-
BialyAs
mam soc chyba z dr Jolanta Kowalczyk-Grzenkowicz wlasciwie to chodzi mi tylko o to czy pisze sie na swojej kartce czy dostaje sie jakas kartke i na niej sie pisze?
-
Piotrek (Pedros)
Ja miałem z jakąś inną al eoceny były niektóre (oja) losowe.... Z kumplami obok mieliśmy prawie dosłownie to samo, wszyscy mieli piąteczki, a ja 3,5 :/ Nie wiem za co !! Ale jak próbowałem z nią dyskutować, to sobie darowałem bo strasznei nerwowa i chamska ta baba była -
Camil
-
Piotrek (Pedros)
Nie, u nas babka, zaraz po rozpoczęniu kolokwium powiedziaa takie coś: "Tylko niech nie myślą państwo, żę ktoś dostanie mniej niż 3 na sali"
Czy coś takiego w każdym razie dałą do zrozumienia, że wszyscy przez samo pojawienie się na sali mają już zaliczone :) Ale ja miałem z jakąś Jakubowską -
-
Anonim
pełen lajcik,wszyscy z notatkami na kolanach i brak jakichkolwiek utrudnień w komunikacji -
Schwartz
<lol> kolos u Jakobuwskiej faktycznie był czyms przyjemnym. Babka cały czas czytała taką wielką gazete i udawała, ze nic nie widzi co się dzieje na sali. Tylko czasami spoglądała jak się robiło rzeczywiście głośno...; ) -
Paulinka
U nas u tej pani wszyscy w trzech ostatnich rzedach usiedli, ciepło nam, cholera, od tego było...:] A reszta to jak wyżej -
BialyAs
U dr Jolanta Kowalczyk-Grzenkowicz kolos spoko pytania takie ze ciezko bylo wybrac zla odpowiedz, ludzie atakowali ze sciag do formatu A4 komunikacja bez zaklucengeneralnie bardzo przyjeny kolos -
Piotrek (Pedros)
Jeszcze na nie jednych "odchamie" będą takie przyjemne kolosy. Polecam na przyszły semestr wybrać sobie FAMT - boski, nic nie trzeba robić, mimo, żę babka pyta z ostatanicj zajęć to jak nikt nic nie wie to jakoś przebolewa to :] Super był, polecam ! -
Anonim
ja polecam TPS,lajtowe zajęcia,można całe przespac,jeśli kogoś tematyka nie interesuje,zalicza się na podstawie obecności i dwóch krótkich prac pisemnych....a jak kogoś sztuka interesuje-moze sie naprawde duzo dowiedzieć. -
Camil
Śmieszna ta Socjologia. Każdy ściąga bez probemu, babka czyta gazetkę......lajcik. I pomyślec, że bałem sie troszkę, że nie zaliczę nic nie umiejąc.