- 1
- 2
-
e.
na ursynowie (choc moze nie podczas zimowych dni :/) mozna podziwiac cos niezwyklego. niebo pokryte kilkoma kolorami. rozowy+blekitny+fioletowy+poma ranczowy+zolty... moze niezbyt laczy sie w romantyczna calosc z kampusem sggw ale warto zobaczyc :) -
Λευτέρης יעקב
Mam z kolei uwieczniony na zdjeciu zachod slonca miedzy blokami na Jelonkach i wchod ponad mostem (Mostem?) Slasko-Dabrowskim. Gdy (kiedys wreszcie) zeskanuje, moge przeslac zainteresowanym. Ale nie ma to jak zobaczyc samemu, prawda. :-) -
Anonim
-
TOmo ●•٠·˙
w pazdzierniku zdobilem niesamowite zdjecie wschodu slonca nad ursynowem: nad czarnym blokowiskiem, z fioletow wylania sie pomaranczowe slonce nad ktorym chmury (chyba cirrusy) ukladaja sie w ksztalt spirali (troche podobnie do logo algidy).
jesli ktos chce to zobaczyc, to moge wyslac w mailu. t -
-
rechot
nie ma jak wschody slonca nad trasa lazienkowska, a w tle widac palac kultury i inne drapacze chmur -
Λευτέρης יעקב
Tomotodoto, dzieki za zdjecia. Niesamowite, ciekawe skad sie takie cos bierze. :-) -
borg
-
Anonim
ano na ursynowie sa ladne zachody... dwa zdjecia mozna zobaczyc w moim profily (czy jak to sie tam nazywa :P) -
borg
-
Anonim
-
Anonim
-
Grono.Net
Nie tylko na Ursynowie :)
słońce zachodzi wspaniale i nad Wawerskimi lasami :) -
Anonim
-
the ugly one
jak bedzie cos widac bo teraz pora roku niespecjalnie sprzyja to wdrap sie na kopiec polski walczacej i stantad obejrzyj zachód slonca.... -
mysz
nikt nie napisał że gdzieś wschody lub zachody są brzydkie. czyżby z założenia zachód słońca był czymś cudownym???
a może: Dlaczego małpa spadła z drzewa? Bo umarła! dlaczego druga małpa spadła z drzewa? też umarła! czemu więc spadła trzecia? proste: presja otoczenia...
Nie lubimy się ze Słońcem, bo jest z natury fałszywe i obrzydliwie suche. ale zachody mogą być miłe, bo wyglądają jak egzekucja. Niebo jest sine od katowanych promieni, a Słońce wymiotuje czerwienią jak krwią. Wschodów nienawidzimy, bo podstępnie zabijają miękki ciepły mrok.
Księżyc najlepiej obserwować z dachu mojego domu.
zła kobieta i jej kot.
-
Anonim
-
Anonim
Najpiękniejsze zachody jakie oglądałam są w mało pięknym miejscu.
Na początku maja (około 10tego) trzeba w czasie zachodu stanąć na moście Grota-Roweckiego od strony północnej. Ustawić się tak mniej więcej w 1/3 odległości od wschodniego brzegu Warszawy i przez kilka minut obserwować t piękne widowisko... Zachód słońca, mieniąca się wisła i zieleń młocin, oraz w oddali kolorowe budynki tarchomina - niestety tego nie da się opisać. To można zobaczyć, ale tylko przez kilka dni w roku jest najlepszy efekt. -
Izulka
świetne zachody słońca są na ulicy Lazurowej :) siedząc na polu i obserwując zjawisko można naprawdę poczuć się jak nie w mieście. a jak do tego jeszcze traktor przemknie w oddali to wieś jak się masz; ) -
!!!...venusl...!!!
a ja moge podziwiac zachód słonca z mojego dachu. niby tylko I pietro, ale widok az dech zapiera. oczywiscie jesli sa odpowiednie warunki :) -
Anonim
pozycja ze srodka mostu siekierkowskiego....widok na główną część warszawy....warty...;)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne