WDiNP [1093]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

odpowiadając Aksakowi iwszystkim,z okzaji Świąt Wielkanocnych :)

ps.jak rozumiem na nasz ukochany wydział wracamy w czwartek?;)
  • ! Adanioooooooooo !

Własnie ! Wszystkim z okazji świąt zdrówka szczęścia, wesołego jajeczka, pełnego kieliszeczka, mokrego dyngusa i jakiegos prima aprilisowego psikusa. Po za tym ustawiamy sie jakoś na nowym świecie z wiaderkami w lany poniedziałek ????? :))))))))))) :D
  • *ZIMEK*

wesolego łogolonego zyjacego wlasnym zyciem jojka zycze Wom wsitkim!!!
  • aksak

Ja też życzę smacznego jaja i bzykającego króliczka heheh; ) hehe tzn brykającego;)
  • Martusia

Jak wszyscy to ja tez: milego obzarstwa, dlugich, cieplych spacerow, duzo slonca i radosci z tych paru wolnych dni :)
  • MAL

Ty aksak sama się bzykaj, a nie czekaj na kroliczka. Wesołego JAJECZKA. A w Suwałkach jeszcze śnieg.
  • Marta :)

Ja również życzę Wam słonecznych i przepysznych Świąt.
  • back to reality; ))

hehe widze mase pogodnych zyczen wiec sie przylaczam do tej swiatecznej atmosfery i zycze wam pogodnych cieplych slonecznych swiat i mokrego poniedzialku
    do zobaczonka w pon
    m
  • *ZIMEK*

POLSKAAAA BIALO-CZERWONIIIII, POLSKAAAA BIALO-CZERWONIIII, POLSKAAAA BIALO-CZERWONIIIII, POLSKAAAA BIALO-CZERWONIIIII!!!!!!!!!

ZIMEK KRZYCZY, ZOSKA ODPOWIADA; KTO WYGRAL MECZ? -POLSKA!!! KTO? -POLSKA!!! KTO? -POLSKA POLSKA POLSKA DO BOOOJU, DO BOOOJUUU, DO BOOOJUUU!!!!
  • aksak

Ej MALIN u mnie tj na południu też troche śniegu jeszcze leży... ale słonce też jest hehe
    A co do bzykania to już się przejadłam i czakam aż mnie mój królik bzyknie hehehe

Poświęciłeś swe jajka?