-
Anonim
Jesteś nowy wpisz sie. Dołanczaja do nas stale nowe osoby. Dajmy im szanse przewitać się :)) -
Anonim
-
Tomasz, Ojcze Nasz
korzystając zatem z okazji - witam wszystkich :]
fajnie ze powstalo grono "13 dzielnicy", niby mala okolica a jednak - na gronie prawie same nieznane mi twarze :) (a "staz" mam spory - mieszkam tu cos kolo 14 lat :D ) -
Pokor
-
-
Adams
to ja troche starszy w wesolej niz pokor :) jakies 19 lat tu mieszkam -
Pokor
No staz masz wiekszy bez watpienia... Ja tam teraz niezbyt czesto bywam, wiec juz wogole odpadam w przedbiegach :) -
czarna czarujaca czarodziejka:)
-
Anonim
ja tez prawie 20 lat.... a "Adamsa" skads kojarze,moze na jakiejs imprezie Cie widzialam....no i oczywiscie jestes znajomym mojego Krawca....to pewnie dlatego -
Anonim
No prosze jacy zorganizowani ludzie :)))
Jakoś sie od razu lepiej poczułam widząc ze nie tylko ja nikogo nie znam. Ma ktoś psa?? To może jak śniegi stopnieją mogła bym sie do kogoś podłaczyć na jakiś spacer ze swoim Baronem :)) Ktoś jest chętny?? -
Anonim
-
Adams
A bo Ty jestes zdaje sie jego druga polowka? tak? to pewnie sie kojarzymy oboje:)
Pokor, ja w wesolej tylko sypiam i to nie zawsze....:) -
Anonim
Yo jak tam Przemus w Collegium ci sie zyje :) cos cie ostatnio nie widac... -
Anonim
-
Anonim
mnie ostatnio nie widac?? to Ty sie szlajasz po jakis knajpach i dupy wyrywasz!;) a ja grzecznie w palacowej:D -
Von und zu und so weiter Rzool
Wskoczył rzool... a co, przedstawię się :>
No to już się przedstawiłem. Pozdro old sQad :) -
Anonim
-
Miłek
witam wszystkich jestem tutaj nowy klubowicz:) to rono jest malutkie bardzo , ale kojarze pare osob...pozdrawiam pare osob.. -
kin
no widzisz..ja tu wiekszosci nie kojarze, ale ty jestes jednym z tych ktorzy zostali rozpoznani :) -
Anonim
no dobra..skoro wszyscy sie witaja..to ja tez;)witam wszystkich!! i pozdrawiam -
Anonim
witam tez jestem nowa :] i kojarze pare osob ale niestety tylko pare :/ a mieszkam tu od 19 lat :D
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wesoła
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem