-
Maf16
Czy Wasz pokój też zamienia się w bibliotekę po przejściu tsunami czy tylko u mnie robi się wtedy bajzel?:) -
Maf16
A przy okazji może mi ktoś powiedzieć jak odpalić swoje grono, bo utworzyłem je, ale nie jest widoczne w wyszukiwarce, coś jeszcze mam zrobić? -
Marta :)
Hej, pewnie utworzyłeś je w "twoim gronie", a powinieneś to zrobić, wchodząc np. w kategorię "inne" i tam wybrać opcje o utworzeniu grona. "Twoje grono" służy tylko do Twoich - osobistych - celów. Pozdrawiam :) -
KasiaRo
co do pokoju - ja w trakcie sesji zawsze mam syndrom "przez sprzątanie do lepszej nauki", a to oznacza, że nawet sprzątanie jest lepsze niż przyłożenie się do książek :))) ale fakt, że jak mi się już wreszcie uda przysiąść, to maksymalnie zapełniam wokół siebie powierzchnię róznymi bardziej i mniej potrzebnymi rzeczami :) -
-
Maf16
Hmm, zaraz przetestuję rady odnośnie grona :) A mój pokój sprzątam przed i po, a w sesji też lubię robić wszystko oprócz nauki :) A to obiad, a to zakupy :) Wszystko tylko nie WSP :) -
Maf16
Dzięki, właśnie się udałozałożyć w sposób właściwy grono :) Pieczarki - PM, ktoś z Was był kiedyś w Pieczarkach na Mazurach? -
Anonim
ja nie byłam, ale mojakoleżanka Ola Dartaniagn(jest wśród moich znajomych, ta z wąsem) swego czasu zapodawała tam na obozy żeglarskie. Ech, podobno pili tyle,że już nie dziwie się co z Oli wyrosło :P -
Maf16
hehe, wiem, żeglarze czasem tak mają :) Ja tam na lądzie przeważnie bywam, jakiś taki raczej szczur lądowy ze mnie :) Ale grono i tak polecam, także dla pijących żeglarzy cumujących w Pieczarkach :) -
Gosia
co do pokoju w sesji, to moi znajomi ten obrazek nazywaja: DRÓŻKA DO ŁÓŻKA:) .
cała podłoga zasłana paierzyskami, aż do ostatniej bitwy. -
Maf16
Podobnie u mnie, muszę odgarnąć nogą, żeby łóżko wysunąć :) ale już zamierzam posprzątać!!:) miało być dziś, ale jakoś nie wyszło :) -
A ja mam porządek, bo choć ja w sesji w ogóle nie mam ochoty na sprzątanie, to moją siostrę przed egzaminami ogarnia gorączka sprzątania i dzisiaj właśnie padło na mój pokój :) -
Maf16
ojej, chowaj się kto może :) a możesz znaleźć to czego szukasz jak ktoś Ci zrobi porządek? bo ja mam z tym problemy :) -
Ja też, ale na szczęście ona wie, że niektórych rzeczy, np. papierów na biurku, lepiej nie ruszać. Ale jeśli poodkurza to mi naprawdę nie przeszkadza; ) -
back to reality; ))
hehe ja sama pred sesja mam szal poradkowy to z nerwowo - zamiast uczyc to sprzatam :) teraz niestety juz mam posprzatane
-
Grono.Net
a ja w czasie sesji mam zawsze górę papierów na stole, podłodze, szafkach... Ale oczywiście wszystko w jak największym porządku - tzn. ja wiem, gdzie co leży (i nie wolno nic przekładać, bo wtedy dopiero zrobi sie bałagan!), ale za to moja siostra twierdzi, że się za mocno rozpleniłam i powinnam posprzątać; o)) Ja musze mieć jednak taki artystyczny nieład; o) - nie tylko w czasie sesji.. -
Maf16
hehe taki mały bałaganiarz :P? jak moja siostra, choć ona to już na skalę światową :) znaczy mieszkaniową :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne