-
Czy jest ktoś, kto miał dziś egzamin z PO? A jeśli tak, to czy możecie powiedzieć, jakie były pytania i czy da się przez to przejść?
-
Konrad
hm.. ponoć jutro mamy... fajnie, że cokolwiek zajrzałem.. ale cóż może coś się skądś ściągnie jak nie pomoże to i nie zaszkodzi... -
Anonim
heh, tak z ciekawosci: czy to jest egzamin z wiedzy typu "sinus kata w warunkach bojowych dochodzi do 5" (cytat podobno autentyczny). znaczy jakiej wiedzy tam wymagaja? -
Anonim
-
-
cas
-
Anonim
Odziwo CKMa "przelecial" dosc szybko i wzial sie za Newsweek :P
No i patent z teczka tez byl niezly, a juz sie balem tych okularow przeciwslonecznych. -
Anonim
-
Anonim
-
Oj tak, dzisiejszy "egzamin" był całkiem pozytywny. Chyba wszyscy przejdą przez to z pozytywnym skutkiem, co? :]
-
cas
Ta teczke przyniosl chyba tylko po to zeby schowac do niej okulary i sie zaslonic :P:P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
pewnie po to wszystkim dali mozliwosc zdac, zeby mogli wiecej osob na wakacje zaprosic (albo to tylko moja paranoja). jak ja sie ciesze, ze mam e :) -
Anonim
A idz Ty ewakuacjo z kobietami i dziecmi :P Na co Ty sie mozesz przydac w obronnosci Matki Polki?? :PPP -
Czy wyniki będą wywieszone gdzieś na tablicy, czy trzeba będzie osobiście udać się do Kocańdy?
-
Grono.Net
ze strony WAT:
" UWAGA STUDENCI
II ROKU STUDIÓW DZIENNYCH
(dotyczy studentów, którzy zadeklarowali udział w programie "PRZYSPOSOBIENIE OBRONNE")
EGZAMINY z "PRZYSPOSOBIENIA OBRONNEGO" dla studentów, którzy nie przystąpili do egzaminu w planowanych terminach odbędą się w dniu: 6.07.2005r. godz. 12:00 sala 52/62 "
Czyli o dzień dłużej na WAT :-) przynajmniej dla mnie.
-
Anonim
-
Anonim
egzamin jest bo......byc musi, zrobcie wuchte sciag i tyle , powodzenia ; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne