-
Martusia
Zycze powodzenia tym, ktorzy jutro bede sie meczyli na TIMie. Ja zapewne bede sie ponownie meczyc marcu :) Ale nie o to mi cho... Mam pytanko czy nie uwazacie, ze robia nas w tym roku w ch... z wynikami? Ani Kowal, ani Gogol nie zamiescili ich jeszcze na str. Prosba - czy jesli jutro G. wywiesi wyniki, to czy ktos z Was (jesli bedzie na uczelni) moze mi sprawdzic - nr indeksu 208069. Dzieki! Jesli ktos moze, to dajcie znac... Buziaki! -
Marta :)
Ja będę, więc jeśli coś wywieszą, dam znać. A z tą ekonomiką to też jestem wściekła, bo wczoraj cały dzień co godzinę sprawdzałam czy są i dziś znowu na to się zanosi. Po Kowalskim się tego nie spodziewałam. -
Maf16
Co się odwlecze to nie uciecze :) Nie ma co się spieszyć, co będzie to będzie :) -
Grono.Net
no w końcu powiedział, że przed niedzielą POWINIEN wrzucić na stronę - czyli nie na 100% przed niedzielą ani w niedzielę, tylko kiedy będzie miał ochotę; o) -
-
Maf16
I nie mówił chyba przed którą niedzielą, albo w którą niedzielę :) Ale ekonomikę chyba każdy zdał?:) -
Macie rację, żę nie ma co się denerwować wynikami, ale mnie wkurza taka niesłowność. A co do zdania - pamiętajcie, że w drugiej sali pilnowała Grzelewska, więc to nie jest takie pewne... -
Maf16
No tak, tam ponoć gorzej, ale liczymy, że tam byli Ci lepiej przygotowani :) -
Martusia
Bylam dzis na wydziale i nie ma wynikow ani z EM ani z TIM, jak rowniez nie ma listy z retoryki. Nie zdziwilo mnie to :[ Ale mili panstwo jest... plan! Mamy max. 8h zajec, co wy na to (cw+wykl.+prosem.)? Mysle, ze niedlugo bedzie dostepny na naszej wydzialowej str.
A!!! I jeszcze jedna ploteczka - Kowalski byl dzis na wydz., egzaminowal II rok i w polowie egz. sobie wyszedl i powiedzial, ze dzis juz nikogo nie pyta i (chyba) dal im termin na czwt. Wiec moze wpisy beda w czwt.? Dzieki Marto za sprawdzenie - bede wdzieczna. Jak mozesz to napisz okolo ktorej bedziesz na wydz. to do ciebie przedzwonie. Buziaki! -
Jutro o 14 zdaję TIM, a od 13 lub po Gogołku Pęczaka. Nie wiem, do której mi się zejdzie, ale będę kilka godzin na wydziale, więc jest szansa, że w tym czasie coś wywieszą. Dam Ci na pewno znać. -
Maf16
-
Martusia
Faktycznie, dziekuje, wyniki EM juz sa na str. Zdane :) Wiec jesli moge Cie prosic Marto o ewentualne sprawdzenie TIM - 208069 i 208018, bede bardzo wdzieczna. Nawet za zle wiesci :) 3mam jutro kciuki! -
Anonim
o! to ja też bym baaaaaardzo poprosiła o sprawdzenie mi Gogo,Marto! Będę dźwięczna niezwykle! 208056 i 208089. Dzięęęęęeki :) -
-
back to reality; ))
myslicie ze jutro przed egz bede wyniki tego I terminu TIM??? ja chyba nie chce nawet wiedziec; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne