-
Anonim
starbucks na pl.bankowym.dosyć zaciszne miejsce,a w centrum i miła obsługa.nie mówiąc już o dobrym asortymencie; ). -
Anonim
słuchajcie - potrzebuję pomocy - szukam miejsca, gdzie będą duże stoły - do grania w przyjemnej atmosferze : ) -
kasia
>Teusz napisał
>wie ktoś co się stało z mottocafe?
Motto niestety zostało zamknięte, ale zapraszamy do Purnonsensu na Miodową 2, w pewnym sensie tam zostało przeniesione:)
a tak z innej beczki :
organizujemy tam pokazy slajdów z podróży różnych zakręconych na punkcie poznawania świata osób i właśnie do poprowadzenia takiego pokazu chciałabym Was bardzo serdecznie zaprosić :)
Spotykamy się w każdy wtorek o 20:00 w Purnonsensie (Miodowa 2) i podróżujemy w różne zakątki świata. Jeśli chodzi o sam pokaz - dajemy wolną rękę, oprócz entuzjazmu i uśmiechu na twarzy nie wymagamy rozległej erudycji ... więc jeśli po prostu macie wielką i nieodpartą potrzebę, żeby trochę poopowiadać o swoich przygodach - droga wolna; )
Jeśli ta propozycja to coś dla Was, piszcie na kasiawojcik@poczta.onet.eu
Polecam też stronę Purnonsensu - kawiarni (można przy okazji polubić; ] ) http://www.facebook.com/purnonsens -
greta g
-
-
(: Justyna
*Antykwariat - bardzo fajne miejsce, z dużą ilością gier planszowych, tylko że wieczorami ciężko je dostać, bo o miejsce trudno;) Bardzo smaczna czekolada na gorąco, również ta z brandy;) Alkohole są tu drogie, ale oryginalne. :)
*Szczotki Pędzle - uwielbiam kultowe ciasto - tarta z bananem i polewą kajmakową. Herbata podawana w dużym kubku :) Smaczne i niedrogie tosty. Wybór jedzenia duży, niestety gdy tam byłam, zastałam awarię miksera i nie mogłam zamówić koktajli, których jest dużo w ofercie. :)
*Przystanek Młociny - właściwie lokal UKSW, ale chyba nikt na niego nie narzeka. Dużo napojów, alkoholowych i bez. Dużo gier planszowych. Ciastka, pierogi, zupy. I ekran, gdzie można oglądać mecze :) Z ciastkami jest różnie, ale wszystkie smaczne. Raz są za 3zł większe z kawałkami czekolady, albo kilka malutkich za 1 czy 2zł.
*Herbaciarnia Dzieła Zebrane - uwielbiam czekoladę (jestem fanką tych gęstych), duży wybór ciastek, napojów - w dodatku ceny są tylko proponowane, "co łaska" - wszak jest to w podziemiach kościioła:) Naturalnie brak alkoholu. Dużo gier, kanapy. Fajny klimat. Jedyne na minus - brak ogrzewania. Siedzi się w kurtce zimą.
*Pędzący Królik - jest tam dosyć drogo, ale robi wrażenie - ten obraz królika, wystrój itp. Są kanapy :)
*Kawalerka - duży wybór kanapek, jedzenia. Alkoholi chyba nie ma? Dużo moich znajomych lubi to miejsce, dla mnie jest jednak za głośne i zbyt tłoczne. A, koleżanka zamówiła espresso - podali jej do tego chyba wodę z kranu w maluteńkiej szklaneczce:/ Ale wspomniane kanapki dobre:)
*Klubokawiarnia Chłodna 25 - kultowe miejsce, stylowe. Napoje uwielbiam :) Słodkie rzeczy również. Są gry, np. domino. Kakao zasługuje na uwagę, zresztą jakoś trudno je ostatnio w tego typu lokalach dostać.:P
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Miączyn
- Załóż własne grono tematyczne