- 1
- 2
-
Ania
-
Anonim
-
Anonim
musisz mieć dobre wyniki w nauce i żadnych zaległości. no i piszesz ładnie podanko do dziekana;) -
Ania
-
-
Ania
-
zebro
hehe ciezkie pytanie. to zalezy jaki chcesz wybrac wydzial? ja moge sie wypowiedzuiec tylko za WEL tzn za elektronike, tutak ciezko miec dobre wyniki, ale oczywiscie jest to mozliwe:)
podobnie z cyberna pozostalem wydzialy to lajt:) bez urazy; ] -
Anonim
z tymi wynikami to chyba nie do konca jest tak, po prostu trzeba miec wszystko zaliczone i w krotkim czasie zaliczyc przedmioty rozniace sie miedzy dziennymi a zaocznymi -
Anonim
aaa . z tego co napisałaś wnioskuję że masz plan - iść na zaoczne a potem poczekać aż ludzie z dziennych poodpadają i wskoczyć na dzienne. tak robiła dziewczyna ode mnie z grupy. jak chcesz zapytam się jaką miała średnią, ale pamiętam że problemów większych nie miała... -
Ania
na razie plan taki jest :) ale to tylko plan, bylabym wdzieczna gdybys zapytal
pozdrowionka!! -
Ania
-
Anonim
-
:¤ NETka GronowŁADNA ♥
własnie a jak jest na chemii?
Jakie macie przedmioty i w ogole sa prooblemy wieksze z zaliczaniem? -
Anonim
my dopiero konczymy 1szy rok...ale nie ma wiekszych problemow. ja akurat jestem osoba ktora od 2 kl liceum az do 1szego roku studiow nie miala kontaktu z chemia..ale mimo to dobrze sobie radze. a przedmioty..praktycznie to podstawowe: chemia,matma,fiza,w-f i w 1szym sem. filozofia a w 2gim sem ekonomia. wiadomo ze na 2gim sem dochodza laborki.ale to tez jest do przezycia.a z zaliczeniami nie ma problemu,tylko trzeba sie pouczyc troche wczesniej. wiec jak najbardziej polecam:D -
Ania
-
Michał
To ja polecam Inzynierie Materialowa; ) maja wspolne wyklady z Chemia; ) Co nie Magda? -
<<Malenstwo_>>
a owszem:)) ale na ekonomii nam to nie pomoglo:(( bedzie kampania wrzesniowa prawda Muraz?:) -
Anonim
e tam,:D ale jakos niektorzy zdali:D Muraz tez zdal:> a co do matmy...sa szanse ze sie zaliczy;d trzeba tylko 2,5 zadania zrobic:D wiec:> jest male swiatelko:> 3majci sie Ziamy :o* -
Michał
Ja to wiem ze mam filozofie z Krzysie Barczewskim we wrzesniowej ( o boshe :( ). A z ekonomia to tak w 100% nie wiem bo zaliczyl Krzysiek na bank. A potem byl Piotr :(. Wiec taka lipa z ta ekonomia. Ale dam rade. A teraz matmy sie ucze Matmy; )
-
ArTur
>>I'm ThE BeŚcIaCzEk<< jak na Chemii sa takie dziewczyny jak ty to ja tam ide hehehe:P
-
Anonim
zapraszam zapraszam:D wszytkie jestesmy nice:D jeszcze CHEMIA RULEZ uczeszcza ze mna:D
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Bemowo
- Załóż własne grono tematyczne