Warszawa Nieznana [23799]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • e.

na ursynowie (choc moze nie podczas zimowych dni :/) mozna podziwiac cos niezwyklego. niebo pokryte kilkoma kolorami. rozowy+blekitny+fioletowy+poma ranczowy+zolty... moze niezbyt laczy sie w romantyczna calosc z kampusem sggw ale warto zobaczyc :)
  • Λευτέρης יעקב

Mam z kolei uwieczniony na zdjeciu zachod slonca miedzy blokami na Jelonkach i wchod ponad mostem (Mostem?) Slasko-Dabrowskim. Gdy (kiedys wreszcie) zeskanuje, moge przeslac zainteresowanym. Ale nie ma to jak zobaczyc samemu, prawda. :-)
  • Anonim

najlepsze zachody są na tarchominie... w okolicach polfy; )
  • TOmo ●•٠·˙

w pazdzierniku zdobilem niesamowite zdjecie wschodu slonca nad ursynowem: nad czarnym blokowiskiem, z fioletow wylania sie pomaranczowe slonce nad ktorym chmury (chyba cirrusy) ukladaja sie w ksztalt spirali (troche podobnie do logo algidy).
    jesli ktos chce to zobaczyc, to moge wyslac w mailu. t
  • rechot

nie ma jak wschody slonca nad trasa lazienkowska, a w tle widac palac kultury i inne drapacze chmur
  • Λευτέρης יעקב

Tomotodoto, dzieki za zdjecia. Niesamowite, ciekawe skad sie takie cos bierze. :-)
  • borg

tomotodoto:
    to na 100% były chmury, czy może halo?
  • Anonim

ano na ursynowie sa ladne zachody... dwa zdjecia mozna zobaczyc w moim profily (czy jak to sie tam nazywa :P)
  • borg

To w koszuli w paski to słońce?; )
  • Anonim

yhy
  • Anonim

:p
  • Grono.Net

Nie tylko na Ursynowie :)
    słońce zachodzi wspaniale i nad Wawerskimi lasami :)
  • Anonim

nie wiem... nie widzialem :) daj fotke :P
  • the ugly one

jak bedzie cos widac bo teraz pora roku niespecjalnie sprzyja to wdrap sie na kopiec polski walczacej i stantad obejrzyj zachód slonca....
  • mysz

nikt nie napisał że gdzieś wschody lub zachody są brzydkie. czyżby z założenia zachód słońca był czymś cudownym???

a może: Dlaczego małpa spadła z drzewa? Bo umarła! dlaczego druga małpa spadła z drzewa? też umarła! czemu więc spadła trzecia? proste: presja otoczenia...

Nie lubimy się ze Słońcem, bo jest z natury fałszywe i obrzydliwie suche. ale zachody mogą być miłe, bo wyglądają jak egzekucja. Niebo jest sine od katowanych promieni, a Słońce wymiotuje czerwienią jak krwią. Wschodów nienawidzimy, bo podstępnie zabijają miękki ciepły mrok.

Księżyc najlepiej obserwować z dachu mojego domu.

zła kobieta i jej kot.
  • Anonim

ooo rany... boje sie... moje zycie stracilo sens (po raz 101)
  • Anonim

Najpiękniejsze zachody jakie oglądałam są w mało pięknym miejscu.
    Na początku maja (około 10tego) trzeba w czasie zachodu stanąć na moście Grota-Roweckiego od strony północnej. Ustawić się tak mniej więcej w 1/3 odległości od wschodniego brzegu Warszawy i przez kilka minut obserwować t piękne widowisko... Zachód słońca, mieniąca się wisła i zieleń młocin, oraz w oddali kolorowe budynki tarchomina - niestety tego nie da się opisać. To można zobaczyć, ale tylko przez kilka dni w roku jest najlepszy efekt.
  • Izulka

świetne zachody słońca są na ulicy Lazurowej :) siedząc na polu i obserwując zjawisko można naprawdę poczuć się jak nie w mieście. a jak do tego jeszcze traktor przemknie w oddali to wieś jak się masz; )
  • !!!...venusl...!!!

a ja moge podziwiac zachód słonca z mojego dachu. niby tylko I pietro, ale widok az dech zapiera. oczywiscie jesli sa odpowiednie warunki :)
  • Anonim

pozycja ze srodka mostu siekierkowskiego....widok na główną część warszawy....warty...;)
  • 1
  • 2
| |

UWAGA! (suplement do regulaminu) A) WSZELKI SPAM I REKLAMY NAGRADZAMY BANEM NA 3560 dni B) GRONO JES...

Fotki

Miejsca grona (85)