Byle do piątku:D [14267]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ♥Niepoprawna optymistka ♥

U mnie jak zwykle trzeba zasiąść do książek ale i tak nic mi nie wchodzi jescze myśle o tym co się działo przez łikęd:-)
  • Anonim

CZEKA SIE CALY TYDZIEN NA NASTEPNY:):):) hehe...pozdro
  • Anonim

OGROMNY,MĘCZĄCY KAC!!!!!!!!!
  • ♥Niepoprawna optymistka ♥

Jeszcze dziś i wolne:-)
  • caro

po łykendzie czeka się z niecierpliwością na kolejny piątek, który ten łykend rozpocznie, a potem na kolejny i na kolejny itd . . .
  • Kasia Katarzyna

po łikędzie jestem niesamowicie wkurwiona - znowu czekanie na łikęd...
  • Anonim

sprawdzian z CHEMII :/ no i oczywiście sprawdzian z Potopu którego nawet nie tknęłam . A Weekend... szkoda że taki krótki ah i oh ! impreza na imprezie xD
  • Anonim

poniedziałek; / i niby szkoła haha! ale ja cały czas myślę: niedługo znowu weekend; D
  • wenda.

szkoła... i znów odliczanie do kolejnego weekendu :P
  • Karola<<<''>>>

w moim przypadku jest tak samo..... żyję myślą że już tuż tuż piątek...
  • Anonim

te okropne kilka dni nauki a potem piatek po sql i weekend:) a potem znow to samo
  • Łukasz

w glowie jest ogromna pustka:)
  • Przytul_Kicie87

przychodzi złośc;P
    i wszystko wraca do normy;/
  • Shermi

leczymy kaca, do szkoły i czekamy na następny melanż
  • Adam BBB

praca, praca, praca... potem melanz, jeden drugi, trzeci... i znow praca... jakie to wszystko przewidywalne!!
  • Przytul_Kicie87

po łikendzie czekamy z niecierpliwością na piątek;P
  • Ło

weekendzie?; > ja pierdole jeszcze troche i bedziecie pisac plis, ajm sory, łat de fak
  • eM

Po weekendzie powrot do rzeczywistosci i odliczanie dni 4,3,2,1, PIATEK
  • Anonim

Boże dziś mam mieć casting na Kontrole jakości!!!!! pracuje w tej firmie od 2 lat i co?????? przenoszę sie na drugi koniec wawy pod "nową miotłe" straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! dlaczego oni to robią!!!!!!! nigdy nie zrozumiem francuzów!!!!!!!!!!!1
  • Anonim

na dodatek moja Najukochńsza Aneczka ma wisielczy humorek!!!! od rana strzela piorunami!!!!! i ta głupia Agnieszka;(((( oh.... byle do piątku.....
| |

dla wszystkich którzy czekają z utęsknieniem na weekend i weekendowe szaleństwa :D

Fotki

Miejsca grona (10)