-
globek_jr
siemka. tak jak w temacie jestem ciekaw kto się dostał bo by sie przydało chociaż trochę ludzi poznać z którymi się będzie studiowało :] -
Bartek
-
pawlik
No właśnie jaki był próg bo ja sie podobno nie dostałem; / a chciałbym wiedziec czy dużo brakowało. -
Bartek
>P A W L I K wrote:
>No właśnie jaki był próg bo ja sie podobno nie dostałem
>;/ a chciałbym wiedziec czy dużo brakowało.
a ile miales pktow ?? mozna to w sumie oszacować.. ja sie dostalem z 93 pktami -
-
globek_jr
ja miałem 75 chyba i sie dostałem :] mam nadzieję że nas trochę będzie, żeby zgrana ekipa była razem z dziewczynami :) -
Bartek
nie wiem czy kobiety są akurat konieczne na wydziale.. po nie wybierzemy sie np.. na ekonomie :) -
globek_jr
O_o to jest dobry patent :D chociaż najfajniejsze dziewczyny podobną są na SGH to można do Parku skoczyć:D hje hje :D -
Wolna jak marzenia...
Moze juz wiecie jaki byl prog na budownictwo?? Kurcze tylko odpiszcie :) -
Anonim
-
globek_jr
-
Wolna jak marzenia...
Zazdroszcze Wam i mam nadzieje ze wreszcie ktos mnie olsni progiem na budownictwo; ) -
pawlik
Ja mialem 89 i sie nie dostałem ale bede to jutro wyjaśniał. Bo znam kogos kto mila troche mnije i sie dostał, wiec mcos jest nie tak; /
-
Wolna jak marzenia...
-
Bartek
to jeszcze moze wyjasniajmy jakie studia: cywilne czy wojskowe ?
ja jestem na cywilnych cywilnych; ] -
Wolna jak marzenia...
-
Bartek
hmm nie ma czegoś takiego jak druga rekrutacja?? może progi się zmniejszą warto probować; ) mam ten sam problem na PW.. jestem na zarządzaniu..... ale chyba wybiorę wat.. -
Wolna jak marzenia...
No wlasnie tez sie nad tym zastanawiam i mysle ze 2 rekrutacja powinna byc ale chyba dopiero po 30 lipca; ( -
globek_jr
no ja na PW dostałem się na mechanikę i budowę maszyn, podobno dobry kierunek ale bardziej ciągnie mnie budownictwo no i mam juz braciaka na 3 roku na informatyce na Wacie to nie ma innej opcji niż pójście na WAT :D -
pawlik
Budownictwo cywilne. Jutro raniutko bede dzwonił ale pewnie za wiele to nie da, sądze ze mają syf w bazie danych i będa sie tłumaczyc że to ja wprowadziłem złe wyniki, co jest nie możliwe bo sprawdzały to dwie osoby a sam tez kilka razy wchodizlem na swoje konto i wiem ze mialem wszystko ok. (swoją drogą ich strona była najbardziej amatorska, jka zreszta cały proces rekrutacji i podawania wyników dlatego do tego ich systemu nie mialem zaufania od początku). -
Wolna jak marzenia...
Pawlik popieram w 100%, rekrutacja na innych uczelniach byla o niebo lepsza. Budownictwo lub gospodarka przestrzenna no i moze zarzadzanie marzy mi sie od roku, teraz gdy zrezygnowalam z baltystyki na UW chcialabym spelnic marzenia, ale cos czarno to widze. Jak bedziesz cos wiedzial pisz :)