- 1
- 2
-
Martusia
Przypominam Wam, ze od 31.01. sa zapisy na wf!!! Spieszcie sie, bo nie bedzie miejsc. Czy ktos wie cos moze na temat p. Danuty Paszczyk prowadzacej zaj. na silowni? Prosze o wszelkie inf. zanim bedzie za pozno... :) -
back to reality; ))
a co z naszym planem??? czy jest mniej wiecej taki sam czy lepiej czekac na niego??? i kiedy moze byc??? -
Martusia
Poniedzialek chyba taki jak byl, ale nie ma HM (w.), tylko jest WSM (cw) dla grupy III + VII;
wt. o 9.45 Wspolczesne stosunki miedzynarodowe (w.) i ja mam sznur zajec do 16.10 (ostatni jest wyklad z Hist. mediow); srd. same retoryki i erystyki + proseminaria i Bralczyk o 13.10;czwt. same retoryki. Jesli masz jakies pytania to sluze odp. :) W planie moga byc ewentualnie minimalne zmiany. Czy nikt od ciebie nie chodzil na wf do tej babaki? :( -
Maf16
Plan dla grupy II Madziu: poniedziałek - od 9:45 Gogołek, 11:30 historia mediów ćw 13:10 ćw z tego nowego
We wtorek wykłady dwa o 9:45 i 14:45
w środę Bralczyk jak był i w czwartek retor jak był ćwiczenia z Don Wasylem -
-
Maf16
-
Maf16
Czy Bralczyk jest o 13:10 czy źle zapisałem że o 11:30 - o której w końcu?:) -
Marta :)
-
Maf16
-
back to reality; ))
oki czyli po staremu....dzieki wielkie...moge kontynuowac basen....niech no tylko sobie przypomne moje haslo do zalogowania sie; ) -
Grono.Net
ja tam 6 semestr zapisałam się do niezastąpionego pana Ruska na Jelonkach; o) Teraz juz mi nie jest to po drodze, ale nie zostawię moich ulubionych zajęć. Zresztą, siłownia - co po mnie widać - to coś, co lubię najbardziej; o) -
back to reality; ))
-
Andrzej 16
-
Anonim
ech Ty mój Czarnuszku,no co za pierdoła no! :P ja się od razu pierwszego dnia zapisałam na aerobik do śmiesznego Pana. Ha! :] -
MAL
-
-
Anonim
-
back to reality; ))
nie zdazylam sie na basen zapisac!!!
chyba oleje wf w tym semestrze - do kiedy musimy to pozaliczac? -
Skasowałam, bo mam doła i nie chcę nikogo oglądać; ).
Co do pływania to teoretycznie można zaliczać do końca 3 roku, ale jakiegoś specjalnego rygoru nie ma i nie robią problemów z opóźnieniami. Ale ja zapisywałam się dziś na Inflancką i miejsc chyba jeszcze sporo... przynajmniej na czwartek. -
KasiaRo
dobra, nie będę się wyłamywać - basen rulezzz !!!
i "jaka to melodia" pod wodą, hehe - zapraszamy we wtorki na 18.00 :))) -
MAL
Tak popieram, zobaczycie aksaka w jej błękitnym kostiumku, chyba że kupiła nowy, ale powątpiewał bym w to, gdyż nie ma czasu :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|