-
Anonim
...pytanie kieruje do rocznikow powyzej II...
czy zdarzylo sie w waszych, chwedorukowych grupach tak, ze ktos nie przyniosl pracy na czas...?
w tym roku conajmniej 10 osob. pojawilismy sie z owymi spoznionymi fantami dwa dni pozniej, na jego dyzurze ...i niestety, powiedzial ze nie bedziemy mieli zaliczonego semestru. po prostu...prac naszych nie przyjal! a jest to "jeden z dwoch elementow zaliczenia przedmiotu"...
czy w poprzednich latach ktos znalazl sie w podobnej sytuacji...???
jesli tak, bede wdzieczna za wszelkie informacje co zrobil/liscie , rady i pomysly...
a moze on tylko straszy???
skonfudowana ja.
;) -
Anonim
-
reluctant worker
ja bym raczej stawiał ze straszy, proponuje sie nie poddawac i stosowac technike zdartej płyty;) -
Anonim
wciaz sie ludze ze straszy i ze na najblizszych zajeciach kaze oddac nam prace, a w jego mniemaniu tee kilka dni stresu bedzie dla nas dostateczna kara...
oby!
ale z drugiej strony...
nie mamy wiele czasu na dzialanie
i zastanawiamy sie nad przeniesieniem do innych cwiczeniowcow...za zgoda grzelewskiej oczywiscie... ale tu trzeba dzialac jak najszybciej...
a w takim wypadku nie poznalibysmy laskawej reki chwedora...;) -
-
m.
Ja tez mialam problemy z p.Chwedorukiem- i to nawet powazne...
Co prawda jestem z nauk politycznych i mialam z nim Ruchy Spoleczne,ale i tak moja sytuacja wygladala podobnie co Twoja Ago:)
A mianowicie tez nie oddalam pracy w terminie-co bylo wlasciwie jedynym wyznacznikiem zaliczenia przedmiotu. jednak po usilnym namawianiu i proszeniu udalo mi sie w koncu oddac te moje wypociny:)
Oczywisice nie obylo sie bez straszenia z jego strony, ze jesli praca mu sie nie spodoba to nie zalicze przedmiotu i w ogole to on sie zastanowi czy ja sprawdzi.
Po dwoch tygodniach napastowania go na dyzurach, sprawdzil ja i postawil trojeczke.
Dlatego moja rada to: zawracaj mu glowe przez caly czas, przychodz na dyzury i na jego zajecia w innych instytutach, a na pewno zaliczysz ten przedmiot. Musisz mu po prostu pokazac,ze zalezy Ci na zaliczeniu.
Zycze powodzenia:) -
Anonim
dzieki Gosiu za odpowiedz:)
mam sie stac jego cieniem...heh;)
czekam na kolejne historie z chwedorem w tle;)... -
Twórca jednoosobowej armii
Hej ponawiam prośbę koleżanki do III roku lub lat starszych z dziennikarstwa i nie tylko...Generalnie chodzi o żelazne zasady dr Chwedoruka...Czy udało się wam je jakoś ominąć? Przeniesienie do innej grupy, mediacje za pomocą kierownika studiów, chodzenie za nim krok w krok...czy coś pomoże? Bo my chcemy złożyć jak najszybciej podanie o przeniesienie do innej grupy aby móc u innych ćwiczeniowców pochodzić jeszcze i zjawić się u nich na dyżurach...itp i w ten sposób zaliczyć ten przedmiot
Napiszcie jak coś wiecie!!! -
skrecCos.pl
hihi... Ludzie, juz tu studiujecie 2 lata i sie nie nauczyliscie, ze na tych studiach wolno wszystko??? Nie przejmujcie sie Chwedorukiem. Tez u niego oddalem prace grubo po terminie i zaliczonko dostalem. Nie kombinujcie z przenosinami do innych grup itd. A na egzamin polecam (pomimo tego, ze wiekszosc go odradza) Baszkiewicza - wszysyc ktorzy byli u niego sa zachwyceni. pozdrawiam. -
Anonim
no wlasnie, nauczeni, ze mozna wszystko...;) nie przejmowalismy sie deadlinem i przynieslismy prace dwa dni pozniej...
ale, przynajmniej poki co, chwedor sprawia wrazenie niewzruszonego i twierdzi ze prac nie przyjmie...
dlatego jestesmy ciekawi jak to bylo w poprzednich latach!!!
w kazdym razie wielkie THX Konrad za odpowiedz:)
pozdr!!! -
Anonim
a ja średnio polecam Żyro. poszłam do Niego mimo iż nie miałam z Nim ćwiczeń. Miałam farta i troche jednak umiałam,więc dostałam 4+, ale wiem że oblewał ludzi i zadawał szczegółowe pytania. Mnie w czasie dyskusji o konserwatyzmie polecił podać jakieś nazwiska z Łodzi :] zdziwił się że nie wiem... -
Twórca jednoosobowej armii
Konradzie w takim razie podziel się jak możesz info jak go namówiłeś na oddanie pracy. Bo nie uległ naciskom 5 osób na raz i każdego z osobna, niewzruszyły go łzy ani połamane nogi...
też myślałem, że wszystko wolno! Ale z nim to wygląda naprawde poważnie. Kłopot z tym ,że nas jest sporo. A czy ty miałeś współtowarzyszy niedoli? I jak szybko wziął od ciebie tą prace? A głównie jak go przekonałeś żeby ją wziął.Bo naszych powodów to nie chce słuchać nawet.
Napisz coś jak możesz...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne