-
Anonim
Jak wiadomo, w tym roku na WAT rekrutacja odbywa się poprzez konkurs świadectw. Orientuje się ktoś, które kierunki są najmniej oblegane, tak żebym mógł się załapać ze słabszymi ocenami na jakikolwiek kierunek? -
Anonim
-
yoosiba
-
Anonim
to juz bylo ale mozna przypomniec. najbardziej oblegane jest: marketing i zarzadzanie, potem chemia a potem budownictwo -
-
♪♫♪ Beti ♪♫♪
hmmm nie dobrze! tez chce isc na zarzadzanie i marketing:P ciekawe jakie mam szanse :D -
Anonim
-
♪♫♪ Beti ♪♫♪
-
piratt
-
Anonim
?? informatyka?? ktore ona ma miejsce:/ jakby co marketing jest na cybernie wiec to prawie to samo;d informatya jest daleko za budownictwem -
świstak
w sumie nikt nie wpisuje informatyki jako dodatkowy kierunek wiec jest malo, a z pozostalymi jest roznie :P -
piratt
heh, no srednio to samo;)
poza tym napisalas o marketingu a nie o cybernie;)
to cos sie zmienilo, bo zawsze byl nabardziej oblegany;D
plum; ] -
Ka....
hmm..chyba sie spozniłam z rekrutacja co??bo juz zamknieta została??pzrez neta juz zapisac sie nie mozna:(( -
Anonim
do 8 lipca mozna, tylko,że juz nie przez intrernet tylko taki papierek sie wypełnia. I jesteś na WAT:D -
Anonim
-
Anonim
e jaki tam dalszy plan. według moich danych jest milard dwieście osiemdziesiąt pięć tysięcy sześcset czterdzieści dwie i trzdzieści osiem setnych osoby chętnych na cyberne na 0,65 miejsca. a było by więcej tylko jak ruszyła rekrutacja przez neta to te miliardy chętnych zablokowały neta i dziekan kazał Paniom wolniej pracować bo groziło to wywaleniem Polski z unii ( za to że tak obciążamy łącza). według mnie nie jest więc tak źle...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne