-
♪ Angie ♪
Czesc:) Jak Wasze pierwsze wrazenia po dwoch miesiacach studiowania chemii na WAT:) Pozddro dla wszystkich przyszlych chemikow:) -
Anonim
o zwała,człowieku kabaret:D mi tam sie podoba,tylko pan z S(t)olarz troszku przegina,ja to widze widma ale jak jestem troszku po promilu :D ciekawa tylko jestem jak to na laborkach bedzie....pozzdro dla DS 4 :D -
Misiek
Eeeeeeee tam gadacie głupoty....ogólnie jest zajeb......tzn fajnie....Wierz mi Aguś, że na innych uczelniach mają dużo gorzej....a zresztą...ciesz się że on nam nie każe tych wszystkich zadań i definicji wyprowadzać samemu na zajęciach na ocenę, bo wtedy byłoby po prostu bosko.......:/
-
Swordancer
Jest luuuuuzik :P nie okłamujmy sie jak przyjdzie nam sie uczyć raz w tygodniu to wszystko, tyrać nie tyramy, ogólnie grupe mamy (chyba) zgraną (chyba bo jeszcze sobie tych pieprzonych spodenek na w-f nie mozemy załatwic :P) no i wiemy jak działa ( i również jak otzymać) jodek azotu :D więc nie jest tak żle; ) -
-
Yoozek
Dla mnie bomba, a zwłaszcza ekipa. na początku myślałem że będzie taki zapiepsz że nie będzie kiedy taczki załadować ale jak to jest charówa to ja tak chce przez całe życie:)
pozdrowienia dla ziomów z IC10. -
♪ Angie ♪
o Yoozek sie odezwal...nie jest zle, tez myslalam ze bedzie gorzej, niestety sesja sie zbliza wtedy trzeba bedzie zajrzec wiecej do ksiazek;] -
Anonim
ale ja nie wiem w ogole o co wam biega...czlowiku mi tam chodzi tylko o fize,tak to jest zajebiscie,a ze na innych maja gorzej no to trudno nie zauwazyc...wyobraz sobie Misiek,ze mam tez innych znajomych....grupa jest zajebista,trza by tylko na jakas impre wieksza zgraja sie wybrac,bo narazie to tylko pare osob myka na disco-bandzo :D ...haha...hiehie...i w ogole:P -
♪ Angie ♪
co do jakiegos spotkania towarzysko-integracyjnego (bo przeciez jeszcze nie wszyscy sie dobrze znamy) jestem jak najbardziej za a nawet przeciw... -
Misiek
Tia.....hmmm.....fakt że przydałaby się jakaś fajna impra.....ale narazie będzie posucha, bo wybaczcie, ale najbliższ kolokwia nie zapowiadają się zbyt ciekawie i obiecująco....Boże jakiż ja jestem pesymistyczny... Całuski dla wszystkich poza Maćkiem, bo był niegrzeczny -
Swordancer
phi obejdzie sie bez całusków a impreza to tak sie chyba jakaś jakoś coś raczej tak szykuje z tego co wiem (znaczy z tego co dzisiaj słyszałem xD) oczywiście że nic nie powiem nigdy i nikomu :P -
♪ Angie ♪
no baaa czlowieku kabaret (jakby powiedziala yowi ) impra bedzie jesli wszystko pojdzie po naszej mysli. W piatek no wiecie moje urodzinki wiec moze sie cos skombinuje:)
O ludzie widzieliscie rozwiazanie na V kartkowke? Chyba dzisiejsza noc bedzie nieprzespana....cos widze ze znow Pan eS bedzie mi sie snil i te calki:/ -
Anonim
na pewno wypali,nie ma innej opcji :) ...nie ma co sie martwic kartkowka,jakos to bedzie :) przeciez nie moze byc gorzej niz jest :P...ide teraz na herbatke...papa i do zobaczenia jutro :) -
♪ Angie ♪
-
Anonim
-
Anonim
a tak w ogole to dlaczego nikt z b sie nie odzywa:> czuje sie osamotniona posrod aaaaa :) -
Anonim
no ba,bo aaaa RULEZ :) a co do herbatki to jest jak najbardziej wskazana na dobry sen,a jeszcze w dobrym towarzystwie smakuje lepiej :P pozdrowionka Offfwieczko :) -
♪ Angie ♪
-
Anonim
-
Swordancer
ej o co to gg sobie znalazłyście publiczne !!! Spadac na gadulca :P a tak odnośnie kartkówki to ja juz to umiem choc nie dokonca rozumiem i prawde mówiąc to ja tego za bardzo "nie widze" jak skąd po co i dlaczego ale zrobic mam nadzieje ze zrobie :D -
♪ Angie ♪