Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Tzn ze na obiekt w garniaku trzeba bedzie chodzic; )
  • Natalia

Ja bym sie bala przez plot wlazic,wiadomo co to za typy?i co z toba zrobia? :)
  • PzKpfw VI SdKfz 182

Dlatego ten obiekt jest taki smakowity :)
  • Lufson D:

>Natalia napisała:
    >Ja bym sie bala przez plot wlazic,wiadomo co to za typy?i co
    >z toba zrobia? :)

w sumie wiadomo ze nic nie zrobia bo mnie zlapali.... a budynek calkiem fajny... ale jednak wejscie przez glowan brame to bardzo zly pomysl... ja przez nia tylko wychodzilem...
  • Anonim

owszem, bardzobardzo zły i nawet nie próbowałyśmy tego robić. Tym razem odsyłam na "Industrial... "; )
  • Gdabski

• Ulcia

mieszkam niedaleko ale nie kojarze o jaka budowle wam chodzi!! nawet nie wiedzialam ze takie rzeczy w mojej okolicy sie dzieja :)
  • Anonim

ogarnij koleżanko 1 stronę, to wszystko będziesz wiedziała.

w skrócie - ul. Sobieskiego, po prawej stronie jadąc/idąc/pełznąc/biegnąc/czo łgając się/whatever/ w stronę centrum, przy nowo wyremontowanej kładce dla pieszych, jeszcze przed ul. Chełmską.

ciężko nie zauważyć. na 1 stronie jest link do fotek
  • EfFsoN

duzo dobrych fot z wnetrza budynkow autorstwa uzytkownika Advance: http://rapidshare.com/files/1512384...
    i nowy watek: http://grono.net/forum/topic/164296...
  • Anonim

ojj temat widzę ruszył poważnie:D
  • Space Lord ♠

Nie wiem, czy ktoś o tym pisał - brak czasu nie pozwolił mi na przeczytanie całego tematu - zaraz przy skrzyżowaniu z Belwederską znajdują się dwie kamienice; w jednej z nich jest ekskluzywna restauracja, druga jest pusta. W tych domkach znajdowała się delegatura KGB.
  • Anonim

mówisz o tych z pomarańczowymi szybami w oknach tuż przed ambasadą rosyjską?
  • Space Lord ♠

Mówię o tych dwóch tuż przed skrzyżowaniem z Gagarina/Spacerową.
  • Anonim

ano ano. coraz więcej na gronie nowości o tych wszystkich budowlach się pojawia :D
  • Space Lord ♠

To też ciekawa historia. Mój dziadek pracował jak kierowca w MZW i często woził tam aktówki i dygnitarzy, wszyscy w ministerstwie wiedzieli co tam jest.
  • Suav Rydzyk

Effson, chcę Cię zatrudnić w MSZ. Blondynki powinny zajmować się tipsami i wyszukiwaniem znajomych w NK. Ty natomiast zajmujesz się historią, polityką i stosunkami międzynarodowymi oraz dążysz do wyjaśniania tajemnic. Takie jak Ty należy szczególnie chronić i popierać :-)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)