WDiNP [1093]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Radzio

Nieuchronnie zbliza sie egzamin z ekonomii. Niestety jak spora czesc studentow w ogole nie uczeszczalem na wyklady (za co bije sie w piers...). Jednak z tego co wiem na egzamin wystarczy (chociaz moze to zle slowo) wkuc na pamiec testy z poprzednich lat. Trzeba je jednak miec. Dlatego proponuje aby kazdy kto nimi dysponuje podawal w tym temacie linki, ewentualnie kontaktowal sie ze mna prywatnie a ja je gdzies wrzuce. W ten prosty sposob wszyscy mozemy sobie pomoc. Jeszcze dzis wrzuce kilka testow. Licze na szeroki odzew; )
  • Anonim

bardzo dobra koncepcja - popieram
  • Radzio

Tak jak obiecalem tesciki ode mnie:

http://img.centrumcm.org/image/Radj...

Licze, ze kazdy wrzuci co posiada w swoich zbiorach, ewentualnie przekaze to w postaci xerowek (gdzies na kp3) a ja zeskanuje i wrzuce albo chociaz jakies namiary gdzie tych testow mozna szukac.
  • Gorzta

cudownie!!!
    dzękuję ogromnie jednak co tu dużo mówic, ja z ekonomii tępak (takjak większość na dziennikarstwie) odpowiedzi na zadania w teście nie znam :)
  • Radzio

Odpowiedzi to juz nie bedzie problem, podrzuci sie jakiemus kujonkowi i zrobi, wazne zeby pytania byly, bo lepsze to niz czytanie Milewskiego...
  • Gorzta

no też racja :):) Trzeba sobie teraz jakiegoś leszczyka znaleźć. Oooo chyba już mam; ):)
  • Radzio

To jak juz rozwiaze podeslij mi prosze odpowiedzi; )

Trzeba jednak wiecej tych testow zalatwic a jakos nikt nie chce sie dzielic tym co ma.
  • Radzio

Trzeba jednak wiecej tych testow zalatwic a jakos nikt nie chce sie dzielic tym co ma.
  • Radzio

• cadfael

Ekhm...

Ja nie jestem pewien, ale czy aby na pewno testy z lat ubiegłych układała dr Łukaszewicz?:)

Bo na ISM to raczej na pewno nie...
  • Radzio

Gdybys zadal sobie trud i sciagnal to do czego podalem link nie zadawalbys tego pytania. Ona musiala ukladac te testy, bo jej nazwisko widnieje na tych kartkach.
  • cadfael

Łatwiej zadać pytanie, niż ściągać pliki z niepwnego źródła :>

Mea culpa.
  • Radzio

Test z SWPS (nasza pani dr tez tam pracuje)

http://img.centrumcm.org/image/Radj...

Nadal jednak mamy niewiele tych testow, jezeli ktos cos jeszcze posiada niech sie ze mna skontaktuje a ja udostepnie to dla wszystkich.