-
amelia
Co robicie w piątek wieczorem??? Mam nadzieję, że szalejecie i bawicie się, heh. Zreszto sami napiszcie jak spędzacie ten cudowny wieczór... -
Anonim
na włóczeniu się gdzieś z braciszkiem :) zazwyczaj jakieś bary i cluby :) albo czasem ogniska jak jest ładna pogoda :) -
ஜ..::Nina::..ஜ
w piątek wieczorem mam probe zespolu.. a pozniej albo with my bodygurad albo with my girls :) -
Anonim
a ja sie uczę:( kurwa i gdzie sie podziały te cudowne piątki totalnego zapomnieniai odreagowania tygodnia:( dawno już takich nie było, ech no. -
-
MasZenka
-
Anonim
melanzuje, imprezuje, relaxuje się, czyli dobrze i miło spędzam czas:):):) -
Anst
Co piątek spotykam się z innym gronem znajomych i wtedy-mały melanż :))) ah te cudowne piątki :))) -
Anonim
ja nie melanżuję, a chodzę w piątki wieczorem na spotkania oazowe :PP i jest fajnie :P -
Anonim
oo ja też chodzę na spotkania oazy!!:) super, że jest ktoś, kto podobnie spędza czas jak ja:) pozdrawiam!!:) -
Jolusia
spotykam sie z moja kochana przyjaciółeczką i razem coś jak zwykle odwalamy -
Anonim
-
Anonim
Zawsze w piątek chodze z przyjaciółmi na jakiś melanżyk albo na jakąś imprekę :) -
.Oleśka.
-
Anonim
-
Anonim
-
Ania Puternicka
ja w piątek idę do szkoły, potem na korki z angola, póżniej do Domu Dziecka (jestem wolontariuszką) no a potem ide spać...bo jestem tak cholernie zmęcona... -
Ania. ツ
Ja cały dzień gram na kompie no poza tym ze musze isc do szkoly (aaa.... no gram jezeli sie mama ani brat nie dobijaja :P):) -
Anonim
Zawsze w piatek wieczorem gdzies sie szlajam; D Nic zobowiazujacego i zawsze jakis fajny pomysl wpadnie do glowki; )) Po prostu po tygodniu ciezkiej (;P) pracy, trzeba odreagowac; D (dla higieny umyslowej - NIGDY ale to NIGDY w piatek nie mozna siegnac po ksiazke) -
anet
ja w piątki zbijam bąki siedze w necie i pochłaniam tony słodyczy ALE OD RAZU WAM MÓWIE ŻE JESTEM SZCZUPŁA -
misiunia5221