Byle do piątku:D [14267]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • amelia

Co robicie w piątek wieczorem??? Mam nadzieję, że szalejecie i bawicie się, heh. Zreszto sami napiszcie jak spędzacie ten cudowny wieczór...
  • Anonim

na włóczeniu się gdzieś z braciszkiem :) zazwyczaj jakieś bary i cluby :) albo czasem ogniska jak jest ładna pogoda :)
  • ஜ..::Nina::..ஜ

w piątek wieczorem mam probe zespolu.. a pozniej albo with my bodygurad albo with my girls :)
  • Anonim

a ja sie uczę:( kurwa i gdzie sie podziały te cudowne piątki totalnego zapomnieniai odreagowania tygodnia:( dawno już takich nie było, ech no.
  • MasZenka

Ja najczesciej widuje sie w piatki z moim lubym
    nauki nie tykam:P
  • Anonim

melanzuje, imprezuje, relaxuje się, czyli dobrze i miło spędzam czas:):):)
  • Anst

Co piątek spotykam się z innym gronem znajomych i wtedy-mały melanż :))) ah te cudowne piątki :)))
  • Anonim

ja nie melanżuję, a chodzę w piątki wieczorem na spotkania oazowe :PP i jest fajnie :P
  • Anonim

oo ja też chodzę na spotkania oazy!!:) super, że jest ktoś, kto podobnie spędza czas jak ja:) pozdrawiam!!:)
  • Jolusia

spotykam sie z moja kochana przyjaciółeczką i razem coś jak zwykle odwalamy
  • Anonim

Tańczę
  • Anonim

Zawsze w piątek chodze z przyjaciółmi na jakiś melanżyk albo na jakąś imprekę :)
  • .Oleśka.

ja siedze przed telewizorkiem i oglądam super kino:P
  • Anonim

Wychodze do klubu tam gdzie mnie puszczaja;p
  • Anonim

Zazwyczaj wieczorow juz nie pamietam.. Popoludniu trace film :D
  • Ania Puternicka

ja w piątek idę do szkoły, potem na korki z angola, póżniej do Domu Dziecka (jestem wolontariuszką) no a potem ide spać...bo jestem tak cholernie zmęcona...
  • Ania. ツ

Ja cały dzień gram na kompie no poza tym ze musze isc do szkoly (aaa.... no gram jezeli sie mama ani brat nie dobijaja :P):)
  • Anonim

Zawsze w piatek wieczorem gdzies sie szlajam; D Nic zobowiazujacego i zawsze jakis fajny pomysl wpadnie do glowki; )) Po prostu po tygodniu ciezkiej (;P) pracy, trzeba odreagowac; D (dla higieny umyslowej - NIGDY ale to NIGDY w piatek nie mozna siegnac po ksiazke)
  • anet

ja w piątki zbijam bąki siedze w necie i pochłaniam tony słodyczy ALE OD RAZU WAM MÓWIE ŻE JESTEM SZCZUPŁA
  • misiunia5221

cos fajnego;)
| |

dla wszystkich którzy czekają z utęsknieniem na weekend i weekendowe szaleństwa :D

Fotki

Miejsca grona (10)