WAT/ WEL [hardcore wydzial] [881]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m

to jest temat informacyjny dotyczacy ogolnie zaliczen

1) w ta srode [chbya 18.05] jest u pawloskiego poprawka, ja smigam aby wreszcie cw z ose zaliczyc, a reszta ma egzam
  • m

wazna sprawa - szczegolnie dla mnie:

jesli dobrze pojdzie to zostanie mi tylko egzam z fiz jako zaleglosci pierwszosemestrowe. choc wiem ze fizy u rogala nie przejde - ni chuja nie ma takiej opcji, to jest nie do ogarniecia tak z definicji, a jeszcze do tego u rogala...
    tylko pozostaje taka kwestia - wypierdola mnie jesli do konca czerwca tego nei uda mi sie zdac - aby miec czyste konto z 1 sem? czy moze moge to jakos kiedy indziej zdac, np we wrzesniu?
    ktos z was sie dowiadywal jak to wyglada?
  • Anonim

Jak dostawales wpis warunowy to sie o ile nie myle musiales z obligowac albo oni gdzies malym druczkiem Cie zobligowali do zalicznia wszystkiego do jakiegos terminu. Jak nie zaliczysz do tego czasu no to moga wyjebac. Ale to nie ejst pewnik. To zalezy ile bedzie takich jak ty, ile w jeszcze gorszej sytuacji a ile osob stwierdzi ze spierdala z tego wydzialu - bo tak jak patrze to na dzien dzisiejszy polowa osob, a ktos musi zostac. Takze im wiecej ludzi bedzie mialo przjebane tym wieksze szanse ze Cie nie wywala. Ale jak wszyscy wszystko pozaliczaja, i nie zaczna masowo uciekac z wydzialu to moga Ci zasadzic kicka :(
  • m

brzmi nieciekawie...
    rzeczywiscie cos na tej kartce z lsita warunkow napisalem - ni chuja nie pamietam jaka date... mam nadzieje ze nie majowo, bo wtedy to bym mial zonka.
    z tego co widze to dosc duzo osob spada... wiekszosc na wlasna prosbe, przenosza sie itp - u cieibe w grupie to jak dobrze pojdzie z 5 osob zostanie :)

chuj niewazne... wazne aby mnie nie wyjebali
  • Anonim

Majki chyba na karcie zaliczeń tej poprawkowej, zielonej wszyscy dostali ten sam termin, bodajże 26 czerwca, wiec nie ważne jaką datę tam na tym białym podaiu wpisałeś, wszyscy dostali czerwiec z automatu.
  • Klepak

Ktos wie cos o poprawce z zaliczenia cwiczen u Pluta??
  • Pff, stupid fuckin question

E tam, ja wpisalem kwietniowy termin, i luz nawet karty nie wyqpilem w nastepnym semestrze to sprobuje zaliczyc wszystko co zalegle, w sumie duzo tego niema, cale obwody I semest i teraz cwiczenia rach i egz z obwodow. Gadalem z kolesiami z II roq i mowia ze tam prawie wszyscy maja po 2przedmioty na semest nie zaliczone i jakos nie maja problemow.
  • m

spox...

pluto dal termin chyba na ta srode - 5 lipca, ale pewien nei jestem.. ja na to nie ide i tak... tylko infe zdac dobrze i na reszte sram. jool
| |

Jesli jakims trafem/przypadkiem/ z wlasnej woli/pod przymusem stales/as sie studentem/tka WEL WAT [W...

Wojskowa Akademia Techniczna WAT

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)