WF

• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Martusia

Przypominam Wam, ze od 31.01. sa zapisy na wf!!! Spieszcie sie, bo nie bedzie miejsc. Czy ktos wie cos moze na temat p. Danuty Paszczyk prowadzacej zaj. na silowni? Prosze o wszelkie inf. zanim bedzie za pozno... :)
  • back to reality; ))

a co z naszym planem??? czy jest mniej wiecej taki sam czy lepiej czekac na niego??? i kiedy moze byc???
  • Martusia

Poniedzialek chyba taki jak byl, ale nie ma HM (w.), tylko jest WSM (cw) dla grupy III + VII;
    wt. o 9.45 Wspolczesne stosunki miedzynarodowe (w.) i ja mam sznur zajec do 16.10 (ostatni jest wyklad z Hist. mediow); srd. same retoryki i erystyki + proseminaria i Bralczyk o 13.10;czwt. same retoryki. Jesli masz jakies pytania to sluze odp. :) W planie moga byc ewentualnie minimalne zmiany. Czy nikt od ciebie nie chodzil na wf do tej babaki? :(
  • Maf16

Plan dla grupy II Madziu: poniedziałek - od 9:45 Gogołek, 11:30 historia mediów ćw 13:10 ćw z tego nowego
    We wtorek wykłady dwa o 9:45 i 14:45
    w środę Bralczyk jak był i w czwartek retor jak był ćwiczenia z Don Wasylem
  • Maf16

A WF, jak to WF kosz rządzi i koniec :P :)
  • Maf16

Czy Bralczyk jest o 13:10 czy źle zapisałem że o 11:30 - o której w końcu?:)
  • Marta :)

Bralczyk - środa 13:10
  • Maf16

Jak zawsze musiałem wpisać nie w tę rubryczkę co trzeba :) dzięks
  • back to reality; ))

oki czyli po staremu....dzieki wielkie...moge kontynuowac basen....niech no tylko sobie przypomne moje haslo do zalogowania sie; )
  • Grono.Net

ja tam 6 semestr zapisałam się do niezastąpionego pana Ruska na Jelonkach; o) Teraz juz mi nie jest to po drodze, ale nie zostawię moich ulubionych zajęć. Zresztą, siłownia - co po mnie widać - to coś, co lubię najbardziej; o)
  • back to reality; ))

hehe mi sie w tym roku basnik spodobal
  • Andrzej 16

óóó, nie zdarzylem sie zapisac. kurwa mac, w dupie to mam :/
  • Anonim

ech Ty mój Czarnuszku,no co za pierdoła no! :P ja się od razu pierwszego dnia zapisałam na aerobik do śmiesznego Pana. Ha! :]
  • MAL

Basen rulezzzzz!!!!

Pływanie to jest zdecydowanie to :)
  • Anonim

Marta,czemu skasowałaś fotografię?
  • back to reality; ))

nie zdazylam sie na basen zapisac!!!
    chyba oleje wf w tym semestrze - do kiedy musimy to pozaliczac?

Skasowałam, bo mam doła i nie chcę nikogo oglądać; ).
    Co do pływania to teoretycznie można zaliczać do końca 3 roku, ale jakiegoś specjalnego rygoru nie ma i nie robią problemów z opóźnieniami. Ale ja zapisywałam się dziś na Inflancką i miejsc chyba jeszcze sporo... przynajmniej na czwartek.
  • KasiaRo

dobra, nie będę się wyłamywać - basen rulezzz !!!
    i "jaka to melodia" pod wodą, hehe - zapraszamy we wtorki na 18.00 :)))
  • MAL

Tak popieram, zobaczycie aksaka w jej błękitnym kostiumku, chyba że kupiła nowy, ale powątpiewał bym w to, gdyż nie ma czasu :)
  • 1
  • 2