Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

O Lazienkach wiedza wszyscy, ale z pewnoscia znacie wiele innych fajnych miejsc gdzie mozna sie wybrac ze swoja druga polowka na spacer w Wawie... by moc sie soba nacieszyc z dala od zgielku tego miasta...
  • Hesus

ostatnio mi pasuje trasa park saski---za nowymi sądami---kawałek nowym miastem---podzamcze;P
  • leen.

..tak, park saski, zdecydowanie..;)
  • senner

ogród na BUWie..

no ewntualnie dla specyficznej pary opuszczone zakłady Ursus :)
  • senner

a raczej dla specyficznie zakochanej :D
  • pj

Park Skaryszewski - nie tak oblegany a bardzo romantyczny; -)
  • mls

...i w pysk można dostać? :>
  • Herbie Hoenecker

Zdecydowanie Park Skaryszewski! I wcale nie jest niebezpiecznie:)
  • Perilla

ja tam lubie ogrod na BUWie i park (a raczej parczek??) przy browarnej.
  • Trzy

Romantyczna ławeczka przy fontannie w Blue City lub Galerii Mokotów; )

• Zaśpiewam Unisono Z Altówką

romantyczny spacer uliczkami arkadii; ) równa podłoga, wiecznie zielone drzewa, temperatura regulowana, blisko lody i sklepy z pierścionkami zaręczynowymi :)
  • korozja

ja serdrcznie polecam park krasinskiego...
    maly ale bardzo klimatyczny!
    najfajniejszy jest w nocy i sa bardzo fajne miejscowki z widokiem na byla biblioteke narodowa!
    naprawde super
    maly ale wielki; )
    a co do arkadi to to nie jest miejsce romatyczne a do tego od zajebania w nim ludzi!!! tego mjesca napewno nie polecam!!!
  • ¤maghda¤

romantycznie sie spaceruje ulicami w nocy - kiedys tak przeszlam z mokotowa na muranow i nawet nie zauwazylam kiedy, po drodze zachaczylismy o park saski i bylo super romantycznie :)
  • !!!...venusl...!!!

mnie to nie robi róznicy w zasadzie. jak jestem z ukochanym to i tak nie widze nic do okoła :) ale jak juz, to Saski, Starówka, Nowe Miasto, i w ogóle nocą :)
  • Piotr Wąsowski

Gorąco polecam park Ujazdowski w... al. Ujazdowskich:] Zawsze jest tam czysto, zielono i rosną śliczne kwiaty, a do tego jest stosunkowo mało osób:] Park ejst dość mały (w porównaniu z pobliskimi Łazienkami), ale bardzo "klimatyczny".
  • Grono.Net

bardzo mało...nie licząc chyba całego przedszkola dzieci, bawiących się na tamtejszym placu zabaw.

Aleje Ujazdowskie do Pl. Trzech Krzyży
    Park Morskie Oko.
  • !!!...venusl...!!!

nowy swiat...chmielna, ale tylko późnymi wieczorami
  • Anonim

No ja powiem szczerze.....ze zdecydowanie lubię Łazienki.....baaardzo romantyczne, choc jak dla mnie tylo w srodku tygodnia, bo wtedy jest malo ludzi:)
  • Anonim

No ja powiem szczerze.....ze zdecydowanie lubię Łazienki.....baaardzo romantyczne, choc jak dla mnie tylo w srodku tygodnia, bo wtedy jest malo ludzi:)
  • Anonim

zgadzam sie.
    chmielna i nowy swiat.
    i najlepiej jak jeszcze śnieg pada..... :)
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)