-
gosilla kontra lumbago mózgu
pytanie do tych, ktorzy maja juz za soba: czy to wrede kolo bylo? jak dokladnie trzeba sie przygotowywac? jakie sa szanse zaliczenia, jak sie pojdzie 'na krzywy ryj'? -
Martusia
Przylaczam sie do tego pytania :) Moja wiedza jest narazie ciut wieksza niz zero... :] -
KasiaRo
hehe, ulżyło mi, że nie jestem jedyna; ) moja maksyma to ostatnio "pierdolę, nie robię" i obawiam się, że do jutra to się nie zmieni. ale, uwaga, wiem, że są tacy, którzy od trzech tygodni z domu nie wychodzą, bo uczą się "na ważne koło ze stosunków"....... -
Anonim
to jest masakra, ja nie jestem w stanie spamiętać miliona organizacji w afryce a do każdej należy zasrany milion państwek :/ a w dupie to mam,nie bede sie uczyc czegos co i tak od razu zapomne. hmmm.; / -
-
Anonim
przyłączam się do apelu - już niebawem - poległych; ) skoro odzewu od tych, co to przeszli w ub.r. nie ma żadnego, tzn. że stamtąd nie ma powrotu...
ja się uczę od paru dni, a i tak nie mogę zapamiętać rozwinięć większości skrótowych nazw tych organizacji, co to za logika, że NAFTA nie zjamuję się naftą, bo zajmuje się nią... no... yyy... ta.../ zerknięcie do notatek/... OPEC; )
ciemność widzę... -
aksak
no i dupa;) mi poszło beznadziejnie... mam nadzieję, że ktos ze mna tez będzie chodził na dyżur heheh -
Anonim
1/3 wiedziałam, 1/3 strzelałam, reszta - tabula raza... boję się, że to nie wystarczy na zal :/
a w ogóle to chore jakieś - praktycznie mamy 2 egz z tego samego przedmiotu, bo czym się ten kolos różni od egz? ilością materiału na pewno nie... -
gosilla kontra lumbago mózgu
czad kolo.
mysle, ze jak obnizony bedzie prog do 10 procent na zaliczenie, polowa bedzie sie zaliczeniem cieszyla:)
a ja wymyslilam 3 nowe organizacje. moze to nie najlepszy pomysl na kolokwium, ale moze pomysly opatentuje??? -
Martusia
Moze ja sie nie powinnam wychylac, ale zrobie to w celu podziekowania za inf. dotyczace pytan, bo bez nich nie mialabym szans. Nasz rok w naprawde sie sprezyl w przeplywie informacji w tym semestrze. Co do progu % to chyba skonczy sie faktycznie na 10% :) Popieram rowniez stwierdzenie, ze to sa 2 EGZAMINY!!! Nikt do tej pory nie zrobila nam takiego kolosa (szczegolowego na dodatek) z cwiczen :-/ Niech ten bedzie pierwszy i ostatni!
=> gosilla - gratuluje inwencji tworczej, wkoncu od czego sa te studia? maja nas przeciez nauczyc kreatywnosci; ) -
Maf16
Koszmar, skąd ona brala te pytania?:) Montujemy silną grupę na dyżur :D A co do dwóch egzaminów, to obie o tym mówiły, bo "zakres wykładów i ćwiczeń jest inny" :) -
Robert
-
Anonim
organizacje - l. członków, pełne nazwy, daty i m-ce powołania; po 3 konflity na każdym kontynencie, w tym jeden tak dokladniej opisac, pyt. w stylu porównaj USA i Francję albo USA i Rosję pod kątem
znaczenie w stos. międzynar; pyt. wielkrotnego wyboru: w jakich państwach
ONZ prowadziło misje pokojowe, jakie terytoria miała pod kontrolą Rada
Powiernicza ONZ, poza tym o siedziby różnych organów OBWE, geneza ONZ,
znaczenie Jednolitego Aktu Europejskiego, Sojusz dla Pokoju...
fajne, nie?; ) -
Jag har mange tomater; )
He he jeszcze lepsze to samo u bielenia. o ktorej godzinie podpisano Karte NZ.total.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne