-
Anonim
O Lazienkach wiedza wszyscy, ale z pewnoscia znacie wiele innych fajnych miejsc gdzie mozna sie wybrac ze swoja druga polowka na spacer w Wawie... by moc sie soba nacieszyc z dala od zgielku tego miasta... -
Hesus
ostatnio mi pasuje trasa park saski---za nowymi sądami---kawałek nowym miastem---podzamcze;P -
leen.
-
ogród na BUWie..
no ewntualnie dla specyficznej pary opuszczone zakłady Ursus :) -
-
-
pj
-
mls
-
Herbie Hoenecker
-
Perilla
ja tam lubie ogrod na BUWie i park (a raczej parczek??) przy browarnej. -
Trzy
Romantyczna ławeczka przy fontannie w Blue City lub Galerii Mokotów; )
-
Zaśpiewam Unisono Z Altówką
romantyczny spacer uliczkami arkadii; ) równa podłoga, wiecznie zielone drzewa, temperatura regulowana, blisko lody i sklepy z pierścionkami zaręczynowymi :) -
korozja
ja serdrcznie polecam park krasinskiego...
maly ale bardzo klimatyczny!
najfajniejszy jest w nocy i sa bardzo fajne miejscowki z widokiem na byla biblioteke narodowa!
naprawde super
maly ale wielki; )
a co do arkadi to to nie jest miejsce romatyczne a do tego od zajebania w nim ludzi!!! tego mjesca napewno nie polecam!!! -
¤maghda¤
romantycznie sie spaceruje ulicami w nocy - kiedys tak przeszlam z mokotowa na muranow i nawet nie zauwazylam kiedy, po drodze zachaczylismy o park saski i bylo super romantycznie :)
-
!!!...venusl...!!!
mnie to nie robi róznicy w zasadzie. jak jestem z ukochanym to i tak nie widze nic do okoła :) ale jak juz, to Saski, Starówka, Nowe Miasto, i w ogóle nocą :) -
Piotr Wąsowski
Gorąco polecam park Ujazdowski w... al. Ujazdowskich:] Zawsze jest tam czysto, zielono i rosną śliczne kwiaty, a do tego jest stosunkowo mało osób:] Park ejst dość mały (w porównaniu z pobliskimi Łazienkami), ale bardzo "klimatyczny". -
Grono.Net
bardzo mało...nie licząc chyba całego przedszkola dzieci, bawiących się na tamtejszym placu zabaw.
Aleje Ujazdowskie do Pl. Trzech Krzyży
Park Morskie Oko.
-
!!!...venusl...!!!
-
Anonim
No ja powiem szczerze.....ze zdecydowanie lubię Łazienki.....baaardzo romantyczne, choc jak dla mnie tylo w srodku tygodnia, bo wtedy jest malo ludzi:) -
Anonim
No ja powiem szczerze.....ze zdecydowanie lubię Łazienki.....baaardzo romantyczne, choc jak dla mnie tylo w srodku tygodnia, bo wtedy jest malo ludzi:) -
Anonim
zgadzam sie.
chmielna i nowy swiat.
i najlepiej jak jeszcze śnieg pada..... :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne