WDiNP [1093]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jag har mange tomater; )

A o kim z wykladowcow słyszeliscie ze jest gejem ? Jakby wierzyc w opowieści to z 10% gejow w warszawie znalazlo zatrudnienie w WDiNP
  • *ZIMEK*

hyhy a skad Ty dziewcze mlode masz takie statystyki?:D:D:D
  • Anonim

Pani z sekretariatu wygląda mi na trans-seksualistę.; )

żartuję :P
  • mag

o pani Wiesi slowa zlego nie mow, bo sporo studentow zawdziecza jej, ze w ogole studiuje wciaz, znosi nas dzielnie - nasze podania, przedluza co trzeba, wystawia co trzeba, no i w ogole rules, wiec CICHO SZAAAAAAAAAA! :) pozdro
  • ! Adanioooooooooo !

heheh popieram koleżanke, dla Wiesi pełne uznanie i szacunek. A po za tym o "śliskich" wykładowcach to delikatny temat.
    p.s. Jak nazywa sie ten ziom przeziom od angielskiego co zalewa flegmą połowe sali jak nawija ? Może On coś wie ? :DDDDDDD
  • Anonim

Zasadziński :)
  • Martusia

Dobrze byc u niego na zajeciach kobieta... :) Facetom szczerze wspolczuje...
  • Grono.Net

See you, bye
  • Krzysztof

Mówicie jakbyśmy dyskutowali o Yeti; )
  • Anonim

A tam... Yeti przynajmniej nie jest pedałem; )

(chociaż dowodów nie mam;)
  • *ZIMEK*

kim jest yeti? cwelem?
  • Anonim

Panowie - YETI nie istnieje! to tylko legenda...
  • *ZIMEK*

w dodatku jest futrzasty, a kazdy nowoczesny ziomek wie ze tu i owdzie golic sie nie zaszkodzi:D a cwele to nawet i nogi ponoc gola:D
  • Anonim

w sumie to znowu zbaczamy z tematu...:)
  • *ZIMEK*

wlasnie, racja...wiec wrocmy do tematu...co Z tymi cwelami?
  • Anonim

Zaręba?
  • estes

naprawde uwazasz, ze tak?
  • Iza właśnie

No Zaręba by się nadawał, jest taki delikatny... ale kiedyś mówił cos o swojej DZIEWCZYNIE:>
  • back to reality; ))

ja jestem za panem nowakiem jego obstawiam na back ...pamietacie moze czesc was miala z nim cwiczenia z hmp na naukach tec prowadzi zajecia
  • estes

na Naukach chyba jeszcze lysy Przastek
  • 1
  • 2