-
Anonim
odpowiadając Aksakowi iwszystkim,z okzaji Świąt Wielkanocnych :)
ps.jak rozumiem na nasz ukochany wydział wracamy w czwartek?;) -
! Adanioooooooooo !
Własnie ! Wszystkim z okazji świąt zdrówka szczęścia, wesołego jajeczka, pełnego kieliszeczka, mokrego dyngusa i jakiegos prima aprilisowego psikusa. Po za tym ustawiamy sie jakoś na nowym świecie z wiaderkami w lany poniedziałek ????? :))))))))))) :D -
*ZIMEK*
wesolego łogolonego zyjacego wlasnym zyciem jojka zycze Wom wsitkim!!! -
aksak
Ja też życzę smacznego jaja i bzykającego króliczka heheh; ) hehe tzn brykającego;) -
-
Martusia
Jak wszyscy to ja tez: milego obzarstwa, dlugich, cieplych spacerow, duzo slonca i radosci z tych paru wolnych dni :) -
MAL
Ty aksak sama się bzykaj, a nie czekaj na kroliczka. Wesołego JAJECZKA. A w Suwałkach jeszcze śnieg. -
Marta :)
-
back to reality; ))
hehe widze mase pogodnych zyczen wiec sie przylaczam do tej swiatecznej atmosfery i zycze wam pogodnych cieplych slonecznych swiat i mokrego poniedzialku
do zobaczonka w pon
m -
*ZIMEK*
POLSKAAAA BIALO-CZERWONIIIII, POLSKAAAA BIALO-CZERWONIIII, POLSKAAAA BIALO-CZERWONIIIII, POLSKAAAA BIALO-CZERWONIIIII!!!!!!!!!
ZIMEK KRZYCZY, ZOSKA ODPOWIADA; KTO WYGRAL MECZ? -POLSKA!!! KTO? -POLSKA!!! KTO? -POLSKA POLSKA POLSKA DO BOOOJU, DO BOOOJUUU, DO BOOOJUUU!!!! -
aksak
Ej MALIN u mnie tj na południu też troche śniegu jeszcze leży... ale słonce też jest hehe
A co do bzykania to już się przejadłam i czakam aż mnie mój królik bzyknie hehehe
Poświęciłeś swe jajka?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne