-
shu
-
Anonim
-
Anonim
na przykladzie hotelu straszna tabaka dzien w dzien i zero dni wolnych -
marteczka
najbardziej finanse ciagle zmieniajaca sie kadra i coraz mniej fajnych kolesi:) -
-
Człowiek tyra, żeby sie bawić
-
Anonim
-
Anonim
-
Człowiek tyra, żeby sie bawić
-
macieszka
-
Anonim
to chyba przez ostatnie dwa dni. Jak byly te upaly to ja juz w robocie nie wyrabialem nie to ze grupy po 200 osob to jesze dania z kart na taras, talkerzowki i cholerny stol szefa -
Anonim
-
!!!Seba!!!
-
.
-
Diablica Niesforna
finanse ,tabaka ,zero wolnego,brak czasu na wszytko co miłe i przyjemne,no i jak szefostwo pokazuje swoje ja -
Grono.Net
brak czasu na wszystko, nieograniczony czas pracy !!! i te chu**** finanse :) -
Anonim
i posilki socjalne i brak kaowca w zakladzie i to ze nie ma wycieczek do bulgarii i to ze trzeba tam chodzic wogole:( -
Grono.Net
tak wycieczki do bułgarii powinny byc w kazdym zakładzi e:) jestem za zróbmy petycje w tej sprawie :)
-
Anonim
proponuje demonstracje to teraz modne:"WARSZAWSKA GASTRONOMIA RZADA WYCIECZEK DO BULGARII- DLA DWOCH OSOB I NIE LAST MINUTE" -
Monika Rosińska
REMANENTY!!!!! doprowadzaja mnie do białej goraczki.... robota głupiego Jasia :-/ wrrrr..... -
Anonim
grrr marnowanie czasu na szkolenie nowych pracownikow ktorzy i tak zwiewaja albo okazuja sie do niczego po miesiacu :/