Byle do piątku:D [14267]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

smutny musi byc poniedziałek skoro go nikt nie lubi... ale sam tego chciał, od niego wszystko się zaczyna od nowa, cały ten kołowrót...
    za to piątek, piąteczek, piątunio, piątuchnio najcudowniejszy dzień pod słońcem!! piąteczek po pracce oczywiście:)
    a przez ten poniedziałek to ja juz nawet niedzieli wieczorem nie lubię, bo to koniec laby wtedy :( ech...
  • paulina.

zgadzam się ja nienawidzę poniedziałków , a piąteczki są super !!!!!!!!!
  • Anonim

w poniedziałek myśle tylko o piatku....
  • .

ja tez... moj kochany piateczek... <marzyciel>
  • Anonim

A JA TAM LUBIE PONIEDZIALKI ( żart ) :D
  • monika

co jak co ale najgorsza to jest niedziela wieczór. :P
  • Anonim

zgadzam sie.... panika i strach w oczach ... a w poniedzialek zawsze jestem spompowana i bez energii...
  • Anonim

spompowana i bez energii to malo powiedziane, ja w poniedzialki prawie wcale nie funkcjonuje, ale za to piatki hm........... sa wspaniale :)))
  • Ulson

a do tego w tym roku w poniedzialek mam najwiecej i najgorsze lekcje :/
    naszczescie dzis piatek i nareszcie troche wolnego <lol> !!!
  • Angela

jaak ja "kocham" poniedzialki....; / a w ten pon mam taaaaaakii spr z biologii ze sie tylko pochlastac... jak przezyje pon to bede wielka... (jak ten piatek szybko minal;( )
  • Anonim

ja mam jutro na każdej lekcji jakąś kartkówke, albo sprawdzian.. :/ kocham to.. chyba sobie nie pójde do szkoły :p
  • Magda

Kurna znowu poniedziałek :/
  • Anonim

...i znów kac :/
  • ......

I poniedziałek... właściwie to się już kończy (na szczęście)... ale dzień był ciężki :/ Oby do piatku!
  • ∂gacia.

OBy oby :D

Ale dziś też nie jest źle, jutro mamy wolne :) jeaa
  • Aga Nowak

Nienawidze poniedziałków bo mam na 7.1o i zawsze zmęczona i śpie; / A jeszcze 1 matma i czesto sprawdzien jest; /;/;/
  • Anonim

tak mi szkoda, że weekend sie skończył..jeszcze wczoraj była niedziela :/ ale już za 5 dni piątunio !
  • Anonim

Poniedziałek pachnie nadzieją.
    Dopiero wtorek to zderzenie z rzeczywistością :/
  • Anonim

jeszcze 2 dni :P
  • martuś.

a ja jeszcze tylko 1, bo w piątek nie idę do szkołyyy, dłuższy weekend będę miała:)) kocham piątki po południu i soboty:D
| |

dla wszystkich którzy czekają z utęsknieniem na weekend i weekendowe szaleństwa :D

Fotki

Miejsca grona (10)