warszawska starówka. [1195]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ulla

Wlasnie..Jakich dziwnych ludzi spotkaliscie na starowce?Nie wiem jak wy,ale ja bardzo czesto widze pania ubrana w biale ciuchy i z dziwnym makijazem na calej twarzy..I pana ubranego na czarno z czarnym kapeluszem..
  • Anonim

Goscia w ciuchach jak mim i kapeluszu to pamietam jeszcze z czasow, gdy tam mieszkalem....czyli ladnych kilka lat temu....czesto widuje tam jednego oblakanego typa, ktory krzyczy do butelki od piwa. pamietam, ze jako maly chlopiec lazilem za nim, bo mialem niezla beke, no i mowil jezykiem, ktorego wowczas nie rozumialem, a ktory wydawal mi sie niezwykle ciekawy. teraz wiem, ze po prostu kurwil na komunistow:) aha, butelka do ktorej kiedys krzyczal, to byla taka stara tradycyjna flaszka po Krolewskim, to byly czasy, kiedy krolewskie pila sama biedota....swiat sie zmienia, krolewskie tez, ale ten typ caly czas śle k...y na komune; D
  • Anonim

a swoja droga, to jesli mieszkasz przy franciszkanskiej, albo przy freta, to cie znam; ) ... bo tak mi sie zdaje, ze cie nie raz widywalem na starym, jak jeszcze sikalas w pieluchy; D
  • Grono.Net

Pana na czarno w kapeluszu to mam przyjemnośc widywac codziennie jak do sklepu chodzę :P;]Bardzo śmieszny jegomośc:]Jeszcze jest taki jeden świrnięty co jak nie jest nawalony to biega i krzyczy że nie ma na wóde ooczywiście zabarwia to przecinkami w stylu ku..... ch...... ja pier..... ; ]wogóle sporo różnych wykrętów się widuje na naszej kochanej Starówce;]
  • Anonim

nie no na starowce sa sami dziwni ludzie( na swoj sposob)
  • Anonim

raczej sami normalni na swoj sposob; )
  • Ulla

no..to juz jak kto woli..
  • Anonim

a wlasnie czy ktoś z Was kojarzy może
    Agnieszkę,metalówę przechadzającą się w czarnym meloniku po Starówce?:)

powaznie pytam,bo miałam okazje pogadac,ale zapomniałam wziac od Niej namiary:)
  • V69

Pani Klaun jest chora, dlatego sie tak maluje i ubiera na bialo, wtedy jest w stanie euforii. Potem, gdy dobry humor zniknie, potrafi wpasc w gleboka depresje. A Nosferatu kreci sie wszedzie.
    Do dziwnych ludzi nalezy takze Pablo, murzyn-rasista, który chce wybic wszystkich czarnych.

Morgaine a z kim sie ta Agnieszka buja?
  • Anonim

a nie wiem,w sobote oprowadzała po miescie jakas kolezane z Włocławka.

szczerze,jestem w szoku dowiedziawszy się prawdy o Pani Klaun. zawsze mnie i znajomych dziwiła ta postac.
  • g

jest taka babcia zawsze co żebrze i Pan Witek z Atlantydy i Murzyn
  • V69

Tej babci juz nie ma ostatnio.
    Witka tez nie za bardzo.
    A Murzyn to Pablo, smieszny koles, który jest rasista i chce wybic wszystkich czarnych... hehehe. Nie doszukujcie sie w tym logiki.
  • V69

zreszta powtarzam sie; |
  • Anonim

a ten Pucybut co chciał kandydowac na prezydenta?jacie co za typ uparł sie ze moje chinky bedzie czyścił ,pucwał tez leppera.Pamietam był program w tv z LYSEM
    LYS:jaki pan ma program wyborczy
    PUCYBUTEK:No zeby kobiety w ciazy
    LYS:ale co kobiety w ciązy
    PUCYBUTEK :no zeby im dobze było

i babcia na żebrach tez jest
    A JA LUBIE PANIĄ Z PAŃSKĄ SKÓRKA I OBWAZANKAMI

:D
    A TYPKI Z RÓZAMI MNIE WKUZAJĄ :D TACY NAMOLNI BIEDNYCH CHŁOPAKÓW WRECZ ZMUSZAJĄ
  • V69

Pucybut jest pojebany :-/
    Raz podszedl do mojej kolezanki, gdy ona szla akurat ze swoja matka i powiedzial:
    - Jak sie masz, byla dziewico?
    Matka zrobila jej potem cholerna awanture. Nie widoamo co mu odbilo, szczeglnie, ze zna ja tylko z widzenia, a Ola stracila dziewictwo rok temu.

Do mnie sie juz nie rzuca od kiedy go z glana potraktowalam pewnego dnia.
    :-/ Masakra.
  • Anonim

Jak to w malych spolecznosciach ludzie wszystko o sobie wiedza :D zadziwiajace:)...ja pamietam jedna narkomanke, lesbijke, grala na flecie na swietojanskiej, zawsze (jako maly chlopak) sie jej balem, ze mnie kujnie igla i bedzie kaput, ale teraz to jej sie pewnie zmarlo juz....smutne :(
  • dżaw

ja sie upraszam wiesci o Babci z Pańską Skórką,ktora to juz juz miałam zapytac o przepis na owy specyfik,ale znikła i tak od pol roku juz jej nie widuje

a pucybut klepie po tyłku
    beszczelny ot!;)
  • V69

Ta panna z fletem byla ostatnio na starym... :-/ wiec chyba JESZCZE zyje
  • Anonim

a niech to , to musi miec wole zycia ...
  • Anonim

Pani z pańską niestety nie puści pary z ust mój padre chciał kiedys innej pani dac 20zł za troche pary a ona prychneła .ee takich rzeczy nie powidzą nie ma szans a pani nasza bambucza ukochana z kułkami jest najczęściej w sobote; )