Byle do piątku:D [14267]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • motylek.

piszcie o swoich piątkowych przygodach... niewazne czy byly one smieszne czy smutne... np. ja w pewien piątek (16 listopad 2007r.) zaczełam nowe zycie z zajebiaszczym chlopczykiem.... a wam co sie przytrafilo w piatek??? moze jakis przypal?
  • play23er

ostatniego to niestety nie pamietam ale pewnie smiesznie bylo
  • Anonim

w piątek jest śmiesznie jak ide do koleżanki i tam jest jej siostra śmieszna co ma 4 lata
  • Anonim

taaaa nigdy w piątek 13 nie miałam pecha hehe
  • Anonim

wczoraj (piatek) spiasaly mnie psy; / xD ale wczesniej bylo zaje***e :D:D
  • Qba

kupiłem 9 browców i pani sklepowa czapkę Legii mi dała:)
    miłe:D
  • Anonim

W piątek 12 maja spotkałam swoją miłość z która jestm już rok i 8 miesięcy
  • wojtas

a ja lubie prawie każdy piątek tzn tylko ten w którym jestem najebany :P
  • Anonim

ja w ten piatek...a bylam na stadionie i pilam piwo a reszta...niewazne xD
  • Anonim

a ja mam zawsze schizy oczywiscie te które sama stwarzam
  • Anonim

Zerwałam z chlopakiem :D :P
  • motylek.

dla mnie piatek jest zawsze zajebisty... no chyba ze to piatek 13... wtedy caly dzien jest pechowy....a tydzien temu w piatek masowalam mojemu chlopczykowi plecki... zajebista przegoda hehe....
  • Tfu

tak, w ostatnmi piatek odłamal mi się kawalek jedynki... xP Ale przez zeszły i przysżły tydzien mama codziennie piątek^^
  • motylek.

pamietam jeszcze jak raz w piatek powiedzialam mamie ze bede cos tam w szkole robila i pojechalam sobie do mojego chlopaka i ona sie o tym dowiedziala....ale mialam przesrane... dala mi szlaban na tydzien tylko dlatego ze ja oszukalam:P:P:P ale ja ją olalam i w sumie to szlaban byl na 2 tygodnie...hehe... w sumie to smiechowo bylo...:P
  • Ania

ooo ja pamiętam jak w piątek 13 jak byłam w 3 klasie to przyszli jacyś ludzie z Oranga i nam dali po magnesie xD i wszyscy byliśmy strasznie podnieceni:P
  • Aga

a ja dzis mam nawet fajny dzien tylee ze mialam wazy wystep w chorze a mialam spiewac przy mikrofonie stalam caly dzine na nogach w niewygonych butach i preferuje nowa mode na chodzenie w eleganckim stroju z pantoflami...w reku i dostalam nagorde:P
  • Eve

"głuchość" nauczyciela, gdy zglaszalam nieprzygotowanie xD i wyszlam o jedno np do przodu xD hehe
  • Anonim

spotkalam sie z przyjaciolka ktorej nie widzialam baaardzo dlugo:)
  • Śliwa

w ostatni piatek miałam urodziny :] takze imprezka i luzik w szkole :P
  • play23er

nie jadlem miesa i matula pochwalila bosko sie czulem
| |

dla wszystkich którzy czekają z utęsknieniem na weekend i weekendowe szaleństwa :D

Fotki

Miejsca grona (10)