-
Radzio
Nieuchronnie zbliza sie egzamin z ekonomii. Niestety jak spora czesc studentow w ogole nie uczeszczalem na wyklady (za co bije sie w piers...). Jednak z tego co wiem na egzamin wystarczy (chociaz moze to zle slowo) wkuc na pamiec testy z poprzednich lat. Trzeba je jednak miec. Dlatego proponuje aby kazdy kto nimi dysponuje podawal w tym temacie linki, ewentualnie kontaktowal sie ze mna prywatnie a ja je gdzies wrzuce. W ten prosty sposob wszyscy mozemy sobie pomoc. Jeszcze dzis wrzuce kilka testow. Licze na szeroki odzew; ) -
Anonim
-
Radzio
Tak jak obiecalem tesciki ode mnie:
http://img.centrumcm.org/image/Radj...
Licze, ze kazdy wrzuci co posiada w swoich zbiorach, ewentualnie przekaze to w postaci xerowek (gdzies na kp3) a ja zeskanuje i wrzuce albo chociaz jakies namiary gdzie tych testow mozna szukac. -
Gorzta
cudownie!!!
dzękuję ogromnie jednak co tu dużo mówic, ja z ekonomii tępak (takjak większość na dziennikarstwie) odpowiedzi na zadania w teście nie znam :)
-
-
Radzio
Odpowiedzi to juz nie bedzie problem, podrzuci sie jakiemus kujonkowi i zrobi, wazne zeby pytania byly, bo lepsze to niz czytanie Milewskiego... -
Gorzta
no też racja :):) Trzeba sobie teraz jakiegoś leszczyka znaleźć. Oooo chyba już mam; ):) -
Radzio
To jak juz rozwiaze podeslij mi prosze odpowiedzi; )
Trzeba jednak wiecej tych testow zalatwic a jakos nikt nie chce sie dzielic tym co ma. -
Radzio
Trzeba jednak wiecej tych testow zalatwic a jakos nikt nie chce sie dzielic tym co ma. -
Radzio
cadfael
Ekhm...
Ja nie jestem pewien, ale czy aby na pewno testy z lat ubiegłych układała dr Łukaszewicz?:)
Bo na ISM to raczej na pewno nie... -
Radzio
Gdybys zadal sobie trud i sciagnal to do czego podalem link nie zadawalbys tego pytania. Ona musiala ukladac te testy, bo jej nazwisko widnieje na tych kartkach. -
cadfael
Łatwiej zadać pytanie, niż ściągać pliki z niepwnego źródła :>
Mea culpa. -
Radzio
Test z SWPS (nasza pani dr tez tam pracuje)
http://img.centrumcm.org/image/Radj...
Nadal jednak mamy niewiele tych testow, jezeli ktos cos jeszcze posiada niech sie ze mna skontaktuje a ja udostepnie to dla wszystkich.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne