-
borg
Ja nie mam nic przeciwko dymkowi papieroskowemu; ))
W końcu przez 8 lat paliłem, to i teraz mi nie przeszkadza. -
mysz
Zakątek jest genialny, ale ja się nie zgodzę co do obsługi... kelner też człowiek, ale tekstów w stylu "sorry... za godzinę już się obudzę, bo narazie to tak wiecie..." powinien w pracy unikać..;) -
eMe
Zakatek jest uroczy...:) kelner wogole nie jest ospaly i zawsze pelen wigoru:P muzyka absolutnie mi nie przeszkadza(massive attack jest ciezki?!) i dym tez nie:P
-
Oki
Zakątek jest absolutnie cudowny. dym papierosowy można przecierpieć. Muzyka jest świetna, aczkolwiek faktycznie czasem trochę za głośna. Ja z pobytów w Zakątku najlepiej pamiętam momenty "wyjścia na powierzchnieę", bo po kilku godzinach w tej knajpce świat wydaje się bardzo jasny;). Piwo faktycznie jest drogie, dlatego w Zakątku racze się innymiu trunkami, których ceny są bardziej przystępne (Malibu za 11 zl:D).
A w pobliskim Insajdzie piwo kosztuje 3,99 i złego słowa o knajpie nie dam powedzieć, bo pół mnojej szkoły do niego chodzi i jest to już miejsce historyczne wręcz, a klimatu ie brakuje:P -
-
Anonim
zakatek jest boski,to prawda. bylam tam ostatnio ze znajomym i juz najchetniej bym tak zostala..ciemno..pyszna kawa irlandzka...i ten klimat przywodzacy na mysl jakas knajpe z ksiazek fantasy...genialnie jest, zwlaszcza ze kelnerzy sa przystojni i bardzo kontaktowi,nawet jak sie z chlopakiem przyjdze;] -
Pati
tak... zakątek jest cudowny. Lepszej kawiarni nie ma:p( po względem muzyki i klimatu)
w prawdzie dym od papierowsó przeszkadza, ale nie az tak żeby sobie tam nie posiedziec kilku godzin:D:D:D
Co do miejsc to jeszcze nie trafiąłm tak żeby nie móc usiąść...
Pozdrawaim wszytskich ludzi kochających zakątek:D
-
Anonim
-
rjs
Ma tylko jedną wadę, jeszcze nigdy nie trafiłem tam na wolne miejsce;) -
Anonim
zakatek jest fajny ale ma kilka duzych wad
-bardzo mały i nisko sufit
-malo miejsca
-cholernie goraco
-duchota
i w ogóle wszystko co wiaze sie z takim klaustrofobicznym miejscem.
Ja osobiscie polecam abyscie poszli doslownie kilkanascie metrow dalej w lewo i zeszli po schodkach w dol.PIANO BAR!!!!to jest dopiero klimat a szczegolnie w piatki i soboty po 21 jak graja na zywo jazz -
Anonim
a tak poza tym kiedys udalo nam sie usiasc w 7 osob w zakatku!!!!!!!!cud -
agata j.
7?? kolego, ja byłam razem z 8 co razem daje 9 :D
ale my tak zaesze chmarą łazimy i zwsze są problemy, żeby stoliki zsuwać.
ale w zakątku się udało:D -
Anonim
-
miśka
Stompi, wspolczuje; >
mnie sie zawsze jakos tam udaje.
i nie mowcie mi, ze muzyka za ciezka, bo to wlasnie wazny element tworzacy tamtejszy klimat.
i kelnera tez sie nie czepiajcie, bo to naprawde meczaca praca (wiem z doswiadczenia), wiec (szczegolnie przy panujacej tam atmosferze) uwazam ze teksty typu "sorry, ale jeszcze spie" sa zupelnie na miejscu.
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne