WAT [4966]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  •  

moze jest wsrod was ktos kto posiada dobrze zrobione laborki z fizyki? trzeba sobie jakos pomagac. tylko nie te z mathcada, bo to tragedia.
  • Krzysztof Sawicki

Z tym jest problem. Ja troszkę zrobiłem, dostałem nawet kilka czwóreczek, ale wydaje mi się, że za ciekawe nie są.
  • Krzysztof Sawicki

I jeszcze jedno pytanko. Który rok i jaki wydział? A jeśli WEL to poprosimy nazwę grupy, bo my tu prawie sami z WEL-u; -)
  • Grono.Net

poszukam...ale to laborki z fizyki mialem na I roq wiec ciezko bedzie
  •  

no wiem, z laborkami to wyjatkowo ciezko, bo nikt tego nie kseruje "byle oddac, byle przyjal" ani nie przepisuje no bo i po co.
    ja - WIC
  • Krzysztof Sawicki

Ja przepisuję - niektóre dwa razy; -) Właśnie napisałem jedną laborkę i jestem totalnie zmęczony. Właściwie to nie napisałem tylko odwaliłem, byle tylko mieć plusa za oddanie. O poprawianie jej będę się martwił później; -)
  • Ania już po WAT ... :(

Hej!
    Ja rowniez mam kilka laborek zrobionych wlasnorecznie w Excelu. Jak ktos jest zainteresowany to prosze o kontak, Moze jakas wymiana....

Pozdrawiam
  • Anonim

boze a ma ktus z Zubka i poprawnie bo jak juz sie zdazylem zorjentowac wiele zalezy od sprawdzajacego
    kumpel ma z rutkowska - farciaz
  • Klaudia

hello:) ach te laborki:) a ktore labo potrzebujesz? jesli cos bede miala to pomoge:) pozdr. :)
  • Anonim

Jezeli I roczek to moge pomoc z pierwszego rzutu... Soczewki polprzewodniki odpadaja
  • andrzej

ja w sumie tez jakies tam mam pare moich poscanowalem zeby ludzie z grupy mogli skorzystac wiec dawajcie numery ktorych labek szukacie to moze sie cuś znajdzie sensownego :]
  • ..:: kaRRolka ::..

CZEsc! tez jestem z WICu. mam laborki zrobione w exelu i wordzie. zrobione sa caliem przyzwoicie
  • M_ziel

jak juz wspominalem mialem niezle przejscia z Pieckiem wiec mam solidna baze sprawek z fizy. jak cos potrzeba to lapcie mnie na gg albo pm
  • Anonim

ja mam troche porobionych laborek mialem nawet 4,5 na semestr ...ale u madejczyka .. chociaz sa schludnie zreobione ale na kompie tak ze u Zubasa nie przejda raczej :( ..... 1 rok WCY
  •  

posiadam duuuuuzo kradzionych laborek od michalskiego i troche kradzionych od larkowskiego. niektore pozaliczane na przyzwoite oceny :)
  • Anonim

ja dopiero zaczynam laborki z fizyki ale na same slowa "laborka z fizyki" dreszcze przechodza mi po plecach:/ a co do Twoich laboreczek...to moze bys sie podzielila nimi z kolezanka z uczelni:>
  • Grono.Net

co sie tak przejmujecie laborkami z fizyki - i tak sie nie przydaja pozniej do niczego; ))))

ps. no chyba ze do jakiegos stypendium hehe
  • Anonim

no tak, nie przydaja sie:d ale i tak trzeba je jakos zaliczyc:D
  • Anonim

Ja tam bym sie na pierwszym roku martwil analiza mat., a nie "jakas tam" fizyka :P
    Szkoda, ze teraz wstep do krypto prowadzi Szmidt, a nie Wujek Samo Zlo aka Dobry Piotrus :)
  • Anonim

>'Ja tam bym sie na pierwszym roku martwil analiza mat., a nie "jakas tam" fizyka :P'

true :D
| |

Wojskowa Akademia Techniczna :).

Wojskowa Akademia Techniczna WAT

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)