-
PzKpfw VI SdKfz 182
-
Natalia
Ja bym sie bala przez plot wlazic,wiadomo co to za typy?i co z toba zrobia? :) -
PzKpfw VI SdKfz 182
-
Lufson D:
>Natalia napisała:
>Ja bym sie bala przez plot wlazic,wiadomo co to za typy?i co
>z toba zrobia? :)
w sumie wiadomo ze nic nie zrobia bo mnie zlapali.... a budynek calkiem fajny... ale jednak wejscie przez glowan brame to bardzo zly pomysl... ja przez nia tylko wychodzilem... -
-
Anonim
owszem, bardzobardzo zły i nawet nie próbowałyśmy tego robić. Tym razem odsyłam na "Industrial... "; ) -
Gdabski
-
Ulcia
mieszkam niedaleko ale nie kojarze o jaka budowle wam chodzi!! nawet nie wiedzialam ze takie rzeczy w mojej okolicy sie dzieja :) -
Anonim
ogarnij koleżanko 1 stronę, to wszystko będziesz wiedziała.
w skrócie - ul. Sobieskiego, po prawej stronie jadąc/idąc/pełznąc/biegnąc/czo łgając się/whatever/ w stronę centrum, przy nowo wyremontowanej kładce dla pieszych, jeszcze przed ul. Chełmską.
ciężko nie zauważyć. na 1 stronie jest link do fotek -
EfFsoN
duzo dobrych fot z wnetrza budynkow autorstwa uzytkownika Advance: http://rapidshare.com/files/1512384...
i nowy watek: http://grono.net/forum/topic/164296... -
Anonim
-
Space Lord ♠
Nie wiem, czy ktoś o tym pisał - brak czasu nie pozwolił mi na przeczytanie całego tematu - zaraz przy skrzyżowaniu z Belwederską znajdują się dwie kamienice; w jednej z nich jest ekskluzywna restauracja, druga jest pusta. W tych domkach znajdowała się delegatura KGB. -
Anonim
mówisz o tych z pomarańczowymi szybami w oknach tuż przed ambasadą rosyjską? -
Space Lord ♠
-
Anonim
ano ano. coraz więcej na gronie nowości o tych wszystkich budowlach się pojawia :D -
Space Lord ♠
To też ciekawa historia. Mój dziadek pracował jak kierowca w MZW i często woził tam aktówki i dygnitarzy, wszyscy w ministerstwie wiedzieli co tam jest. -
Suav Rydzyk
Effson, chcę Cię zatrudnić w MSZ. Blondynki powinny zajmować się tipsami i wyszukiwaniem znajomych w NK. Ty natomiast zajmujesz się historią, polityką i stosunkami międzynarodowymi oraz dążysz do wyjaśniania tajemnic. Takie jak Ty należy szczególnie chronić i popierać :-)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne