-
Grono.Net
no sobota już :/ w sumie początek weekendu...ale nieźle mam nauki na przyszły tydzień :[ kiedy wreszcie będą te wakacje ? :( miejmy nadzieje,że everything panta rhei więc czas również; -) chyba trzeba się będzie dziś zabrać za naukę :/ ale w sumie cóż mi innego pozostało ?:P może coś bym wymyśliła ,ale niestety obowiązki wzywają :( :[ byle do wieczora ... :D :P może mnie kto odwiedzi? hihi PZDR for All ...
ps.
szczególnie dla Jarka :*
no i dla Marcina; -) <cmok>;-)
miłego weekendu Wam życzę :P;-)
PZDR
little_mouse_ -
Anonim
no ja jzu mam dosc korki z fizyki to za duzo hehe i jeszcze chemia do wkucia a za 3 dni egzaminy przeje****e -
Anonim
-
Ewelina
-
-
Pat.
-
Anonim
-
uıɔɹɐɯ
właśnie że nie... bo jest za krutka:((( i już zaraz niedziela a później od nowa do szkoły :'( -
Anonim
-
Anonim
ale trzeba być optymistą i żyć chwilą < dniem :) > nie martwiąc się o jutro :PP -
Anonim
-
Anonim
tia sobota to dzien w ktorym mozna wszystko!!!!!!! MELANŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ania
-
Anonim
-
Em.
-
Anonim
aja sobote mam w pracy a wieczorem pije.nie zakupuje ani do centrow handlowych nie robie sobie wycieczek -
Szymon
-
Kinfa jest!
Ja to se zawsze czekam do piatku, wtedy ide do domu gdzie mam neta, potem Sobota - Imprezy, Kryminalni, wypoczywam... Niedzieli nie lubię, bo nie lubię dni gdzie "Jutro do budy" Bleh, bleh.... :D ale Sobota jest najlepsza ... :D:D:D -
░▒▓►DAMIAN◄▓ ▒░
przyznaje racje że sobota jest najlepsza ale do niedzieli też nic nie mam:D -
..:Leszek:..
-
Krysia =))
W sobotę to sie idzie pic :P a w niedziele trzeba zaleczyc kaca, czyli tez trzeba isc pic :P no i tak caly tydzien :P ujmując wszystko caly tydzien to jedno wielkie picie :P:D hehe
|
|
dla wszystkich którzy czekają z utęsknieniem na weekend i weekendowe szaleństwa :D
Miejsca grona (10)
-
polska Nieznana, warszawa-mazowieckie
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
KLUB WYTWÓRNIA Łąkowa , Łódź
-
CLUB STEREO Nowy Świat 21A, Warszawa
-
klub discrete Nowogrodzka, Warszawa
- Dodaj miejsce