Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jak wiadomo, w tym roku na WAT rekrutacja odbywa się poprzez konkurs świadectw. Orientuje się ktoś, które kierunki są najmniej oblegane, tak żebym mógł się załapać ze słabszymi ocenami na jakikolwiek kierunek?
  • Anonim

ten temat juz byl poruszany
  • yoosiba

właśnie czytać archiwum!
  • Anonim

to juz bylo ale mozna przypomniec. najbardziej oblegane jest: marketing i zarzadzanie, potem chemia a potem budownictwo
  • ♪♫♪ Beti ♪♫♪

hmmm nie dobrze! tez chce isc na zarzadzanie i marketing:P ciekawe jakie mam szanse :D
  • Anonim

Zapraszamy wszystkie piękne panie :>
    Nie będzice załowały :>
  • ♪♫♪ Beti ♪♫♪

hehehe:P no moze :P
  • piratt

z tym obleganiem to chyba gdzies Wam informatyke wcielo;)
  • Anonim

?? informatyka?? ktore ona ma miejsce:/ jakby co marketing jest na cybernie wiec to prawie to samo;d informatya jest daleko za budownictwem
  • świstak

w sumie nikt nie wpisuje informatyki jako dodatkowy kierunek wiec jest malo, a z pozostalymi jest roznie :P
  • piratt

heh, no srednio to samo;)
    poza tym napisalas o marketingu a nie o cybernie;)
    to cos sie zmienilo, bo zawsze byl nabardziej oblegany;D
    plum; ]
  • Ka....

hmm..chyba sie spozniłam z rekrutacja co??bo juz zamknieta została??pzrez neta juz zapisac sie nie mozna:((
  • Anonim

do 8 lipca mozna, tylko,że juz nie przez intrernet tylko taki papierek sie wypełnia. I jesteś na WAT:D
  • Anonim

nio w tym roku cybera odeszla na dalszy plan...
  • Anonim

e jaki tam dalszy plan. według moich danych jest milard dwieście osiemdziesiąt pięć tysięcy sześcset czterdzieści dwie i trzdzieści osiem setnych osoby chętnych na cyberne na 0,65 miejsca. a było by więcej tylko jak ruszyła rekrutacja przez neta to te miliardy chętnych zablokowały neta i dziekan kazał Paniom wolniej pracować bo groziło to wywaleniem Polski z unii ( za to że tak obciążamy łącza). według mnie nie jest więc tak źle...
| |

Wojskowa Akademia Techniczna :).

Wojskowa Akademia Techniczna WAT

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)