-
Anonim
-
Anonim
akurat ten wtorek był bez szkoły więc mogłam go spędzić w moiłym towarzystwie :)
a poza tym już coraz bliżej piątek i weekend :) -
wenda.
-
('',)
-
-
Anonim
nie wtorek a środa ale i tak do piątku daleko!!!!! na szczęście czas szybko tupa do przodu;))) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a ja nie lubie poniedziałków, wtorków i mogę tak wyliczać aż do piątku hehe -
Anonim
-
Anonim
Nic by mi tak nie poprawiło humorku jak piatek wieczór ymmm...a jeszcze środa,i czwartek które moga być tragiczne w skutkach bynajmniej dla mnie,heh -
Raz na zawsze królowa.
-
Marta
-
Be@ta
ja też... zwłaszcza jak mam ćwiczenia z zarządzania finansami przedsiębiorstw i jeszcze na 8 do pracy... -
Anonim
mialam cięzki wtorek,ale jutro juz srodaaa i weekend,mozna by powiedziec,ze dlugi,bo dopiero w pon. do szkoly;) -
Anonim
to najszcześliwszy wtorek w moim zyciu!!! wyciagnelam sie z matmy i jestem happy! nie sadzilam ze wtorki sa takie cool:P -
Anonim
hehe mi też się ten wtorek podobał.... biegałam w sztafecie dziewcząt na 250m i nasza szkoła ma 2 miejsce w tej dziedzinie w dzielnicy hehe :) fajny wtorek .... a no i jutro środa Qrw* i ostrateczne wystawianie ocen ciekawe czy zdam z geografii ... a jak nie to widzimy się w sierpniu :( -
Anonim
-
Anonim
a mój wtorek lepszy niż gorszy. teraz tylko przeżyć tą okropną środę i czwartek i będzie spoko! -
A.<3
-
ஜ♥Agatka♥ஜ