-
JancelO:)
dzisaj poniedzialek;/ jeszcze 4 dni do niego ... niewiem jak u was ale u mnie najhujowsze dni to pon wtorek i sroda takie jakies.... ni to koniec ni poczatek ... w czwartek juz troche lepiej bo to czwartek i zaraz piatek... :) no nic mam nadzieje ze szybko mi minie ten tydzien; P tak jak wam :P
POZDRO;) -
Anonim
Najgorszy dzień to PONIEDZIAŁEK tak niestety jest...we wtorek juz jest lepiej bo sie czlowiek przyzwyczaja , środa - środek tygodnia jest taki o...aby zleciał... ale w czwatrek już całkiem dobrze bo jutro piątek weekendu poczatek:) a w piatek jest suuper bo po 16.oo możesz odpocząć po całym tygodniu pracy:) hihi -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
najgorszy jest poniedziałek na najlepszy piatek, więc juz nie moge się doczekać, a tu jeszcze 4 dni -
wtorek :P poniedzialek juz za nami;D jeszcze tylko wtorek sroda i czwartek;) -
-
Anonim
ale mi się dłuzy ten tydzien
aby do piątku:)
jeszcze 3 dni aż trzy... -
Martyna
hehe a mi wrecz odwrotnie. a jeszcze jak pomysle ze jutro mam wolne to czuje sie jak bym juto miala maly weekend :) -
martyna ale lajza z Ciebie;P hyhyh:D mi tam tylko poniedzialek szybko w sumie minal ale dzisaj sroda; ) najgorszy dzien tygodnia :) ale glowa do gory jutro juz czwartek a po czwartku piatkowski;D -
Anonim
-
Anonim
-
-
Cherruś
a ja jutro mam strasznie zabiegany dzień. Najpierw wykłady, potem praca a wieczorem impreza :] więc czwartek szybko zleci a po czwartku już piątek... w piątek mam tylko angielski od 7.30 do 9.00 ( jak ja po imprezie wstanę na 7.30 ? a i jeszcze mam kolosa :] superrrr ) i od 9.01 mam weekend jeee :]
-
Wałuś
W piątek egzam, jeśli go zaliczę to będzie jeden z najbardziej szalonych weekendów:D -
Cherruś
-
-
Wałuś
-
wow ciezki przedmiot chyba;P tez trzymam kciuki;D no bez kitu taka prawda czwartek szybko minie a piatek to juz ohohohoh sie nie liczy bo caly ten dzien juz jest inny;D -
Cherruś
skoro takie zbiorowe trzymanie kciuków to ja poproszę, żebyście i za mnie mocno ściskali bo w piątek o 7.30 kolos :( o ile uda mi się wstać z łóżka po dzisiejszej imprezie; -)
miłego czwartku =*