WDiNP [1093]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Radzio

Jest juz temat o testach, jednak postanowilem zalozyc nowy o samym egzaminie u dr Łukasiewicz. Licze tu przede wszystkim na pomoc osob, ktore juz ten egzam pisaly wczesniej. Po pierwsze jest kilka terminow 02.06, 03.06 itd. Czy egzaminy z kolejnych dni sa takie same czy inne (raczej pytanie retoryczne)? Czy chociaz egzaminy z jednego dnia, a z roznych godzin sa podobne? W ogole ile jest grup (na 1 egzaminie) i czy to prawda ze na egzam przychodza dzieci pani doktor ktore pilnuja studentow i nie da sie sciagac? :)
  • Anonim

wlasnie jakie odp?
  • Radzio

?
  • Anonim

ja mam nadzieje, ze w ramach wydziałowej solidarnosci koledzy, ktorzy pisza egz. jutro podziela sie swoimi wrazeniami z osobami, ktore egz. pisza dopiero w piatek :)
  • Anonim

było chu***owo
  • GeTTeR

taa..dobrze powiedziane

testy w sumie te same co w ubiegłych latach....tzn w tym samym beznadziejnym stylu. pytania też sie powtarzają niektóre...
    jest sporo grup..

mozna sie co prawda w pewnym ograniczonym stopniu "konsultowac", ale jak wszyscy wokół Ciebie wiedzą tyle samo co Ty, to to sensu nie ma :D

ja już sie nastawiłem psychicznie na wrzesień...
  • Anonim

dzisiejsza noc bedzie baaaaardddzzzzzooooo dluga... :/
  • Radzio

Nie ma co zarywac nocy, bo i tak sie do tego nie masz szans nauczyc. Ze tez tej kobiecie sie chce tyle tych testow robic, ja malem grupe C7. Jakby nie moga co roku siekac tego samego powiedzmy z bazy 100 pytan. U mnie z tych testow, ktore mialem moze 2-3 pytania sie powtorzyly. Glupia ekonomia jest najtrudniejszym egzaminem na pierwszym roku, przynajmnije polowa ludzi to uwali...dajcie spokoj. Egzam trwa godzine a do zrobienia jest 55 pytan (w tym zadania), a i tak 90% sie strzela. Konsultowac sie owszem mozna, ale coz z tego jak nikt z nielicznymi wyjatkami nie byl 'odpowidnio' przygotowany. Najlepsze rozwiazanie to wysalc na ten egzam kogos co ma cos wspolnego z ekonomia...
  • Anonim

No coz... Zobaczymy jak to bedzie. Przeciez z calym WDINP Lukaszewicz sie we wrzesniu nie moze spotkac. Moze jakby co obnizy prog... Poza tym dziwna sprawa- znajoma z nauk politycznych miala grupe C7, kolezanka z europeistyki wieczorowej tez miala grupe C7, dwie osoby z europeistyki, o ktorych wiem, tez mialy grupe C7. Wiec moze jednak tych testow nie jest az tak duzo? Czyli wszyscy od ktorych mam info pisali grupe C7. Dziwny zbieg okolicznosci...
  • Radzio

Idz na grono nauk politycznych, tam ludzie pisali A4 i inne. Egzaminowanie trwa kilka dni i dzis na pewno juz bylo cos innego.
  • coy

chyba juz koniec tych egzaminow z ekonomii... ja mialam dzis... byly przynajmniej 4 gr. a2, a3, c4 i c7... i ni chu chu nie wiem jak mi poszlo... licze na jakis cud nad wisla... bo jak nie, to kampania wrzesniowa... :/
  • Anonim

przed nami gorsze egzaminy- taki psiks na przyklad; ) a ekonomia... no coz :/ co ma byc, to bedzie... :/
  • Użytkownik usunięty

a ja sie domyslam ze w tym roku byly tylko a2, a3, c4 i c7... w innych byly pozostale i w przyzslym beda kolejne i tak w kolko zgadzacie sie ze mna czy nie bardzo ... no chyba ze ktos mial w tym roku jakies inne grupy
  • Robert

wątpie maciek... sam widziałeś że w naszych powtórzyły się tylko parę pytań... sporo pytań musi być nowych na konkretny rok.. nowych z punktu widzenia studenta.... wiadomo że parę sie powtórzy...ale jakby robiłą to cyklicznie to za 5 lat ludzie będą mieli już gotowe odp na wszystkie pytania.. o ile uda się im je znaleźć hehe
    oby we wrześniu było tak to w plotach jest :)
  • Anonim

he, he, he... Łukaszewicz jednak nie taka straszna... :D u nas wyniki nie sa takie zle :)))