Warszawska Gastronomia [1426]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • shu

mnie finanase
  • Anonim

ciągła zmiana kadr
  • Anonim

na przykladzie hotelu straszna tabaka dzien w dzien i zero dni wolnych
  • marteczka

najbardziej finanse ciagle zmieniajaca sie kadra i coraz mniej fajnych kolesi:)
  • Człowiek tyra, żeby sie bawić

remanent
  • Anonim

oj tak, remanent
    & chaos w trakcie dostaw.
  • Anonim

montaże
  • Człowiek tyra, żeby sie bawić

no i te gruntowne pożądki. a no i remanent znowu
  • macieszka

aktualnie chujowa pogoda (na ogródku) i brak ruchu/tabaki
  • Anonim

to chyba przez ostatnie dwa dni. Jak byly te upaly to ja juz w robocie nie wyrabialem nie to ze grupy po 200 osob to jesze dania z kart na taras, talkerzowki i cholerny stol szefa
  • Anonim

REMANENT!!!!!!!bije wszystko!!!!!!!wlasnie jestem po
  • !!!Seba!!!

brak ruchu w interesie
  • .

Zdecydowanie finanse;(
  • Diablica Niesforna

finanse ,tabaka ,zero wolnego,brak czasu na wszytko co miłe i przyjemne,no i jak szefostwo pokazuje swoje ja
  • Grono.Net

brak czasu na wszystko, nieograniczony czas pracy !!! i te chu**** finanse :)
  • Anonim

i posilki socjalne i brak kaowca w zakladzie i to ze nie ma wycieczek do bulgarii i to ze trzeba tam chodzic wogole:(
  • Grono.Net

tak wycieczki do bułgarii powinny byc w kazdym zakładzi e:) jestem za zróbmy petycje w tej sprawie :)
  • Anonim

proponuje demonstracje to teraz modne:"WARSZAWSKA GASTRONOMIA RZADA WYCIECZEK DO BULGARII- DLA DWOCH OSOB I NIE LAST MINUTE"
  • Monika Rosińska

REMANENTY!!!!! doprowadzaja mnie do białej goraczki.... robota głupiego Jasia :-/ wrrrr.....
  • Anonim

grrr marnowanie czasu na szkolenie nowych pracownikow ktorzy i tak zwiewaja albo okazuja sie do niczego po miesiacu :/
| |

Czyli towarzystwo na miarę subkultury: barmani, barmanki kelnerzy, kelnerki kuchnia ma...

Fotki

Miejsca grona (4)