak graja na zywo jazz
  • Anonim

a tak poza tym kiedys udalo nam sie usiasc w 7 osob w zakatku!!!!!!!!cud
  • agata j.

7?? kolego, ja byłam razem z 8 co razem daje 9 :D

ale my tak zaesze chmarą łazimy i zwsze są problemy, żeby stoliki zsuwać.

ale w zakątku się udało:D
  • Anonim

zawsze mozna rezerwację zrobić. zakątek jest cudowny.
  • miśka

Stompi, wspolczuje; >

mnie sie zawsze jakos tam udaje.
    i nie mowcie mi, ze muzyka za ciezka, bo to wlasnie wazny element tworzacy tamtejszy klimat.
    i kelnera tez sie nie czepiajcie, bo to naprawde meczaca praca (wiem z doswiadczenia), wiec (szczegolnie przy panujacej tam atmosferze) uwazam ze teksty typu "sorry, ale jeszcze spie" sa zupelnie na miejscu.
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)