Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Przemek

Jestem na drugim roku elektroniki, a nasze kochane władze wymyśliły sobie, że po drugim roku musimy odbyć praktyki. Niestety, większość pracodawców przyjmuje dopiero od III-ego roku i w związku z tym mam problemy ze znalezieniem praktyki. Napiszcie, gdzie odbywaliście praktykę, albo gdzie można znaleźć oferty praktyk. Będę wdzięczny
    Pozdrawiam
  • Konrad

no włąśnie bardzoi dopre pytanie..... ehh :/
  • Grono.Net

heh my sie uchowalismy i nam przelozono na 3 rok... co z tego bedzie, to dopiero sie okaze...
  • Anonim

zapytajcie w sztabie o praktyki. ja chcilalam gdzies pracowac sobie w wakacje ale okazalo sie ze wiekszosc ofert jest na praktyki po 2gim roku.
  • MAM BRATANKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zawsze możesz isc Przemek na WAT na praktyki. Tutaj chociaz kawy nie bedziesz musiał robic tak jak np w TPSA, bo przeciez zadnego praktykanta nie dopuszcza do niczego innego raczej. Ja pogadałem z prof Zającem i bede miał praktyki u niego w instytucie Optoelektroniki wiec mysle ze w innych instytutach nie bedzie problemu tez sie załapac. Pójdziesz pogadasz to sie przekonasz. Na Wacie jest o tyle plus ze cie czegos pozytecznego mozna nauczyc.
  • Przemek

Angel, gdzie w sztabie można dowiedzieć się o te praktyki?
    Piotrek, dzięki za informacje, trzeba się przejść. Co prawda gość w DZiekanacie mówił, że Wydział nic nie organizuje, jedynie co to właśnie Instytut opto.....
  • FeniX

w gablotach przed obok dziekanatu i po przeciwnej ścianie do dziekanatu powiny byc jeszcze na klatce schodowej na 2 pietrze ale jak tamta klatka się nazywa to niepamietam (po prawej stronie gółównego wejścia)
  • Grono.Net

Stefan ty chyba mowisz o cybernie, nie wiem czy tam beda praktyki dla elektronów, mozna sprobowac. Ale z tego co wiem to czesc juz pozdejmowali...
  • Anonim

Z przyczyn organizacyjnych elektornika raczej nie bedzie miala opcji odbycia praktyk na cybernie.
    Z tego co mi wiadomo, to cyberna jako wydzial praktyk nie organizuje, ale dawalo sie zalapac w dziekanacie lub ktoryms z instytutow.
  • Przemek

Jest możliwość odbycia praktyk w Instytucie Telekomunikacji. Nie wiem, czy jest to warunek konieczny, ale podobno musi być minimum 10 osób chętnych. Jeśli ktoś byłby chętny, ja (Przemek, starosta grupy E03D3) prowadzę listę osób. Zapraszam serdecznie, z pewnością nie tylko ja mam problemy ze znalezieniem praktyki - albo jestem wyjątkiem :)
  • MAM BRATANKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzisiaj miałem pierwszy dzien praktyk w instytucie optoelektroniki, powiem tak: chciałem tam isc zeby sie nauczyc czegos i na pierwszy dzien mielismy z kumplem do zaprojektowania jednostronny układ chłodzący do pojemnika z cieczą, potem bedziemy badac wydajnosc cieplna tego układu wiec raczej ludzie podchodza do tego tak zeby studenci sie czegos nauczyli. :]
    Ciekawe co bedzie dalej.
  • Przemek

Piotrek, więc gratuluję wyboru, z opisu sądzę, że jesteś zadowolony :) Oby tak dalej!
    Ja również nie narzekam, co prawda zajmuję się trochę inną dziedziną, ale również mam zamiar wycisnąć tak dużo wiedzy, jak tylko się da!
  • Anonim

"......mielismy z kumplem do zaprojektowania jednostronny układ chłodzący do pojemnika z cieczą, potem bedziemy badac wydajnosc cieplna tego układu...."
    Piotrek przykro mi; );)
    Damn chyba tu nie pasuje bo jedyne co dziś wycisnąłem to dwa piwka z lodówki :D
| |

Wojskowa Akademia Techniczna :).

Wojskowa Akademia Techniczna WAT

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)