Byle do piątku:D [14267]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grono.Net

no sobota już :/ w sumie początek weekendu...ale nieźle mam nauki na przyszły tydzień :[ kiedy wreszcie będą te wakacje ? :( miejmy nadzieje,że everything panta rhei więc czas również; -) chyba trzeba się będzie dziś zabrać za naukę :/ ale w sumie cóż mi innego pozostało ?:P może coś bym wymyśliła ,ale niestety obowiązki wzywają :( :[ byle do wieczora ... :D :P może mnie kto odwiedzi? hihi PZDR for All ...

ps.
    szczególnie dla Jarka :*
    no i dla Marcina; -) <cmok>;-)
    miłego weekendu Wam życzę :P;-)
    PZDR

little_mouse_
  • Anonim

no ja jzu mam dosc korki z fizyki to za duzo hehe i jeszcze chemia do wkucia a za 3 dni egzaminy przeje****e
  • Anonim

kocham ten dzień xD
  • Ewelina

ehh sobota a ja zakuwać muszę:\
  • Pat.

sobota jest najfajniejsza :)
  • Anonim

jest cudowna, świetna , fantastyczna............ xD
  • uıɔɹɐɯ

właśnie że nie... bo jest za krutka:((( i już zaraz niedziela a później od nowa do szkoły :'(
  • Anonim

dokładnie...
  • Anonim

ale trzeba być optymistą i żyć chwilą < dniem :) > nie martwiąc się o jutro :PP
  • Anonim

zależy od sytuacji; P
  • Anonim

tia sobota to dzien w ktorym mozna wszystko!!!!!!! MELANŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ania

sobota to wogole sympatyczny dzien :D
  • Anonim

ojj tak ^^
  • Em.

ja tez tak uwazam:) ja w sobote jezdze albo jestem na zakupkach:)
  • Anonim

aja sobote mam w pracy a wieczorem pije.nie zakupuje ani do centrow handlowych nie robie sobie wycieczek
  • Szymon

W sobotę i niedzielę bez % jak to będize??

podrawiam
  • Kinfa jest!

Ja to se zawsze czekam do piatku, wtedy ide do domu gdzie mam neta, potem Sobota - Imprezy, Kryminalni, wypoczywam... Niedzieli nie lubię, bo nie lubię dni gdzie "Jutro do budy" Bleh, bleh.... :D ale Sobota jest najlepsza ... :D:D:D
  • ░▒▓►DAMIAN◄▓ ▒░

przyznaje racje że sobota jest najlepsza ale do niedzieli też nic nie mam:D
  • ..:Leszek:..

W sobotę są pielgrzymki do X-clubu :D :D :D
  • Krysia =))

W sobotę to sie idzie pic :P a w niedziele trzeba zaleczyc kaca, czyli tez trzeba isc pic :P no i tak caly tydzien :P ujmując wszystko caly tydzien to jedno wielkie picie :P:D hehe
| |

dla wszystkich którzy czekają z utęsknieniem na weekend i weekendowe szaleństwa :D

Fotki

Miejsca grona (10)