Byle do piątku:D [14267]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kurwa znowu wtorek...
  • Anonim

akurat ten wtorek był bez szkoły więc mogłam go spędzić w moiłym towarzystwie :)

a poza tym już coraz bliżej piątek i weekend :)
  • wenda.

od wtorku tylko 3 dni do piatku HEH; P
  • ('',)

jush tylko 2 dni;)
  • Anonim

nie wtorek a środa ale i tak do piątku daleko!!!!! na szczęście czas szybko tupa do przodu;)))
  • Anonim

tupa, ale powoli:( no ale fuckt. 2 ni i koniec. :)
  • Anonim

NIe lubie wtorków..blleeee
  • Anonim

a ja nie lubie poniedziałków, wtorków i mogę tak wyliczać aż do piątku hehe
  • Anonim

Jeny dopiero wtorek!!!!!Ja chce juz piatek!!!!!!
  • Anonim

Nic by mi tak nie poprawiło humorku jak piatek wieczór ymmm...a jeszcze środa,i czwartek które moga być tragiczne w skutkach bynajmniej dla mnie,heh
  • Raz na zawsze królowa.

dobra zaraz sie zaczyna środa, czwartek i piąteczek i bedzie looz :)
  • Marta

bliżej jak dalej :D
  • Be@ta

ja też... zwłaszcza jak mam ćwiczenia z zarządzania finansami przedsiębiorstw i jeszcze na 8 do pracy...
  • Anonim

mialam cięzki wtorek,ale jutro juz srodaaa i weekend,mozna by powiedziec,ze dlugi,bo dopiero w pon. do szkoly;)
  • Anonim

to najszcześliwszy wtorek w moim zyciu!!! wyciagnelam sie z matmy i jestem happy! nie sadzilam ze wtorki sa takie cool:P
  • Anonim

hehe mi też się ten wtorek podobał.... biegałam w sztafecie dziewcząt na 250m i nasza szkoła ma 2 miejsce w tej dziedzinie w dzielnicy hehe :) fajny wtorek .... a no i jutro środa Qrw* i ostrateczne wystawianie ocen ciekawe czy zdam z geografii ... a jak nie to widzimy się w sierpniu :(
  • Anonim

bleee.... normlanie przeklęty dzień
  • Anonim

a mój wtorek lepszy niż gorszy. teraz tylko przeżyć tą okropną środę i czwartek i będzie spoko!
  • A.<3

piatek i zaraz sobota hehehe
  • ஜ♥Agatka♥ஜ

sobota sobota sobota:pp
| |

dla wszystkich którzy czekają z utęsknieniem na weekend i weekendowe szaleństwa :D

Fotki

Miejsca grona (10)