Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam 2 pytania a jedno głupsze od drugiego.

pierwsze to czy WAT ma jakiś zaprzyjaźniony klub? no tak jak Park jest o ile pamietam SGH, Medyk o ile pamietam AMu a my mamy cosik???

a drugie to czy czasami wypadacie na jakies imprezki tak w wiekszym gronie? no powiedzmy wiekszym niz grupa. fajnie by bylo jakby tak do jakiegos klubiku wladowalo sie z 50 ludzi z WATu:)
  • nikt

chyba klubem watu jest progresja
  • Grono.Net

no z tego co wiem to watowcy sa czestymi goscmi stodoly :] hehe, i tango&cash (ze wzgl na darmowy wjazd jak na moj gust) a o istnieniu progresji to wiele osob nawet sobie sprawy nie zdaje.
  • Anonim

no ja dzisiaj byłem
  • Anonim

rzeczywiscie pierwsze slysze o progresji:)
  • Anonim

Wydaje mi się, że Progresja po prostu wynajmuje powierzchnie od WATu i nie ma bezpośrednio wiele wspólnego z życiem studenckim tej uczelni.
    A Klubem WAT-u jest .... Klub WAT, gdzie odbywają się projekcje filmowe raz na tydzień :P
    A tak poważnie to mógłby ktoś zadbać o fajny klubik (choćby taki jak Karuzela na Jelonkach) dla WATowców. :)

• Anonim

z czym to sie je??
  • Anonim

sami sobie możemy znaleźć klub jak gdzieś zaczniemy regularnie łaźić. tylko żeby browar był tani bo moja dziewczyna właśnie robi prawo jazdy;)
  • Anonim

jak zasugerowałem zrobienie prawka mojej to parsknęła śmiechem i powiedziała że nie ma mnie zamiaru holować do domu :/
  • Anonim

oj to weź ją przekonaj. ja nie nawidze napity wracać nad ranem zimnym autobusem:(
| |

Wojskowa Akademia Techniczna :).

Wojskowa Akademia Techniczna WAT

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)