-
Anonim
wreszcie piatek popoludniu:D kocham ten czas... ale coz jeszcze angielski mam:D:D ale juz na looozaka sie idzie<lol> pzdr for all :D:D -
Anonim
-
Anonim
noo najgorszy tydzien w sqll... ahhh ale nastepny jest jeszcze gorszy;/ ale ciesze sie ze weekend znow zawital <lol> -
Kejt^^
teraz będzie rzeź koniec semestru sie zbliza ahh... niedobrze niedobrze ..:] -
-
Anonim
-
ally
ja narazie tez nie mam zagrozenia..; D i chyba nie bd mieć :P niee no, nie upadne tak nisko.. bez przesady :) ejj, rodzice nam mowia, zebysmy za szybko niedorastali i sie nie postarzali (np. makijaż), a zebysmy wykorzystali 'dziecinstwo'. a przeciez nauka to marnowanie dziecinstwa! cóż za 'sprawiedliwosc'; | -
Anonim
oja juz piatek... wooolne:D dzisiaj w sqll nie bylem :D bo mi gips zdejmowali:D a teraz cwicze sobie noge:D musze szybko wrocic do formy:D pzdr for @ll :D -
Kejt^^
uu... pamietam jak ja złąmałam noge w 1 dzien wakacji....:|... masakra...hehe... kiedy ubieracie choine?:P -
*:Malutka:*
-
Anonim
juz ubrana:D niestety nie pomoglem :D bo mnie noga bolala;) bym jeszcze sie przewrocil i bym zwalil choinke:) hehe;) -
Ewelina
-
Kinfa jest!
a ja czekam na jutrzejszego Sylwka... Przynajmniej Poniedziałek Wolny, buahahah, ale żeby Kaca leczyć przydałby się jeszcze wtorek.hehe -
♥ Ma. ♥
Hmmm.... Piątek najwspanialszy dzień całego tygodnia; ) Albo balety albo pod kocem i nóżki na ławie xD Accchhhhh pomarzyć fajna rzecz, szczególnie, że dzisiaj kończy się dopiero środa -
Anonim
ha ha a ten piatek bedzie poczatkiem samych "piątków" bo zaczynam ferie...;D;D -
oj Ania
A ja do ferii mam jeszcze trochę ...; / niestety; /
Ale dzisiaj jest sobota :D więc i jutro wolne jeszcze =) -
~ ஐ ... MichA ツ
piatek? popoludniu? to jest odpowiedni relax..:d a w poniedzialek zasze mowie " i znow szara rzeczywistosc.. byle do piatku"... poprostu -ZyciE.. -
Paulina [:
Piatki sa zajebiste;DDD A poniedzialkow nienawidze... Nigdy, NIGDY nie moge sie wyspac:/// -
jolanda krych
wlasnie jest poniedzialek. wstalam, bo mi sie znudzilo spac... mam dzis wolne!!! -
₪₪ Pan Dżi ₪₪
dla mnie poniedziałek to taki dzień szoku. Staram się w niedziele jakoś psychicznie nastawić ale zawsze jest tak samo :/ -
Em.
ten piatek to poczatek FERII !!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie:)) wyśpie sie za wszystkie czasy:))